Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Tæt på stranden
 • Vandrutsjebaner
 • Mulighed for All Inclusive
Udsolgt

Swiss Inn Regina

3
Her får du
 • Tæt på stranden
 • Vandrutsjebaner
 • Mulighed for All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Swiss Inn Regina

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Tilkøb All Inclusive
 • Vandrutsjebane

Dejligt strandhotel med fine faciliteter
Omringet af Hurghadas store, svajende palmetræer ligger det hyggelige hotel Swiss Inn Regina. Hotellet ligger i allerførste parket til stranden, så er du på udkig efter en ferie, hvor du ikke skal tage mange skridt fra dit hotelværelse, før du står med tæerne i sandet, så er Swiss Inn Regina et rigtig godt valg! Swiss Inn Regina er oplagt for både familier med børn og par, som gerne vil nyde en afslappende ferie i gode omgivelser.

Swiss Inn Regina har et stort og skønt poolområde, hvor der er plads til både afslapning for de voksne og masser af vandsjov for børn og barnlige sjæle. På solsengene kan du nyde solens varme stråler, mens du læser en god bog eller får en kold forfriskning. Hotellet har intet mindre end 3 swimmingpools, hvor du kan tage en dukkert eller suse ned vandrutsjebanerne.

Dit ophold er med morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe både halvpension eller All Inclusive. I hotellets hovedrestaurant bliver der serveret buffet morgen, middag og aften. Hotellet har også en italiensk a la carte restaurant, som du kan besøge én gang i løbet af dit ophold uden beregning, hvis du har All Inclusive. I lobbybaren og poolbaren kan du få kolde forfriskninger og farverige drinks.

På Swiss Inn Regina er der flere faciliteter, du kan benytte dig af, mens du er på ferie. Du kan bl.a. udfordre din rejsemakker i bordtennis eller tage familien med ned på stranden til et spil beachvolley. Det er også muligt mod gebyr at spille billard eller prøve kræfter med vandsport. Hotellet har også et fitnesscenter og et dejligt spaområde.

Om hotellet
Afstand til centrum 10 km, Hurghada
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til lufthavn 10 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 407
Byggeår 1994
Børneklub International
Børnepool Separat fra pool
Etager 4
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2016
Roomservice Ja
Safebox Ja
Vandrutschebane Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Sådan bor du
På Swiss In Regina kan du vælge at bo i dobbeltværelser med egen balkon/terrasse, eget toilet/bad, aircondition, TV, minikøleskab, telefon og safebox. Her er plads til max 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Du kan også vælge at bo i dobbeltværelser med udsigt til haven.

Har du brug for lidt mere plads, kan du bo i hotellets Bungalow. Bungalowen er udstyret på samme måde som dobbeltværelserne og har plads til max 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Hotellets Superior værelse er en smule større end bungalowen, men er udstyret på samme måde. Her er også plads til max 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Pension
Dit ophold på Swiss In Regina er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe enten halvpension eller All Inclusive.

All Inclusive (mod tilkøb)

Hovedmåltider:
Morgenmad: Kl. 07.00 - 10.00
Sen morgenmad: kl. 10.00-12.00
Frokost: Kl. 13.00 - 15.00
Aftensmad: Kl. 19.00 – 22.00

Det er muligt at benytte hotellets a la carte restaurant én gang i løbet af opholdet uden beregning. Bemærk, at der skal reserveres bord på forhånd.

Mellemmåltider:
Snacks: kl. 13.00-15.00

Drikkevarer:
I hotellets poolbar og lobbybar er det muligt at få lokalproduceret drikkevarer. Internationale drikkevarer er ikke inkluderet. Der er 24-timers All Inclusive på drikkevarer.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail