Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Sunny Beach

Om Sunny Beach

Sunny Beachs mange solskinstimer, indbydende sandstrand og favorable priser tiltrækker hvert år et hav af turister, som kommer for at slappe af, bade i havet og nyde det farverige natteliv. Sunny Beach har noget at byde på til alle aldre, og uanset om du er på familieferie, afsted som par eller på ferie med vennerne, så er Sunny Beach et perfekt sted at tilbringe sin ferie.

Sunny Beach gyldne sandstrand
Stranden i Sunny Beach er uden tvivl noget helt for sig. Den er flere kilometer lang og utrolig bred, så der er masser af plads at udfolde sig på. Stranden er desuden spækket med parasoller og liggestole, som du kan smide dig i og bare nyde solens varme stråler. Har du lyst til at prøve kræfter med vandsport, så er der også rig mulighed for det her. Langs stranden er der flere små caféer og strandbarer, hvor du kan søge skygge og få lidt godt til ganen.

Seværdigheder i Sunny Beach
Hvis du tager på ferie til Sunny Beach, behøver det ikke nødvendigvis betyde, at du skal ligge vandret på stranden eller ved poolen hele tiden, der er nemlig masser at give sig til. Du kan f.eks. besøge Khan’s Tent, som er en restaurant designet som et bulgarsk telt, og mens du nyder din mad, er der altså masser af sjov og spændende underholdning.

Er du til vandsjov og fart over feltet, så findes der også flere vandland og forlystelsesparker i og omkring Sunny Beach. Du kan b.la. bruge dagen i Aqua Paradise Water Park, som ligger i bydelen Nessebar. Her er der masser af vandrutsjebaner for hele familien, en surfpool og flere lazy rivers, hvor du rigtig kan ligge og slappe af.

Maden i Sunny Beach
I Sunny Beach findes der et utal af caféer og restauranter, og der er med garanti noget for enhver smag. Du kan både finde lokale restauranter, som serverer bulgarske specialiteter, kendte fast food-kæder og internationale restauranter. Der findes også flere supermarkeder, både store og små, hvor du kan handle ind.

Sunny Beach farverige natteliv
Det er ingen hemmelighed, at nattelivet i Sunny Beach er kendt i store dele af verden. På den berømte Flower Street finder du masser barer og natklubber, som har åbent til den lyse morgen. Bevæger du dig lidt væk fra gaden, kan du nemt støde ind i flere barer og caféer, hvor både tempoet og musikken er lidt lavere, men hvor der stadig er mulighed for at få en god aften.

Shopping i Sunny Beach
Udvalget af butikker i Sunny Beach er meget stort, og det bedste af det hele er, at priserne generelt er lavere end i andre europæiske lande. De fleste af butikkerne, kan findes nede ved strandpromenaden eller omkring Flower Street. Ikke langt fra den kendte gade ligger der også et shoppingcenter, som har åbent til sent om aftenen.

Transfer
Det tager ca. 40 minutter at komme fra lufthavnen til det første hotel i Sunny Beach.

Find din rejse til Sunny Beach

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed