Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kaliakra Palace

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Kaliakra Palace

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Pool
  • Strand

I første række ned til stranden, finder man dette dejlige All Inclusive badehotel, som er meget eftertragtet. Det er familieventligt, og ligger i rolige omgivelser med strandpromenaden lige udenfor hotellet, som fører ind til det livlige centrum. Der er to gratis gratis solsenge og én parasol på stranden inkluderet i opholdet per værelse.

Først og fremmest tiltrækker hotellet gæster, grundet de mange faciliteter, mens også grundet dets høje service og gode stemning. Der er to voksenpools, hvoraf den ene ligger ved et meget aktivt poolområde med bl.a. børnepool og vandrutsjebane. Drikkevarer kan man hente i løbet af dagen i hotellets to poolbarer.

Der er et stort udvalg af faciliteter og aktiviteter på hotellet, som f.eks. bordtennis (mindre gebyr), billard (mindre gebyr), vandpolo, volleyball, basketball, samt animation med underholdning dag og aften på de fleste dage, bl.a. minidisko og børneklub (4-12 år, ej dansk).

Desuden findes der en legeplads, et fitnessrum og indendørs pool, som alle er gratis at benytte. Hotellet har sauna og tilbyder massagebehandlinger (begge mod betaling). Gratis wi-fi i receptionen.

I restauranten er der servering både indendørs og udendørs med en flot udsigt over stranden. Hotellet har flere barer, hvoraf den ene er en skybar med panoramaudsigt. Der er gode forudsætninger for at nyde sin ferie i fulde drag på dette hotel.

Om hotellet
Afstand til centrum 500 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 200
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2001
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Familie Ja
Fitness Ja
Have ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2013
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
Værelse med bad/toilet, samt balkon. Udstyret med tv, telefon, minibar (uden indhold), aircondition (gratis) og hårtørrer. Nogle har havudsigt. Wi-fi muligt (mod gebyr). Maks. 4 voksne. Opredning til 3. person og 4. person.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Hotel Kaliakra
Håndklæde til pool og strand er gratis at låne, dog skal der lægges et depositum.

Safeboks findes i receptionen og kan lejes.

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: 07.30 - 10.00
Frokost: 12.30 - 14.00
Aftensmad: 18.00 – 21.00

Alle måltider serveres fra buffet i hotellets restaurant, og én gang per ophold kan man gratis bytte et aftensmåltidet ud i enten fiskerestauranten eller i BBQ-Terracce. Reservation til hotellet direkte er nødvendig og efter først-til-mølle princippet.

Snacks
I løbet af dagen serveres forskellige snacks – fra 14.00-16.00 er der fx spaghetti, pizza mm., mens der er te, kage og kaffe fra 16.00-17.00. Kl. 00.00 – 02.00: Midnatsnack

Drikkevarer
Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te) er inkluderet døgnet rundt. Dog lukker poolbaren 22.30.

Andet
De fleste aktiviteter bl.a. bordtennis, fitness, volley og underholdning i løbet af dagen er inkluderet. Der er gratis WiFi i lobbyen.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail