Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Eksotisk badeferie med Bravo Tours

Bravo Tours anbefaler

Luksushoteller

Garanti for en ferie på høj klasse med luksus fra start til slut.
Find din rejse her >

Verdenskendte hotelkæder

Se vores udvalg af hotelkæderne her.
Find din rejse her >

Børnevenlige hoteller

Se vores udvalg af børnevenlige hoteller med plads til hele familien.
Find din rejse her >

Eksotiske oplevelser

Tilkøb fantastiske oplevelser til din eksotiske ferie.
Find din oplevelse her >

Oplev de eksotiske rejsemål med Bravo Tours

Khao Lak

THAILAND
Ro, autenticitet og lækre strande.
Find din rejse her >

Phuket

THAILAND
Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

Koh Yao Noi

THAILAND
Ubeskrivelig paradis-ø
Find din rejse her >

Krabi

THAILAND
Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Nyhed

Zanzibar

ZANZIBAR
Kridhvide strande.
Find din rejse her >

Få flere oplevelser på din næste rejse

Safari

Ram plet, når du vælger din safari!
Find din safari her >

Rundrejser

Håndplukkede oplevelser i hele verden!
Find din rundrejse her >

Eksotiske rejser – gør drømmerejsen til virkelighed

Luk øjnene og forestil dig luksuriøse hoteller, kridhvide sandstrande og et eventyrligt azurblåt hav. Kombinér det hele med svajende palmer, endeløse udsigter og magiske oplevelser. Det lyder som en drøm, men din drøm kan meget let blive til virkelighed. Tag med på en af Bravo Tours eksotiske rejser – det er som drømme, der aldrig ender.

Verden er fuld af eksotiske rejsemål, men det kan være svært at vælge, hvor rejsen skal gå. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at opfylde dine drømme – uanset om du drømmer om kridhvide stande, virkelig gode hoteller, skønne poolområder med svajende palmer, ekstraordinære oplevelser eller lidt af det hele. Rejs på eksotisk badeferie til Caribien - Den Dominikanske Republik er som et lille stykke af paradis og for mange indbegrebet af Caribien. Landet er flere gange kåret til Caribiens bedste rejsemål – det har kort sagt det hele. Østen er også perfekt til en ægte drømmerejse. Tag med til Thailands mange oplevelser, skønne udsigter og uforglemmelige strande. Thailands dejlige klima er perfekt til en eksotisk badeferie året rundt. Også Bali er noget ganske særligt. Den venlige, lokale befolkning venter bare på at byde dig velkommen til denne gudesmukke ø.

Men det er ikke kun Caribien og Østen, der byder på ekstraordinære rejsemål. Langs Kenyas kyst finder I strande i særklasse, og her er der mulighed for at kombinere en perfekt badeferie med en af verdens ypperste rejseoplevelser: en safari! Tag med på savannen, se solen stå op og oplev dyrene vågne. Slut alle oplevelserne af med en eksotisk badeferie og ren afslapning. Så bliver det kort sagt ikke bedre!

En eksotisk badeferie behøver ikke kun at foregå til lands. Et krydstogt sætter for mange de perfekte rammer om ferien. Her er luksus og høj klasse, og samtidig bliver nye oplevelser serveret hver eneste dag. Det eneste du skal gøre er at gå om bord, resten sørger personalet for! Men det bliver med garanti en eksotisk rejseoplevelse, du aldrig glemmer!

Uanset om du drømmer om en eksotisk rejse i Østen, en paradisferie i Caribien, en safari i Afrika eller et krydstogt i Caribien, så har vi den helt rigtige drømmerejse til dig. Det er suveræn forkælelse og en ferie, hvor vi har samlet det allerbedste til dig.

Det kan være svært at vælge, hvor rejsen skal gå hen. Derfor sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig – de kender alle rejsemålene og ved, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse. Ring til os på 70 10 10 77 og lad os sammen opfylde dine drømme.

Velkommen til Bravo Tours’ eksotiske badeferier!