Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Local BonaVida – den autentiske ferie

Sætter du pris på at mærke det autentiske liv og den lokale atmosfære, når du er på ferie, så behøver du altså ikke bruge oceaner af tid på at lede efter det helt rigtige hotel på den helt rigtige destination. Bravo Tours har nemlig håndplukket en perlerække af charmerende hoteller på flere forskellige rejsemål, hvor det autentiske, det familiære og en god portion gæstfrihed er i centrum. Med Local BonaVida blender du nærmest ind i lokalbefolkningen, og du kommer til at opleve hyggelige byer med rustikke bygninger, som gemmer på masser af historie og lokal kultur.

Den autentiske ferie kan være mange forskellige ting. Det kan være alt fra at prøve de lokale retter og specialiteter til at opleve, hvordan lokalbefolkningen lever og begår sig. Local BonaVida er for dig, der ønsker en autentisk ferie, hvor du kommer helt tæt på lokalbefolkningen.

Local BonaVida er altid
✔ Familieejet hoteller 
✔ Masser med gæstfrihed 
✔ Hyggelige værter, der sætter en ære i god service 
✔ Fantastisk atmosfære 
✔ Rejselederservice døgnet rundt

Familieejede hoteller
Bravo Tours’ Local BonaVida-hoteller har alle det til fælles, at de er familieejet. Det charmerende ved familieejede hoteller er, at det ikke unormalt at falde i en dyb og lang snak med ejeren, som står i receptionen og begejstret byder dig velkommen hjem efter en dag fyldt med oplevelser og nye indtryk. Måske han fortæller dig, at det er hans kone, som står og anretter din aftensmad, og at det er hans lillebror, der står og pudser drinksglas bag baren. Tit og ofte kan det sagtens være hele familien, som på den ene eller anden måde arbejder på hotellet.

På familieejede hoteller oplever du ofte et helt andet niveau af gæstfrihed, end du gør på mange af de større hoteller. Her vil de gøre alt for, at du føler dig velkommen fra første skridt, du træder ind på hotellet, og de anbefaler dig gerne en restaurant eller lærer dig et par gloser på græsk eller spansk alt afhængig af, hvor du er henne.

Mange af Bravo Tour’s familieejede hoteller er ganske populære blandt stamkunderne, som år efter år vender tilbage til det samme hotel. Mange steder er det rent faktisk ”værten”, som er det helt store trækplaster hos gæsterne og ikke nødvendigvis hotellerne, der ellers er meget skønne. Værterne på de familieejede hoteller elsker at gå og hygge om gæsterne, og det gør, at mange føler sig hjemme og godt tilpas.

Den lokale atmosfære
Med et ophold på Local BonaVida-hotellerne kommer du til at få den lokale stemning helt ind under huden. Du falder måske i snak med en af tjenerne, der har boet hele sit liv i byen. Han kan fortælle dig om små, hyggelige landsbyer og spændende seværdigheder, du ikke kan finde i din medbragte guidebog. I landsbyerne kan du slentre rundt i de små gader eller slå dig ned på en lille café, hvor du diskret kan iagttage det lokale liv på klos hold. Tit og ofte vil de lokale gerne fortælle hvidt og bredt om både byen og deres eget liv, så tøv endelig ikke med at spørge løs.

Bravo Tours har Local BonaVida-hoteller på flere af vores mange skønne rejsemål. Du kan f.eks. tage til Zakynthos, hvor græsk charme og masser af gæstfrihed står øverst på prioriteringslisten. Vi har også Local BonaVida-hoteller på andre græske ferieøer som Kreta og Rhodos. Vil du gerne opleve autentiske perler i Spanien, så har vi både Local BonaVida-hoteller på Mallorca og Gran Canaria. I Alanya i Tyrkiet har vi også et populært, familieejet hotel, som oser af charme og lokal atmosfære. Uanset, hvilken destination og hvilket hotel du vælger, kan du være sikker på, at du kommer til at opleve det autentiske liv og den lokale atmosfære allerede fra førstedagen.

 

Her finder du Local BonaVida

Louros Beach Hotel & Spa

ZAKYNTHOS
Lækkert hotel med helt speciel atmosfære.
Se hotellet her >

Hotel Iliessa Beach

ZAKYNTHOS
Hyggeligt strandhotel med skøn have.
Se hotellet her >

Lejligheder Porto Iliessa

ZAKYNTHOS
Strandhotel med fantastisk udsigt.
Se hotellet her >

Lejligheder Bella Vista

ALANYA
Lejlighedshotel med Alanyas bedste udsigt!
Se hotellet her >

Lejligheder Omega Platanias

KRETA
Hyggeligt lejlighedshotel i frodige omgivelser.
Se hotellet her >

Lejligheder Dionyssos

KRETA
En udsøgt græsk perle med mange stamgæster.
Se hotellet her >

Lejligheder Elma

KRETA
Efterspurgt lejlighedshotel med græsk charme.
Se hotellet her >

Lejligheder Toxo

KRETA
Skønt lejlighedskompleks.
Se hotellet her >

Lejligheder Ilyssion

RHODOS
Hyggeligt, atmosfærefyldt lejlighedshotel - mange danske stamgæster.
Se hotellet her >

Lejligheder Elpida Beach

RHODOS
Ideelt for livsnydere, direkte på sandstranden og tæt på centrum.
Se hotellet her >

Hotel Ses Roquetes

MALLORCA
Områdets bedste lejlighedshotel med fantastisk beliggenhed!
Se hotellet her >

Elisa Lejligheder

MALLORCA
Skønt mindre lejlighedshotel i rolige og grønne omgivelser tæt på både strand og shoppingmuligheder.
Se hotellet her >

Nido del Aguila

GRAN CANARIA
Gode lejligheder på toppen af Puerto Rico.
Se hotellet her >


Del denne side via E-mail