Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - Lopesan Villa del Conde Resort and Thalasso

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Lopesan Villa del Conde Resort and Thalasso

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant

Vores ypperste golfrejse – luksus og masser af golf
Til jer, der vil have det bedste af det bedste! I bor i det eksklusive Meloneras, tæt på Meloneras-golfbanen og på et hotel i særklasse. Her er serviceniveauet og komforten helt i top. Hotellet tager pusten fra de fleste, og i kombination med golf bliver ferien helt perfekt! I har hele 4 runder golf inkluderet i rejsen, så I rigtig kan nyde de gode baner. Det er også muligt at tilkøbe halvpension på hotellet.

Inkluderet

 • Dobbeltværelse med balkon
 • Morgenmad
 • 4 x golf – 1 x Maspalomas og 3 x Meloneras

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet
 • Transport til golfbanerne er på egen hånd. I bor cirka 2 kilometer fra både Mapalomas- og Melonaras-golbanerne.
 • Halvpension

Her bor du på din golfrejse.

På denne golfrejse bor i på Lopesan Villa del Conde Resort and Thalasso – et deluxehotel med høj service, fem opvarmede poolområder og gode faciliteter. Ja, kort sagt et hotel i særklasse. I bor i et skønt og eksklusivt område og blot et par kilometer fra områdets to golfbaner. Standarden er virkelig høj på Lopesan Villa del Conde Resort and Thalasso.

Læs mere om hotellet her - Lopesan Villa del Conde Resort and Thalasso

Golfbaner

Golf Maspalomas

På den sydlige del af Gran Canaria lige bag de berømte Dunas de Maspalomas ligger Maspalomas Golf. Specielt ved Maspalomas Golf er de store greens og den unikke placering helt ud til Maspalomas-stranden, som næsten altid giver en frisk brise og gør Maspalomas til en behagelig oplevelse, selv på de varmeste dage.  Maspalomas er Gran Canarias næstældste bane med et klassisk layout, som giver dig en unik fredfyldt golfoplevelse. Banen er kendt for sin længde (6.047 meter) samt sine lange og brede fairways. Maspalomas Golf er en klassisk fin bane med  masser af sand og sandklitter langs en del af hullerne - dette gør banen til en rigtig fin oplevelse. 

Modsat de andre golfbaner på Gran Canaria, så er Maspalomas Golf flad som en pandekage, og det er derfor ikke nødvendigt med buggy. Det klassiske layout suppleres af en helt igennem familiær stemning i klubhuset, som indbyder til hygge efter runden, enten med en kold øl eller en dejlig spansk frokost fra klubbens imponerende køkken.

Meloneras Golf

Meloneras Golf i udkanten af Maspalomas er en af de bedste golfbaner på Gran Canaria. Banens forholdsvis korte længde (5.347 m fra gul tee og 4.491 m fra rød tee) suppleres af en helt igennem perfekt rating af hullerne. Arkitekten Ron Kirby har på Meloneras formået at skabe en udfordrende bane for alle typer af golfspillere. Banens placering med udsigt til Atlanterhavets bølgebrus bliver orkestreret af en banekvalitet i særklasse. Banens høje kvalitet opleves blandt andet ved leje af buggy, hvor du indbefattet i prisen har en indbygget GPS, som på mange huller kan hjælpe dig godt på vej med en god score.

Meloneras er en helt igennem gennemført bane, lige fra teesteder, til fairway og fra bunkers til greens er kvaliteten i top. Et besøg på Meloneras vil efterlade dig med en golfoplevelse med kvaliteten i top. Klubbens intime bar danner rammerne for en afslutning på runden, hvor du sammen med dine medspillere kan refektere over en særklasse-oplevelse.

Vær opmærksom på, at hvis en, eller flere, spillere har et handicap på 30 eller derover så vil man altid få tildelt en starttid efter kl. 13.00.

Dette er banens politik, for at sikre optimalt flow i spillet. Vi gør opmærksom på, at det er spillerens eget ansvar at oplyse rigtigt handicap, og banen forbeholder sig ret til at kontrollere dette ved in-check.

Del denne side via E-mail