Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse – Sirene Belek

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Sirene Belek

Luksushotel og to verdensklasse baner
Efter renoveringen i foråret 2019, fremstår Sirene som et hotel i den absolutte top i Belek. I bliver hurtigt overvældet af den flotte lobby, og når I er tjekket ind, også af hotellets faciliteter. Efter en lang dag på golfbanen, kan I med fordel benytte sig af hotellets flotte spa og wellness afdeling. For dem der vil holde sig aktive, kan I tage en svømmetur i den olympiske pool, eller i nogle af de mange andre pools på hotellet.

Banerne Sultan og Pasha sikrer Jer en god golfoplevelse. Sultan banen er en moderne mesterskabsbane, med lange og svære huller, så selv den bedste golfspiller bliver udfordret. Pasha banen er kortere og lettere end Sultan, men har stadig masser af udfordringer for golfere på alle niveauer. Standen på begge baner er fantastisk, og der er helt sikkert store oplevelser i vente.

Inkluderet
• Overnatning i junior suite
• All inclusive
• Shuttleservice til og fra banerne
• 4 eller 5 x golf på Sultan og Pasha

Tilkøb
• Transfer til og fra lufthavnen
• Transport af golfbag
• Mad om bord på flyet
• Bagage

Om hotellet
Sirene ligger i toppen af hoteller i Belek. Hotellet byder på flere restauranter. Derudover kan man nyde kolde og varme drikke i en af hotellets barer. På Sirene har de opvarmet indendørs pool, flere udendørs pools, hvoraf den ene er olympisk størrelse og mange andre faciliteter, der kan nydes efter eller før en dag på golfbanen.

Et professionelt wellness område, kan give Jer den nødvendige afslapning, der gør at du kan vinde på golfbanen den næste dag.

På Sirene er det helhedsoplevelsen der giver Jer en dejlig golfrejse fyldt med behagelige overraskelser.

*Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice. Vores rejseledere kan dog altid kontaktes på servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet.

Sådan bor du
På Sirene bor I i nyrenoverede junior suiter, hvilket betyder at I har god plads på sin ferie. Værelserne har alt hvad man har brug for tv, hårtørrer, telefon, minibar osv. Alle værelserne har safebox og aircondition.

Golfbaner

Sultan

Sultan er en ægte mesterskabsbane, der er karakteriseret af lange par 4-huller, en del vand og mange bunkers. En dejlig park bane med masser af udfordringer.
Europa-Touren har besøgt banen flere gange, og den er altid at finde på top 100 over de bedste golfbaner i Europa – her venter jer en fantastisk golfoplevelse.

Pasha

Pasha er en rigtig dejlig golfbane – som vinder ved nærmere bekendtskab, og som absolut er blandt gæsternes favorit. En kortere golfbane, hvor man har mulighed for at score point. Men pas på, for udfordringer med træer og flere søer venter. En skøn oplevelse, hvor et dejligt layout gør runden spændende.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail