• Hoteller med opvarmet pool

Find din vinterfavorit med opvarmet pool

Find din vinterfavorit med opvarmet pool

Efter en afslappende stund i liggestolen eller en aktiv gåtur eller udflugt i området er det ofte tid til en forfriskende dukkert i poolen. Det er dog ikke altid lige behageligt, når det kølige vand møder den solvarme hud og det er ikke alle, der sætter pris på det helt kolde gys. Nogle gange kræver det endda både viljestyrke og flere forsøg, før man endelig kommer under vandet.

Hører I også til dem, der er nødt til at lege 10-20-30 eller tage trappen ned i poolen med små skridt ad gangen, så er vores hoteller med opvarmet pool måske et godt valg, når I skal planlægge jeres næste ferie.

Læs mere om hoteller med opvarmet pool her.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
  • 21

Behagelig temperatur i en opvarmet pool

Vandtemperaturen i en uopvarmet pool er ofte lige over 20 grader. Dette gør sig især gældende i sommermånederne, hvor langt de fleste hoteller heller ikke opvarmer deres pools, fordi vandet af sig selv opnår en yderst behagelig temperatur. Det skyldes, at luften er varm og solen bager hele dagen igennem.

I foråret, efteråret og vinteren hvor luften er en smule køligere og solen ikke på samme måde hjælper med at varme vandet op, kan temperaturen dog være en smule lavere. Samtidig er luften også en smule køligere og en tur i poolen kan derfor blive en relativ kold fornøjelse.

Har man samtidig lidt svært ved at komme i vandet, kan en uopvarmet pool derfor ødelægge lidt af badeglæden.

Vores hoteller med opvarmet pool er derfor et godt valg, hvis I elsker ferier ved poolkanten i liggestole og med forfriskende dukkerter, men samtidig godt kan lide den luksus det er, at vandet har en behagelig temperatur, uanset årstid.

Hvor høj temperaturen er i de opvarmede pools svinger, alt efter rejsemåned og hotel. På nogle af hotellerne kan I finde den aktuelle vandtemperatur i poolen, ved at klikke jer videre ind på hvert enkelt hotel herunder.

Hvilke fordele er der ved at vælge hoteller med opvarmet pool?

Der er mange fordele ved at vælge hoteller med opvarmet pool – især hvis man er kuldskær. Nedenfor er der listet en række af de fordele, som der er ved at bo på et hotel med opvarmet pool:

  • Du kan bade året rundt. Uanset om det er vinter eller sommer, så kan du nyde en lækker svømmetur i hotellets pool. Om sommeren er det typisk ikke nødvendigt at opvarme poolen, men i vinterhalvåret hvor solen ikke står på, kan det godt være ret koldt, hvis ikke poolen er opvarmet.
  • Du er sikker på at poolen har en behagelig temperatur. Temperaturen holdes stabilt i de opvarmede pools og derfor risikerer du ikke at hoppe i koldt vand.
  • Børnene kan lege og plaske rundt i poolen, uden at fryse.

Kan man være sikker på, at poolen er opvarmet året rundt?

Nej. Du kan ikke være sikker på at hotellerne har opvarmet deres pool året rundt. Nogle hoteller slukker for det i sommeren, mens andre holder temperaturen stabil. Så hvis du vil være sikker på, at poolen er opvarmet, så skal du undersøge det hos det enkelte hotel.

Hvorfor er det vigtigt at vælge hoteller med opvarmet pool?

Det kan være vigtigt, hvis du rejser i vinterhalvåret, da det ellers kan blive en kold fornøjelse at hoppe i poolen. Men det afhænger også af rejsemålet. Er du afsted i vinterhalvåret på et rejsemål som er varmt om vinteren, er det ikke sikkert at du behøver en opvarmet pool.

Men er du afsted på et rejsemål, hvor der ikke er varmt om vinteren, så vil en opvarmet pool være at foretrække. Det kunne fx være på relevant på rejsemålene; Mallorca, Costa del Sol, Kreta, Alanya eller Algarve.

Perfekt badeferie på vores hoteller med opvarmet pool

Vores rejseprogram byder på mange forskellige hoteller med opvarmet pool – lige fra luksuriøse hoteller for voksne til familievenlige hoteller med masser af sjov for både børn og voksne.

Find det hotel herunder der kan opfylde jeres feriedrømme. Du kan med fordel bruge filter funktionen i venstre side. Her du filtrerer efter dine behov og ønsker, så du finder det helt rette hotel for jer.

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet