Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Singlerejse til Zakynthos med Gitte Anja

0

Tag på ferie i 1 uge den 6. juni sammen med andre singler til Zakynthos 

Tag sammen med max. 25 andre singler på ferie, hvor der er en god og positiv stemning, hygge, latter, nye venskaber, debatter, dans og måske kærligheden ♥


Afrejse den 6. juni 2022
Pris ved eneværelse 7.399 kr
Rabat ved delt dobbeltværelse kr. 1.800,-

TILMELDING
Sidste frist for tilmelding er fredag den 6. marts 2022 til gitteanja@live.dk

Dit fulde navn

  • Adresse.
  • Fødselsdato (ikke dit CPR-nr).
  • Om du ønsker enkeltværelse eller på delt dobbeltværelse med en af samme køn og ca. alder. OBS: (Dette kun såfremt der er flere, der ønsker delt dobbeltvær. Ellers er det med eneværelsestillæg).
  • Din mail adresse
  • Din tlf. nr.
  • Hvilken lufthavn (Billund eller Kastrup) du ønsker at flyve fra.
  • Andre ting, du synes er væsentlige, i forhold til at bo sammen med en anden.

I følge persondataloven, behandles alle jeres oplysninger som fortrolige, og videregives ikke til andre end rejseselskabet.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Depositum
1800,- kr, der betales direkte til Bravo Tours, når du har modtaget betalingsoplysningerne fra dem. Jeres billet kommer pr. mail, så husk at tjekke jeres uønskede mail Hvis jeres pc er sat op til at blokere pop-ups, skal I lige være opmærksom på dette

Restbeløbet betales 2 mdr. før afrejse.

Du er først tilmeldt, når både depositum og restbeløbet er betalt.


Teknisk rejsearrangør: Bravo Tours
Rejsegarantifonden nr. 3320
Turen bliver gennemført ved min. 20 personer. 

Hotel Mimoza Beach

Er perfekt til jer, der søger ro, afslapning og ikke mindst hyggelige og autentiske omgivelser til jeres næste ferie. Hotellet er familieejet og stedet emmer af ægte, græsk charme. Derudover er beliggenheden perfekt blot 50 meter fra stranden.
På hotellet finder I en rigtig god restaurant; Mimoza Restaurant. Her er der lokale specialiteter fra familiens egne opskrifter på menukortet. Bedre bliver det ikke!
Vil I slappe helt af, har hotellet også et lille, dejligt poolområde med liggestole og parasoller. Går I gennem hotellets have, kommer I direkte ned til stranden, hvor det krystalklarevand indbyder til en forfriskende dukkert. Ved poolen er der også en poolbar, hvor I kan nyde en kølig forfriskning.
I Argassi finder I flere gode restauranter, men I kan også let besøge Zakynthos By, der har et større udvalg af både spisesteder og hyggelige butikker.

Sådan bor I
På Hotel Mimoza Beach kan I vælge at bo på dobbeltværelser, som er hyggeligt indrettet, enten med balkon eller terrasse. Der er aircondition (mod betaling), TV og telefon. Der er badeværelse med hårtørrer (mod depositum). Alle dobbeltværelser ligger i hotellets hovedbygning, har delvis havudsigt.
I kan også bo i studiolejligheder (begrænset antal) med egen terrasse og havudsigt. Lejlighederne er udstyret med aircondition (mod betaling), TV og telefon. Der er også et lille køkken og et rummeligt badeværelse.

Pension
Opholdet er med halvpension.

Mere om Hotel Mimoza Beach
Det koster ca. 6 euro om dagen at få aircondition på værelset.
Der er gratis WiFi i receptionsområdet.
Rengøring sker efter aftale med receptionen - det samme gælder skift af sengelinned og håndklæde

 

I får blandt andet:
√ Fly tur/retur Billund eller Kastrup
√ Bagage 20 kg + 5 kg
√ Transport lufthavn-hotel t/r
√ Ophold på Hotel Mimoza
√ Halvpension
√ Dansk rejselederservice (Bravo Tours)

Det er muligt at tilkøbe pr. person:
√ Mad ombord på fly t/r 200 kr. pr. person
√ Afbestillingsforsikring Gouda 249 kr. pr. person
√ Årsrejseforsikring Gouda 299 kr. pr. person

Om Gitte Anja
Efter trafikuheld i 2003, og efter en lang kamp med at bibeholde mit arbjede, min identitet, mit selvværd og mit humør, er jeg endelig kommet frem til noget, der giver mig livskvalitet
Jeg elsker at rejse (betaler selv, og tjener intet), men da jeg som single, tit mangler nogen at rejse med, lavede jeg denne gruppe for 5 år siden.
Jeg har været på rejser med nogle af de mest fantastiske mennesker, og glæder mig til at opleve en masse spændende ting med alle jer, det har lyst til at rejse med mig

Del denne side via E-mail