Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksus resort direkte på Kata Noi-stranden
 • Mange faciliteter
 • Højt serviceniveau
 • Tæt på både strand og by
 • Når kun det bedste er godt nok

Katathani Phuket Beach Resort

5
Her får du
 • Luksus resort direkte på Kata Noi-stranden
 • Mange faciliteter
 • Højt serviceniveau
 • Tæt på både strand og by
 • Når kun det bedste er godt nok
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Katathani Phuket Beach Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension

Meget eksklusivt resort på en af Phukets mest fantastiske strande

Glæd dig til en fantastisk ferie på det luksuriøse resort, Katathani Phuket Beach Resort. Hotellet ligger i smukke, grønne omgivelser og direkte ud til stranden. Mange omtaler stranden – Kata Noi Beach – som den smukkeste på hele Phuket. Sandet er noget af det fineste, man kan forestille sig!

Resortet er inddelt i flere sidebygninger og afdelinger, så der altid er mulighed for at finde et område, der passer til dig. Der er både poolområder til ren afslapning og flere aktiviteter, for du finder hele seks pools på hotellet. Fra nogle af dem kan du endda nyde en ubeskrivelig havudsigt. Snyd heller ikke dig selv for en tur på stranden. Du bor lige ned til sandstranden, der er intet mindre end 850 meter lang.

Rejser du med børn, har de hele fire børnepools at vælge i mellem – et af områderne har endda et rigtig fint splashområde. Der er også tre jaccuzier, to boblebade og en mindre vandrutsjebane. Her er også international børneklub. Hotellet egner sig altså perfekt til familier, men også større grupper – hvor nogle vil nyde aktiviteter og andre ren afslapning.

Hotellet byder på mange faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Her er både fitnesscenter, airhockey, bordfodbold og et lækkert spaområde, der tilbyder alverdens behandlinger. Samtidig er hotellet så stort, at du let finder dit eget lille spot, hvis du har lyst til det.

Når du bliver sulten, er der også masser af muligheder på hotellet. Her finder du seks restauranter og seks barer – der er altså rig mulighed for både at nyde alt fra lokale thai-retter til seafood direkte på stranden og italienske specialiteter. Forkæl også dig selv med en cocktail til en fantastisk udsigt – der er ikke en bedre måde at afslutte dagen på!

Hotellet har også et loungeområde med bad/toilet og sofaer, der kan benyttes, hvis du ankommer tidligt eller først skal forlade hotellet efter check-ud.

Sådan bor du
På Katathani Phuket Beach Resort bor du i lækre værelser, som er perfekte til at holde en dejlig ferie. Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, elkedel, tv, telefon, safebox (mod betaling), aircondition og hårtørrer. 

Dobbeltværelse Deluxe: Store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til tre personer.

Dobbeltværrelse Grand Deluxe: Store værelser på ca. 50 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Junior Suite: Store værelser på ca. 45-50 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Junior suite ved havet: Store værelser på ca. 50 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Pool Access: Store værelser på ca. 50 m2 med egen terrasse, hvorfra du kan gå direkte i poolen. Værelset er indrettet med en sovesofa. På værelset kan der være op til tre personer.

Grand Suite: Store værelser på ca. 75 m2 med egen balkon/terrasse samt en privat indgang langs en lotusdam. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuld pension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).

Mere om Katathani Phuket Beach Resort:
Vil du hellere til en anden strand end Kata Noi Beach, så kører en shuttlebus fem gange om dagen til den populære Kata Beach, som ligger ca. 1,5 km væk.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 600 m
Afstand til hæveautomat 200 m
Afstand til lokalt centrum 900 m
Afstand til lufthavn 48 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til restauranter 400 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 518
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1982
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Minigolf Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2017
Restaurant Mange
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned På forespørgsel
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
14 Kata Noi Road, Karon
83100 Muang, Phuket, Thailand
Tel: +66 76 318350
www.katathani.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail