Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hyatt Regency Phuket

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hyatt Regency Phuket

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand
  • Wellness

Eksklusivt og stilrent hotel med fantastisk udsigt
Hyatt Regency Phuket Resort er et stilrent, fem-stjernet hotel, hvor I får meget luksus-ferie for pengene! Hotellet ligger på en bjergskråning med en betagende udsigt over Kamala Beach. Nyd den fra værelset, hvis I opgraderer til havudsigt – bedre bliver det ikke!

Der er kun 50 meter til hotellets strand, men vi anbefaler dog, at I besøger den smukke sandstrand Kamala Beach, der ligger blot fem minutter væk. Hotellets shuttlebus kører flere gange dagligt. I kan selvfølgelig også tage en tuk-tuk – det koster ca. 200 bath.

Hotellets poolområde er et af de største i hele Phuket, og dens infinty-opbygning giver en forblændende havudsigt selv fra poolen. Nyd også solen fra de mange liggestole eller en forfriskning i poolbaren, der også serverer snacks. Om aftenen forvandler baren sig til et hyggeligt samlingspunkt med musik. Hotellet har også et lækkert spaområde, hvor I kan tilkøbe behandlinger.

På hotellet finder I flere gode spisemuligheder – lige fra en autentisk, asiatisk restaurant til “Grill”, der både serverer seafood og lækre bøffer. I “The Pool House” kan I endda nyde klassiske italienske retter. I kan også tage ind til Kamala og nyde en god, lokal middag til et prisniveau, der tager pusten fra de fleste. Patong ligger også blot en køretur væk - hotellets shuttlebus kører dertil for 150 bath pr. vej pr. person. Samme tur koster ca. 500 bath i en taxa. 

Ønsker I endnu mere luksus på ferien, kan I tilkøbe hotellets loungeadgang. Med den får I adgang til endnu en infinity-ppol, snacks og sodavand. Der er også canapeer, cocktails og øl fra 17.00-19.00. Har I lyst, kan I også spise morgenmad i Club Loungen.  

*Bestiller du et dobbeltværelse med udsigt til haven inden 30. november 2018, bliver du automatisk opgraderet til et værelse med havudsigt helt gratis. Det sker automatisk ved ankomst til hotellet. 

Sådan bor I 
Store, lækre, stilrene standardværelser på 44-46 m2. Alle værelser har balkon, men det er muligt at tiløbe havudsigt. Alle værelser har eget badeværelse og er indrettet med enten king-size seng eller to senge.

I kan bo op til tre personer på hvert værelse. 

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension.

Mere om Hyatt Regency Phuket
Hotellets shuttlebus kører til Patong flere gange om dagen. Den kører ikke retur. 
Hotellet ligger på en bjergskråning, men I kan frit tage en buggy fra receptionen til jeres værelse eller rundt på hotellet.

Rejser du til Hyatt Regency Phuket i min. 11 nætter fra d. 1. november 2018 til 31. marts 2019, har du en gratis middag inkluderet i hotellets restaurant. Gælder kun ved bestilling inden 31. oktober 2018 og ikke i perioden 24. december 2018 til 7. januar 2019. 

 

Om hotellet
Afstand til hæveautomat 200 m
Afstand til lokalt centrum 4 km, Kalama
Afstand til lufthavn 35 km
Afstand til minimarked 300 m
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 50 m.
Aircondition Ja
Antal værelser 201
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2013
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Etager 5
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Adresse
16/12 Moo 6
Tambon Kamala
Amphur Kathu
Phuket 83150, Thailand
Tlf: +66 76 231 234
www.phuket.regency.hyatt.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail