Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Bravo bestseller
 • Direkte ved stranden
 • Panorama havudsigt fra alle værelser
 • Godt til alle aldre
 • Inklusiv overdådig morgenmadsbuffet
 • Bo op til 5 personer
Udsolgt

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

4
Her får du
 • Bravo bestseller
 • Direkte ved stranden
 • Panorama havudsigt fra alle værelser
 • Godt til alle aldre
 • Inklusiv overdådig morgenmadsbuffet
 • Bo op til 5 personer
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Vandrutsjebane

Direkte ved stranden med et væld af faciliteter og stort poolområde

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa er et af vores bestseller hoteller i Thailand - Et stort og lækkert hotel lige ved stranden og med masser af faciliteter. Hotellet danner nemlig de perfekte rammer for ferien, uanset om du rejser alene, som par eller som familie med børn.

Hotellet ligger placeret ved stranden, imellem de hyggelige badeferiebyer Hua Hin og Cha Am. Området omkring hotellet er roligt og perfekt til dem, der søger det autentiske Thailand med afslappet feriestemning. Hotellets store poolområde er samlingspunktet, som ligger ned mod havet. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen, nyd den direkte havudsigt eller i skyggen under en af de mange solparasoller. Den store lobby er også indbydende. Her er der sportsbar, cafe og en lille is-butik.

Dagen starter perfekt på Novotel – morgenmadsbuffeten er ganske enkelt overdådig. Her finder du alt fra asiatisk til international morgenmad. I løbet af dagen kan du også nyde dejlige måltider og drinks i hotellets Joe Kool’s Restaurant og Cabana Beach Bar, som begge ligger nede ved stranden. Her er hotellets Bali-senge også placeret, hvor du rigtigt kan slappe af og nyde livet. Der er virkelig mange faciliteter og restauranter. Gå heller ikke glip af hotellets spa med massage og wellness, eller ta’ en tur om aftenen i hotellets sky bar på 24. etage, der har en smuk udsigt ud over Thailandbugten og Hua Hin.

Rejser du med børn, så er der også masser af aktiviteter og faciliteter. Først og fremmest er der en sjov vandrutsjebane i hotellets pool og fra kl. 09.00-19.00 hver dag, kan børn lege i hotellets internationale børneklub, Siam Adventure Club. Her sørger hotellets underholdningspersonale for masser af sjove aktiviteter. Børnene vil elske de mange lege, som arrangeres i børneklubben. Det er også muligt at tilkøbe aktiviteter f.eks. male T-shirts, male negle og meget mere. Her findes også mini-biograf, arkade med flere spil og Play-station.

 

Sådan bor du
Bravo Tours tilbyder tre forskellige værelsestyper på hotellet.

Standard-værelse med havudsigt
Disse værelser er perfekte til singler og par. Fra alle værelser får du den flotteste havudsigt ud over Thailandbugten. Værelserne er 34 m2 store, lyse, moderne og smagfuldt indrettet. Her er flot trægulv, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med lyse klinker og brusekabine. Man kan vælge imellem en stor king-size dobbeltseng, eller to queen-size senge. Alle værelser har møbleret balkon, hvor der er fuld panorama udsigt til havet.
Her er der plads til maksimalt 3 voksne eller to voksne og 2 børn op til 15 år.

Familie-værelse (Family Fun Junior Suite)
Disse værelser er ideel til dig som rejser med yngre børn. Værelserne har samme faciliteter som standard-værelserne og ligeledes møbleret balkon med fuld havudsigt. Disse værelser er noget større, mellem 38-42 m2. Her er der en stor king-size dobbeltseng, og en køjeseng til børnene.
Her er der plads til maksimalt 3 voksne eller to voksne og 2 børn op til 15 år.

Familie-suite
Disse suiter for dig som rejser som stor familie. Suiterne har nemlig plads til op til fem personer, og indretningen I suiten gør, at de føles meget rummelige. Suiterne rummer 56 m2. og har både soveværelse og stue som er separeret (uden dør imellem). Her har man en stor balkon med fuld havudsigt fra soveværelset. Fra stuen er der en flot udsigt til bjergene. Suiterne har alle smukt trægulv, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Velindrettet badeværelse med klinker og brusekabine. Her er der stor king-size dobbeltseng i soveværelset, og i stuen, til børnene, kan man vælge mellem køjesenge eller sofaseng.

Her er der plads til maksimalt 4 voksne eller to voksne og 3 børn op til 15 år.

Pension 
Dit ophold på Novotel Hua Hin Cha Am inkluderer morgenmad, som serveres hver dag i hotellets hovedrestaurant, Horizon. Her bugner morgenmaden og buffeten af lækkerier og retter - det er en hel rejse at nå igennem det hele i løbet af ferien! 

Mere om Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
Hvis du kan løsrive dig fra hotellets hyggelige rammer og vil opleve noget af bylivet, kan det anbefales at besøge centrum af Hua Hin. Her kører hotellets bus til tur/retur 5 gange om dagen. (Bussen koster 100 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 20 danske kroner).

Novotel Hua Hin Cha Am har et godt fitnesscenter, som frit kan benyttes hele døgnet.

Strandende omkring Hua Hin og Cha Am kan have stor forskel på høj- og lavvande, hvilket kan betyde, at stranden til tider kan forsvinde.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 243
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Havbad 0 m
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 4
Strandhåndklæder Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

   

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail