Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Mijas

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Mijas.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et lille udvalg af hoteller i Mijas.

Se vores hoteller her >

Om Mijas, Costa del Sol

Mijas – den hvide by

Mijas er en ægte juvel på den spanske solkyst. Den verdensberømte hvide by har flere gange vundet priser for sit smukke udseende.

Hvidt og roligt
Når I ankommer til Mijas, vil I hurtigt opdage, hvor skøn, rolig og ikke mindst hvid Mijas er. Her er så fredeligt, afslappende og virkelig smukt. Den hvide by snor sig op af bjergsiden, hvor I kan gå en tur i de smalle gader. Her vil I flere steder støde på fine forretninger, der bl.a. sælger håndmalet keramik.

Storslået udsigt
En særlig ting ved Mijas er udsigten. Når I sidder i den hvide by, er udsigten ganske enkelt formidabel. Byens forholdsvis høje placering giver de bedste betingelser for et flot view over bjerge, smuk natur og havet. Om dagen ankommer mange turister for at nyde synet, men om aftenen er de væk igen – og I kan nyde den i fred og ro.

Costa del Sols mange oplevelser
Mijas er i sig selv én af de mange oplevelser, som Costa del Sol har at byde på, men der er naturligvis meget mere. Lejer I en bil eller tager I med på udflugt, vil I hurtigt opdage, hvor meget Spanien byder på. Nyd livet langs kysten, oplev storbyerne Malaga og Sevilla eller det imponerende arabiske palads, Alhambra. Der er virkelig meget at byde på i og omkring Costa del Sol.

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotel i Mijas. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail