Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Lækkert boutique-hotel
 • Eksklusivt og højt serviceniveau
 • Flotte poolområder direkte ved stranden
 • Dansktalende rejselederservice
Udsolgt

Rest Detail Hotel

4
Her får du
 • Lækkert boutique-hotel
 • Eksklusivt og højt serviceniveau
 • Flotte poolområder direkte ved stranden
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Rest Detail Hotel

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Højt personligt serviceniveau og mulighed for direkte pooladgang
Glæd jer til en fortryllende ferie på Rest Detail Hotel. Hotellet ligger i rolige omgivelser, direkte på stranden og med en fantastisk atmosfære. Og så er der mulighed for at bo i værelser med egen, direkte pooladgang.

Forestil jer det dejligste badehotel og kombineret med Thailands varme og ægte wellness-stemning. Så har I Rest Detail. Det bliver ikke mere indbydende. Hotellet ligger direkte på stranden og er indrettet i lyse farver med sans for alle detaljer. Atmosfæren er afslappende og perfekt til en hyggelige ferie, hvor der er tid og rum til hinanden.

Slap af i lobbyen, der også har egen bar, der serverer snacks. Check-in ved de små, hyggelige borde og nyd udsigten over poolen og havet. Personalet vil gøre alt for, at I får en uforglemmelig ferie.

Hotellet har to poolområder. Det ene poolområde ligger foran receptionen med separat børnepool, mens det andet ligger ud for villaerne. Vælger I en villa, har I direkte pooladgang fra terrassen med egne solstole. Det perfekte valg for både par og familier, så man kan hoppe direkte i poolen, mens andre nyder solen på terrassen.

Hotellet ligger direkte ned til stranden, men den kan forsvinde pga. højvande. Det har hotellet løst på fineste vis og har lavet sit eget strandafsnit på hotellet med den smukkeste udsigt over havet.

I vil med garanti elske et ophold på Rest Detail. Det er svært ikke at falde for hotellet – og er I til flere oplevelser, har hotellet sin egen shuttleservice, der fem gange om dagen kører til centrum af Hua Hin. I kan selvfølgelig også prøve hotellets dejlige SPA-område.

Kort sagt det perfekte valg for jer, der søger et højt serviceniveau, fantastisk stemning og skønne omgivelser. 

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 4 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 56
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Etager 3
Hårtørrer Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
Rest Green-værelserne er flotte og lyse med dobbelt- eller enkeltsenge. Værelserne er rummelige – ca. 42 m2 - og har aircondition, fladskærms-tv, telefon, dvd-afspiller, safebox, minibar, hårtørrer og kaffe-/tefaciliteter. Fra den store, møblerede balkon har de fleste værelser kig til bjergene bag Hua Hin. Alle værelser har eget badeværelse med bruser.

Rest Horizon-værelserne er meget store værelser – ca. 64 m2 - med dobbeltseng og samme faciliteter som i Rest Green-værelserne. Den store forskel er den meget store balkon direkte mod havet, hvor man har sin egen store hvilebriks og privat jacuzzi med en fantastisk udsigt. Alle disse værelser ligger på 3. eller 4. etage og har eget badeværelse med bruser, badekar og toilet. Der er gratis kaffe og te samt to vand på værelset.

Pool Villaerne har store og rummelige værelser – 65 m2 – med møbleret terrasse med bl.a. sol-madrasser. Herfra er der direkte adgang til den meget smukke swimmingpool – det første skridt i poolen er ikke dybt, så selv børn kan være med. Selve værelset har samme faciliteter som Rest Green-værelset dog med både bruser og badekar. Fra terrassen er der skrå havudsigt.

Pension
Opholdet er morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension.

Mere om Rest Detail
Stranden kan til tider forsvinde pga. højvande.
Der kører shuttlebus til byen fra hotellet flere gange dagligt. Der er hovedpude-menu på hotellet.
Det er muligt at forespørge på større villaer med 2-4 soveværelser. 

Adresse
Hua Hin Soi 19 • Petchkasem Road • Amphur Hua Hin 77110 • Thailand
Tlf. +66 2684 1644.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail