Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5 stjernet hotel direkte på stranden
 • Skandinavisk inspireret boutique hotel med atmosfære
 • Mulighed for værelse med direkte pooladgang
 • Afslapning i luksuriøse omgivelser
 • Flot og indbydende poolområde direkte ved stranden
Udsolgt

Rest Detail Hotel

5
Her får du
 • 5 stjernet hotel direkte på stranden
 • Skandinavisk inspireret boutique hotel med atmosfære
 • Mulighed for værelse med direkte pooladgang
 • Afslapning i luksuriøse omgivelser
 • Flot og indbydende poolområde direkte ved stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Rest Detail Hotel

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

5 stjernet Boutique resort direkte på stranden 

Højt personligt serviceniveau og mulighed for værelser med direkte pooladgang.

Glæd dig til en fortryllende ferie på Rest Detail Hotel Hua Hin. Hotellet ligger i rolige omgivelser, direkte på stranden og med en fantastisk atmosfære. Bravo Tours tilbyder indkvartering i 3 forskellige værelsestyper, hvor du har mulighed for at vælge værelser med direkte udgang til eget møbleret soldæk med direkte adgang til poolen fra din private terasse.

Rest Detail Hotel Hua Hin er det dejligste badehotel i skandinavisk design kombineret med varme og ægte wellness-stemning. Hotellet ligger direkte på stranden og er indrettet i lyse farver med sans for alle detaljer. Atmosfæren er afslappende og perfekt til en hyggelige ferie, hvor der er tid og rum til hinanden.

Slap af i den atmosfærefyldte lobby, der også har egen bar, der serverer snacks, eller nyd udsigten over poolen og havet ved de hyggelige udendørsmiljøer. Personalet vil gøre alt for, at I får en uforglemmelig ferie.

Hotellet har to poolområder. Det ene poolområde ligger foran receptionen med separat børnepool, mens det andet ligger ud for villaerne (må kun benyttes af gæsterne, der bor i villaerne). Vælger du en villa, har du direkte pooladgang fra terrassen med egne solsenge. Det perfekte valg for både par og familier, så man kan hoppe direkte i poolen, mens andre nyder solen på terrassen.

Hotellet ligger direkte ned til stranden, men den kan forsvinde pga. højvande. Det har hotellet løst på fineste vis og har lavet sit eget strandafsnit på hotellet med den smukkeste udsigt over havet.

Du vil med garanti elske et ophold på Rest Detail Hotel Hua Hin. Det er svært ikke at nyde et ferieophold her. Ønsker du ekstra forkælelse har hotellet naturligvis også deres eget Spa område med både thai og oliemassage og aktiviteter udenfor hotellets område. Bl. a. tilyder hotellet shuttleservice, der fire gange om dagen kører til centrum af Hua Hin.

Rest Detail er det perfekte valg for dig, der ønsker et højt serviceniveau, fantastisk stemning og skønne omgivelser.

Sådan bor du
Alle værelser har aircondition, fladskærms-tv, køleskab, telefon, safetybox, minibar og kaffe-/tefacilitete. Der er gratis vand hver dag. Alle badeværelser har badekåbe og badeprodukter til fri afbenyttelse. Desuden har hvert værelse en strandtaske med strandsko, t-shirt og shorts.

Der kan bo op til 3 voksne i hver værelsestype. Børn under 12 år sover i samme seng som forældre.

Rest Green værelserne
er flotte og lyse med dobbelt- eller enkeltsenge. Værelserne er rummelige – ca. 42 m2 - og har stor, møbleret balkon med udsigt til bjergene bag Hua Hin. Alle værelser har eget badeværelse med seperat wc og bad.

Rest Horizon værelserne er store værelser – ca. 65 m2 - med dobbeltseng. De har alle stor balkon med direkte panorama udsigt til havet. På balkonen har du egen privat jacuzzi og et lækkert loungemiljø. Værelserne er beliggende på 3. eller 4. etage og har eget lækkert badeværelse med badekar og seperat wc og rainshower bruserum. Anbefales ikke til børn. 

Pool Village værelserne er store og rummelige værelser – ca. 65 m2 – med møbleret terrasse. Værelserne er omgivet af grønne planter og palmer, beliggende i den skønne tropiske have direkte ud til poolen, som er forbeholdt de gæster der bor i Pool Village værelserne. Fra den dejlige træterrasse er der få trin ned til endnu et dejligt træ plateau med solsenge. Herfra er der direkte adgang til den frodige have eller direkte ned i den meget smukke swimmingpool – det første skridt i poolen er ikke dybt, så selv børn kan være med. Fra plateau terrassen og poolen er der udsigt til havet. Badeværelset har nedsunket badekar og seperat wc og bruserum med rainshower.

Pension
Dit ophold på rest Detail Hotel Hua Hin er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe frokost og aftensmad direkte på hotellet. 
Fra 1. november 2024 er det muligt at tilkøbe halvpension. 

Mere om Rest Detail Hotel
Dit værelse er klar fra kl. 14 på ankomstdagen og skal forlades kl. 12 på afrejsedagen. Det er muligt at forespørge på senere tjek ud af værelset ved sen hjemrejse. Dette bookes og afregnes direkte til hotellet. 

Hotellet kræver et depositum på 1.000 TBH pr. værelse pr. dag, som skal betales kontant eller reserveres på et kreditkort. 

Bemærk at det kun er tilladt at ryge ude foran hotellet. Det er ikke tilladt at ryge på hotellets øvrige områder inkl. balkonerne.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 650 m
Afstand til hæveautomat 650 m
Afstand til lokalt centrum 5 km, Hua Hin
Afstand til lufthavn 221 km
Afstand til minimarked 200 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 56
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 2007
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Nej
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Rygning Røgfrit hotel
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vaskeri Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

19 119 Hua Hin soi 19, Amphur Hua Hin

77110, Prachuap Khiri Khan

Hua HIn

Thailand


Tlf.: +66 3252 2488

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail