Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Den bedste beliggenhed i Hua Hin
 • Skrå havudsigt fra alle værelser
 • Stamkundefavorit
 • Dansktalende rejselederservice
Udsolgt

Hilton Hua Hin Resort & Spa

5
Her får du
 • Den bedste beliggenhed i Hua Hin
 • Skrå havudsigt fra alle værelser
 • Stamkundefavorit
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hilton Hua Hin Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Centrum
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Den bedste beliggenhed i Hua Hin!
Lige i centrum og direkte ved stranden ligger Hilton Hua Hin Resort & Spa. Kort sagt en helt perfekte beliggenhed, hvis I gerne vil opleve Hua Hin. Hotellet er kendt for sin internationale standard med mange aktivitetsmuligheder, stort poolområde, havudsigt og ikke mindst store værelser! Det perfekte udgangspunkt for både store og små. 

På Hilton Hua Hin har I alt, hvad I brug for tæt på. Her er flere restauranter, stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar. Den store swimmingpool med swim-up bar, liggestole, parasoller og håndklædeservice er samlingspunktet på hotellet, hvor der også er børnepool og spapool. Der er er direkte adgang til stranden.

Hotellets beliggenhed gør det let at opleve livet i Hua Hin. I kan selvfølgelig også blive på hotellet, hvor der er en hyggelige restauranter, live-musik om aftenen og en flot skybar med en endnu flottere udsigt! I må endelig ikke snyde jer selv for en drink i disse omgivelser!

Er I til mange aktiviteter, er Hilton Hua Hin lige noget for jer. Der er et stort fitnesscenter, bordtennis, billard, tennis, squashbaner og børneklub. Skal I først I lufthavnen efter tjek-ud fra værelset, har I mulighed for at bruge badene i fitnesscenteret inden afrejse.

Der er ingen tvivl om, at mange gæster gang på gang vælger Hilton Hua Hin. Det er ganske enkelt kendt for alle sine fantastiske faciliteter, gode beliggenhed og høje serviceniveau. I kan godt begynde at glæde jer til ferien!

Hilton Hua Hin Resort & Spa er uden tvivl et af vores bedste luksushoteller og derfor et Bravo Deluxe-hotel. Det er jeres garanti for en ferie i højeste klasse – og så er der altid loungeadgang i afrejselufthavnen, så ferien starter på bedste vis.

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Om hotellet
Afstand til centrum 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Hårtørrer Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du

Classic Ocean View (tidl. Hilton Ocean View)
42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. Mulighed for at bo to voksne og to børn (2-11 år). 

Deluxe Ocean View (tidl. Deluxe Room)
42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. 

Mulighed for at bo to voksne og to børn under 12 år.

Premium Ocean View (tidl. Deluxe Room / Deluxe Ocean View Plus)
42 m2 stort, nyrenoveret værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. 

Mulighed for at bo to voksne og to børn under 12 år.

Executive Ocean View (tidl. Executive Bay Room) 
Her får man virkelig meget for pengene på et nyrenoveret 42 m2 stort værelse, smukt dekoreret med trægulv, aircondition, stort faldskærms-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. 

Nyd morgenmaden i Club Loungen på Mezzanine Floor (2. sal). Her er dagen igennem også gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagste, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og  canapeer.  I har også gratis internetadgang i loungen.

Ocean Junior Suite (tidl. Premier Ocean View)
60 m2 stort og rummeligt værelse, som er indrettet i thailandsk stil. Værelset har kingsize-senge, TV og DVD, gratis aircondition, stort badeværelse og balkon, hvor den fantastiske udsigt over bugten kan nydes. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år. 

Executive  Junior Suite (tidl. Premier Ocean View / Ocean Junior Suite Plus)
60 m2 stort, nyrenoveret og rummeligt værelse, som er indrettet i thailandsk stil. Værelset har kingsize-senge, TV og DVD, gratis aircondition, stort badeværelse  og balkon, hvor den fantastiske udsigt over bugten kan nydes. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år. 

Adgang til Club Loungen, hvor der dagen igennem er gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagsteen, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og canapéer. Der er også gratis internetadgang i loungen.

Ocean Suite (tidl. Pacific Suite med havudsigt / Ocean Executive Suite)
80 m2 store pragtfulde suiter med separat opholdsrum med spisebord og sofagruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng, TV og DVD, gratis aircondition, trådløst internet mod betaling, medbring egen laptop. Meget stort badeværelse. Suiterne ligger i den forreste del af bygningen og har store balkoner med havudsigt. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor der dagen igennem er gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagsteen, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og canapéer. Der er også gratis internetadgang i loungen.

Executive Ocean Suite (tidl. Pacific Suite med havudsigt / Ocean Executive Plus)
80 m2 store, pragtfulde og nyrenoverede suiter med separat opholdsrum med spisebord og sofagruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng, TV og DVD, gratis aircondition, trådløst internet mod betaling, medbring egen laptop. Meget stort badeværelse. Suiterne ligger i den forreste del af bygningen og har store balkoner med havudsigt. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor der dagen igennem er gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagsteen, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og canapéer. Der er også gratis internetadgang i loungen.

Alle Executive og Premium-værelser er renoverede.

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension.

Mere om Hilton Hua Hin Resort & Spa
Børn 2-12 år spiser til halv pris - gælder i følge med en fuldtbetalende voksen. Maden bestilles og betales direkte til hotellet.
Hotellet bliver løbende renoveret fra maj - november 2020.

Adresse
33 Naersdamri Road • Hua Hin 77110 • Thailand
Tlf. 0066 32 512 888.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail