Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Roque de los Muchachos
La Palmas højdedrag

Med dansktalende rejseleder
Tag med på en heldagstur, hvor vi kommer godt omkring nogle af La Palmas smukkeste sider. I dag besøger vi nemlig øens højeste punkt, Roque de Los Muchachos, med den mest fantastiske udsigt over ”La Isla Bonita”, samt det nye besøgscenter om det spektakulære observatorie som er at finde på toppen af øen!

Første stop gør vi på toppen, når vi kører 2.426 meter op til Roque De Los Muchachos. Her ser vi øens flotteste udsigt, der både byder på grønne sletter og vulkanske områder. Er vejret klart, kan vi endda se til naboøerne Tenerife, La Gomera og El Hierro. Det er også herfra, vi kan se et af verdens største vulkankratere La Caldera De Taburiente, og hvordan øens centrale del har udviklet sig gennem millioner af år. Når vi har nydt udsigten kører vi videre til besøgscenteret hvor man får mulighed for at læse, høre og lære en masse om astrologien, teleskoperne og den store nattehimmel.

Vi bevæger os ned igen langs vestsiden, og gør et frokoststop på en lokal restaurant. Dagens sidste stop bliver ved Mirador Del Time – et udsigtspunkt over øens vestlige side.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Vi gør opmærksom på, at skyer ved Roque de Los Muchachos kan sløre udsigten. Medbring gerne kamera, pung og evt. varmt tøj til besøget ved Roque de Los Muchachos. Turen er ikke for gangbesværede eller folk der bliver let køresyge.

Heldagsudflugt. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 700 pr. person
Børn under 12 år kr. 540 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Byvandring i Santa Cruz

Med dansktalende rejseleder
Turen starter ved det store posthus i starten af gågaden O'Daly. Herfra vil vi gå rundt i de historiske gader i Santa Cruz de La Palma. På denne byvandring vil du få et godt kendskab til gaderne i Santa Cruz og hvilken historie der ligger bag de mange forskellige bygninger og områder i byen.

Undervejs får du et indblik i hvordan byen har udviklet sig gennem årene. Vi tager et nærmere kig på de smukke huse, med træbalkoner i alverdens farver. Går på de gamle brolagte gader, lavet i den mest forekommende sten på øen og kommer tæt på øens historie ved blandt andet et af de gamle klostre i byen.

På turen besøger vi også Aloe Vera Fresca, hvor vi får en demonstration i Aloe veraplantens mange gavnlige effekter for sundhed og velvære.

I Santa Cruz er der mange små gemte skatte og hyggelige kroge, som vi vil vise dig, samt fortælle om, så du kan få gode ideer til hvad der mere skal udforskes i denne smukke by.

Turen er ikke for gangbesværede, da vi skal gå rundt i byens gader.

Vejledende priser:
Voksne kr. 260 pr. person
Børn kr. 150 pr. barn

For de gæster der bor i Los Cancajos og Santa Cruz er turen uden transport, du skal selv komme til Santa Cruz, dette kan nemt og billigt gøres med fx bus nr. 500.
For de gæster der bor i Fuencaliente er der transport inkluderet til og fra Santa Cruz.

HUSK: Kamera, pung og godt humør

Vandring San Antonio
Vandretur på Vulkanruten

Med engelsktalende rejseleder
Vil du gerne helt tæt på vulkanøen, La Palma? Og drømmer du om at gå en spektakulær rute med vulkaner over alt og flotte udsigter? Så er det denne vandretur, du skal med på!

Vi starter ved El Pilar, hvorfra vi gennem fyrskov bevæger os ca. 2.000 meter op. Den første del af ruten virker frodig, men landskabet skifter hurtigt karakter, når vi kommer til det første krater, Hoyo Negro. På ruten passerer vi flere kratre bl.a. de berømte Martin-krater.
En dag med røde og sorte farver fra lavaen, der gennem tiden har formet landskabet lige præcis, som vi ser det i dag.

Turen er med engelsktalende vandreguide. Husk gode sko og varmt tøj (det kan være koldt på toppen).

Middelsvær vandring, ca. 17 km/7 timer.
Højdeforskel +500/-1200 m
Minimumsalder: 6 år

Vejledende pris:
Voksne 
Fra Los Cancajos og Santa Cruz kr. 340 pr. person
Fra Fuencaliente kr. 390 pr. person

Børn under 12 år kr. 165 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

La Palma, Caldera Taburiente
Vandretur i nationalparken La Caldera de Taburiente

Med engelsktalende rejseleder
Alle, der elsker at vandre, bør gå denne tur, hvis de besøger La Palma. Her besøger vi nemlig øens nationalpark, der byder på uovertrufne udsigter – dagen lang!
Vi starter dagen i 1081 meters højde og bevæger os stille og roligt ned i selskab med de vildeste udsigter. Krateret er stort – ca. 9 km. i diameter – og nogle af de højeste tinder falder næsten 1.000 meter ned. På ruten bliver vi betaget af vandløb, vandfald, kløfte og frodige buske og blomster.

Turen er med engelsktalende vandreguide. Husk lukkede sko og godt tøj. Vi anbefaler vandrestøvler og eventuelt vandrestave. 

Svær vandring, ca. 16 km/6 timer.
Højdeforskel +100/-850 m
Minimumsalder: 6 år

Vejledende pris:
Voksne 300 kr.
Børn under 12 år kr. 185 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. Vi tager forbehold for ændringer.

Vandring - La Palmas fortryllende urskov

Med engelsktalende rejseleder
Oplev smukke udsigtspunkter og ikke mindst La Palmas fortryllende laurbærskove på denne vandretur. Vi starter dagen i bjergene ved Puntallana, hvor de enorme laurbærtræer vokser og skaber de smukkeste rammer omkring vores tur. Vi gør et stop ved Mirador Somada Alta, hvor vi nyder udsigten over den nordøstlige del, inden vi fortsætter til San Bartolo. Herefter er vi klar til turens anden del: den spektakulære kløft i La Galga. En storslået oplevelse, hvor vi virkelig ser, hvordan øens natur skifter karaktær.

Turen er med engelsktalende vandreguide.
Husk lukkede sko. Vi anbefaler vandrestøvler. 

Svær vandring, ca. 11 km./5 timer
Højdeforskel +450/-950 m
Minimumsalder: 6 år

Vejledende pris:
Voksne kr. 390 pr. person
Børn under 12 år kr. 310 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugten finder sted mandag. Vi tager forbehold for ændringer.

La Palma, Roque de los Muchachos
Vandring - på toppen af øen

Med engelsktalende rejseleder
Verden og La Palma byder på unikke oplevelser – dette er uden tvivl en af dem! Tag med på en vandretur til øens højeste punkt, Roque Los Mucahcos.

Forestil dig, at uanset hvor du ser, så bliver du mødt af et hav af skyer, fantastiske udsigter og teleskoper, der får landskabet til at stråle endnu mere. Det gør du på dagens vandretur, der tager dig med til toppen af øen og et af La Palmas mest kendte stedet. Dagens rute tager os også med langs krateret, og giver på den måde et indblik i naturens forunderligheder.

Vi kører det første stykke op ad bjerget og vandrer herfra.
Turen er med engelsktalende vandreguide. Husk gode sko og varmt tøj (det kan være koldt på toppen).

Middelsvær vandring, ca. 6 km/3,5 time.
Højdeforskel +150/-300 m
Minimumsalder: 6 år


Vejledende pris:
Voksne kr. 390 pr. person
Børn under 12 år kr. 310 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugten finder sted onsdag. Vi tager forbehold for ændringer.

På safari på vandet

Med engelsktalende rejseleder
I dag sejler vi på eventyr, og vi stikker til søs i håbet om at møde nogle af de mange dyr, der lever og bor ud for La Palmas kyst. Vi sætter alle sejl til, og inden vi når hjem, har vi forhåbentligt både hilst på hvaler, delfiner, skildpadder og et rigt fugleliv oven for.

Den perfekte tur for alle aldre – bådens nederste dæk er indrettet med glasbund.

Turen tager ca. 2,5 time, og vi sejler ud fra havnen i Tazacorte.

Vejledende pris:
Voksne kr. 430 pr. person
Børn under 12 år kr. 235 pr. person

Transport er ikke inkluderet i prisen og betales udover. Prisen for transport er 27€.

Transport fra La Palma Princess tager 2 timer til havnen, transport fra Los Cancajos og Santa Cruz tager 1 time til havnen.

Som udgangspunkt kører udflugten hver mandag. Vi tager forbehold for ændringer.

PREMIUM - La Palmas Kontraster – Hotel La Palma Princess

La Palma har rigtig meget at byde på – og der er et utal af spændende oplevelser på øen. Rejser du med på denne rejse, er der fire udflugter inkluderet, der viser øens kontraster, og du bor på øens allerbedste resort: La Palma Princess.

Tre spændende udflugter
Udflugterne tager dig med til den frodige, grønne del af øen, smukke udsigter over Atlanterhavet og gennem fantastiske bananplantager. Glæd dig også til at vandre på vulkaner, spise tapas og se den flotte stjernehimmel.

Vulkaner og øens smukkeste by
Tag med til to af La Palmas største attraktioner på udflugten ”Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de La Palma. Vi går en tur langs det imponerende vulkankrater og ser naturens kræfter på tætteste hold. I hovedstaden oplever vi de velbevarede, pastelfarvede huse og bliver charmeret på byens fine torve. Der bliver tid til både shopping og sightseeing på egen hånd.

Stjerner og vinsmagning
La Palma er verdensberømt for at være et af verdens bedste steder at observere stjerner. Det er lige præcis, hvad vi skal, når mørket falder på. Vi smager også på de lokale specialiteter: vin og tapas. En astrofysiker guider os gennem stjernevrimlen – er det ikke klar nok, hører vi mere om den indendørs.

Det nordlige og naturskønne La Palma
Udflugten tager os med til det nordlige Palma, der er dækket af frodig og meget flot skov. Det gør dagens oplevelse til en naturoplevelse i særklasse. Nyd udsigterne hver eneste sekund – det er virkelig en smuk oplevelse fra de mange bjergveje. Vi besøger også en lokal romfabrikken på turen.

Del denne side via E-mail