Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Hvaler og delfiner – bådture

Tag med ud på havet og oplev endnu en af La Palmas underfundigheder.

Vi sejler med båden Fancy, der tilbyder to ruter. Den nordlige rute tager jer med til piratgrotten ”Beautiful Cave”, Candela og den smukke strand på øen ”PLaya de la Veta”. Senere sejler vi også på åbent hav, hvor vi forhåbentligt ser nogle af de dyr, der lever mellem De Kanariske Øer. Ca. 2,5 time.

Den anden rute er en ”safari”, hvor vi primært ser efter hvaler og delfiner på det åbne hav. Der bliver dog også mulighed for at se nærtliggende grotter og for at få en skøn dukkert. Ca. 4 timer.

Vi sejler ud fra havnen i Tazacorte – det er både muligt at købe billet med og uden transport her til.

Udflugten kan købes på destinationen.

Roque de los Muchachos
La Palmas højeste bjerg, Roque de los Muchachos

Glæd dig til en dag i La Palmas skønne natur! Vi kører mod nord langs øens flotte vestkyst til La Palmas højeste bjerg, Roque de los Muchachos. De små bjerge beriger os med smukke udsigter og små landsbyer på vejen. Vi besøger et lokalt marked, og til frokost smager vi den fantastiske traditionelle kanariske mad. Om eftermiddagen kører vi op – helt op til øens højeste punkt, Roque de los Muchachos (2.246 meter). Her nyder vi panoramaudsigten over bjergene, havet og det enorme vulkankrater La Caldera de Taburiente. 

Heldagsudflugt. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Palma, CalderaTaburiente
Det nordlige og naturskønne La Palma

Hele 40 % af La Palma er dækket af fortryllende skov – det oplever vi i dag, når vi besøger øens nordlige og mere frodige del. Vi kører langs de snoede bjergveje og nyder hvert et sekund – for udsigterne er betagende! Undervejs gør vi flere stops ved unikke udsigtspunkter. Vi spiser en god lokal frokost, inden vi besøger romfabrikken, Ron Aldea - en særlig La Palma-specialitet!

Heldagsudflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Vandring San Antonio
Vandring - Vulkanerne San Antonio og Tenguia

For foden af Fuencaliente ligger vulkanen, San Antonio. Vulkanen er ca. 3.000 år gammel, og herfra kan vi nyde udsigten til hele den vestlige side af La Palma. 

Vandreturen starter ved San Antonio og går gennem det tørre vulkanlandskab, hvor det mørke sand står i stærk kontrast til udsigten til det blå hav. Vi fortsætter ned til Tenguia-vulkanen, der sidst var i udbrud i 1971. Er du i tvivl om, hvor langt vi er nået, kan du kende stedet på lugten, for svovldampene stinker af rådne æg. Men synet er smukt, og det er let at se, hvordan lavaen har formet det formidable landskab. Vi slutter af ved Fuencalientes fyrtårn på øens sydligste spids. 

Middelsvær vandring, ca. 6 km/3,5 time. 
Højdeforskel +20/-700 m

Vejledende pris:
Voksne kr. 370 pr. person
Børn under 12 år kr. 185 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 å

La Palma, Caldera Taburiente
Vandring - Nationalparken La Caldera de Taburiente

La Caldera de Taburiente er en af verdens største vulkankratere. Den ligger midt på øen og er omgivet af høje bjergtoppe. Nogle af de højeste tinder falder næsten 1.000 meter ned i krateret. Her findes betagende vandløb, vandfald, kløfter, frodige buske og vilde blomster. 

Krateret har en diameter på 9 kilometer og en omkreds på ca. 27 kilometer. Her er altid vindstille og ofte varmt, når solen skinner fra en skyfrihimmel. Vi fortsætter langs kløften Barranco de Las Angustias Gorge, og undervejs passerer vi små naturlige vandløb med krystalklart vand og flere flotte vandfald.

Middelsvær vandring, ca. 16 km/7 timer.
Højdeforskel +100/-850 m

Vejledende pris:
Voksne kr. 370 pr. person
Børn under 12 år kr. 185 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Dage på ugen: torsdag og søndag.

Vandring - La Palmas fortryllende urskov

En uforglemmelig vandretur gennem La Palmas tætte og smukke skovområde. Første stop gør vi ved udsigtsposten La Somada Alta, der ligger ca. 900 meter over havets overflade. Herfra kan vi nyde den grønne nordøstkyst, hvor de lokale stadig bor i små bjerglandsbyer. Lidt efter lidt bevæger vi os mod centrum af den fortryllende skov, hvor myriader af smukke planter og blomster omgiver os. Området skifter til slut karakter, og vi ser, hvordan de lokale landmænd bor og lever. Vi slutter af i byen San Bartolo. 

Middelsvær vandring, ca. 12 km/5 timer:
Højdeforskel +450/-950 m

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn under 12 år kr. 165 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Dag på ugen: Mandag

La Palma, Roque de los Muchachos
Vandr på La Palmas højeste bjerg

I dag går turen til La Palmas højeste bjerg: Roque de los Muchachos, der er 2.426 meter højt. Det siger sig selv – bjerget har øens bedste udsigt!

Vi starter dog i bus, hvor vi efter en times tid når Pico de la Cruz, der ligger ca. 2.350 meter over havets overflade. Efter en god stigning kan du nyde udsigten over øens nordlige del, der er grøn og frodig. Det skyldes, at der på denne side falder en del regn. Udsigten viser også de små landsbyer, der ligger som perler på en snor – det er virkelig et smukt syn! På vores vej over bjergene krydser vi små stier, der i gamle dage blev brugt af øens indbyggere til at fragte varer fra en by til en anden. Inden vi når til toppen, ser vi de mange kupler af metal, der er øens astrofysiske observatorium. La Palma er nemlig et af de bedste steder at studere stjerner, og Danmark har af samme grund et teleskop stående på øen. Efter en lille stigning når vi topppen 2.426 meter over havets overflade. Vi holder en pause og nyder udsigten over hele øen.

Middelsvær vandring, ca. 6 km/3,5 time. 
Højdeforskel +50/-50 m

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn under 12 år kr. 165 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Dage på ugen: onsdag og lørdag.

PREMIUM - La Palmas Kontraster – Hotel La Palma Princess

La Palma har rigtig meget at byde på – og der er et utal af spændende oplevelser på øen. Rejser du med på denne rejse, er der fire udflugter inkluderet, der viser øens kontraster, og du bor på øens allerbedste resort: La Palma Princess.

Fire spændende udflugter
Udflugterne tager dig med til den frodige, grønne del af øen, smukke udsigter over Atlanterhavet og gennem fantastiske bananplantager. Glæd dig også til at vandre på vulkaner, spise tapas og se den flotte stjernehimmel.

Vulkaner og øens smukkeste by
Tag med til to af La Palmas største attraktioner på udflugten ”Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de La Palma. Vi går en tur langs det imponerende vulkankrater og ser naturens kræfter på tætteste hold. I hovedstaden oplever vi de velbevarede, pastelfarvede huse og bliver charmeret på byens fine torve. Der bliver tid til både shopping og sightseeing på egen hånd.

Stjerner og vinsmagning La Palma er verdensberømt for at være et af verdens bedste steder at observere stjerner. Det er lige præcis, hvad vi skal, når mørket falder på. Vi smager også på de lokale specialiteter: vin og tapas. En astrofysiker guider os gennem stjernevrimlen – er det ikke klar nok, hører vi mere om den indendørs. Det højeste punkt På udflugten besøger vi øens højeste bjerg, Roque de los Muchachos. Her er naturligvis en betagende udsigt over bjergene, havet og det enorme vulkankrater. Vi besøger også et lokalt marked og smager den traditionelle kanariske mad. Det nordlige og naturskønne La Palma Udflugten tager os med til det nordlige Palma, der er dækket af frodig og meget flot skov. Det gør dagens oplevelse til en naturoplevelse i særklasse. Nyd udsigterne hver eneste sekund – det er virkelig en smuk oplevelse fra de mange bjergveje. Vi besøger også en lokal romfabrikken på turen.

Del denne side via E-mail