Private rundrejser

Lad Bravo Tours stå for logistikken og praktikken, så du kun skal koncentrere dig om at nyde en helt fantastisk drømme- og rundrejse i Østen med dem, du holder af. Vi giver dig muligheden for at opleve flere rejsemål på én rundrejse. En privat rundrejse med en lille gruppe og privat guide er din garanti for store og unikke oplevelser med plads til individuelle ønsker.

En privat rundrejse med Bravo Tours giver dig

  • Du rejser med en gruppe på maksimalt seks gæster – du er selv med til at præge turen fx hvor lange stops vi holder
  • Mulighed for selv at vælge afrejsedato blandt det store udbud af rutefly
  • Tryghed på rejsen – vi står for, at alt det praktiske spiller fra start til slut
  • De bedste oplevelser – gruppen har en privat, engelsktalende lokalguide og chauffør, og du kan selv tilkøbe flere oplevelser til rejsen, hvis du har egne drømme
  • Mulighed for altid at komme i kontakt med Bravo Tours’ dansktalende personale i landet – du får både et service- og nødtelefonnummer
  • Ferietid og unikke oplevelser med dem, som du holder af
  • Private rundrejser er din frihed til de største oplevelser

Bravo Tours tilbyder veltilrettelagte rundrejseprogrammer. Det giver dig flere muligheder på rejsen, fordi du ikke følges med en større gruppe, men en mindre gruppe på højest seks personer. Der er derfor frihed til at gøre lige præcis dét, som du eller din gruppe drømmer om. Du skal selvfølgelig bare nyde opholdet og lade os om alt det praktiske – lige fra logistikken omkring fly og transport på rejsemålet til indkvartering med morgenmad og alle transporter mellem rejsemålene. På den måde er der styr på alt det, som man ikke gider bruge tid på, når man holder ferie.

Mange forskellige muligheder
Vores private rejser er lige så varierende, som vores rundrejser med dansktalende rejseleder – mulighederne er altså mange! Forskellen på rundrejser med dansktalende rejseleder og en privat rundrejse er dog klar: Med en privat rundrejse, rejser du i en mindre gruppe på maks. seks personer. Det giver større frihed til at opleve det, som du vil undervejs. Der vil være god tid til afslapning og oplevelser på egen hånd og på dine præmisser – i dit helt eget tempo.

Oplevelser inkluderet i rejsen
På flere af vores individuelle rundrejser er der enkelte udflugter og højdepunkter inkluderet, som gennemføres med en kompetent og dygtig engelsktalende lokalguide. Derudover tilbyder vi flere udflugter og oplevelser, som du kan tilkøbe. Det er din frihed til at vælge lige præcis dét, som du gerne vil opleve – og samtidig din garanti for at få vores ekspertviden, så du vælger de rigtige oplevelser. På den måde kan du sammensætte din perfekte, individuelle rundrejse med vores ekspertviden i baghånden.

Mulighed for opgradering
På vores private rundrejser kan du opgradere hotellerne på nogle af dine ophold undervejs. Vi har selvfølgelig inkluderet gode hoteller på hele rundrejsen, men nogle gange ønsker man at forkæle sig selv lidt ekstra. Uanset hvad du vælger, tilsikrer vi, at beliggenheden og kvaliteten er i orden. Så er det dit valg, om du vil have ekstra komfort på ferien.

Vi tilbyder de mest populære, private rundrejser og garanterer dig en rejseoplevelse for livet. Vi har gennemtestet og kvalitetssikret alle rundrejser, og vi tør godt love dig, at du kommer hjem med minder for livet.

Private rundrejser – helt praktisk
Afhængig af, hvor mange I rejser sammen, foregår transporten i bil, minibus eller bus med en privat chauffør. Er du en del af et selskab på seks personer, vil du kun rejse med din egen gruppe. Er I mere end seks personer, der ønsker at rejse sammen, kan vi selvfølgelig også sammensætte en privat rundrejse til jer.

Vores engelsktalende lokalguider har omfattende viden om landenes historie og et nærgående kendskab til lokalområdet, som de gerne deler ud af. Selvom du rejser uden dansktalende rejseleder, så kan du altid få fat på os, hvis du får brug for os. Vi har altid dansktalende personale i Østen, som giver ekstra tryghed undervejs. Vi er altså aldrig længere et opkald væk, hvis der er noget, du gerne vil have svar på – på dansk.

Rejser i hele verden
Hos Bravo Tours laver vi rejser til det meste af verden. Vores rejsekonsulenter er specialister, og de står klar til at rådgive dig om alt vedrørende din rejse. Bravo Tours benytter nogle af verdens bedste flyselskaber, vores hoteller er nøje udvalgte og vores mangeårige samarbejdspartnere i udlandet er respekteret og professionelle. Kontakt din rejsekonsulent for mere viden eller gode råd. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Thailand Familierejse
0

Et ægte familieeventyr til Bangkok, Khao Sok, Koh Samui og Hua Hin 

Vi har strikket den ultimative rejse til Thailand sammen for dig, som rejser med børn og familie.
Et eventyr, hvor I sammen kommer på tur rundt i Thailand, igennem de største, eksotiske natur- og kulturoplevelser. Rejsen byder på en stor, kontrastfuld og fantastisk blanding af pulserende storby, smukke strande, henrivende paradis-øer, naturoplevelser i junglen og overnatning på et flydende hotel på en smaragdgrøn sø. Rejsen kan gennemføres året rundt.

Eventyret starter i Bangkok, hvor en af verdens mest spændende og farverige storbyer venter. Her venter et overflødighedshorn af oplevelser med et utal af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder og smagfulde gadekøkkener. Vi kommer på opdagelse med longtail-båd, og de smukkeste templer besøges. Vi skal også med tuk-tuk rundt i Bangkoks gader, hvor vi smager streetfood. Flere eventyr venter med tog til det sydlige Thailand og med besøg i den frodige regnskov Khao Sok. Her møder vi smukke vandfald, smaragdgrønne søer, en elefant og et flydende hotel. Rejsen fortsætter som en herlig paradis-ferie på smukke Koh Samui, hvor der rigtig bliver tid til at nyde stranden og havet. Hele rejsen slutter med skøn badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin, hvor der er masser af tid til afslapning eller flere oplevelser.

Denne familierejse er fuldt tilrettelagt, så I ikke skal bekymre jer om noget. Vi har inkluderet alt lige fra fly, tog og hoteller til transfer og hurtigbåd til og fra Koh Samui. I Bangkok og Khao Sok har vi følgeskab af vores venlige og imødekommende engelsktalende lokalguider. I Hua Hin har vi fornøjelsen af Bravo Tours’ dansktalende rejseleder.

Saml familien og vennerne og ta’ på denne enestående 17 dages eventyrrejse rundt i Thailand. Det er den perfekte familieferie – ideelt sammensat, så alle aldre får en fantastisk oplevelse.

Udsolgt

Del denne side via E-mail