Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Marmaris

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Marmaris.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Marmaris.

Se vores hoteller her >

Om Marmaris & Içmeler

Marmaris og Içmeler – strandparadis med mere end 300 solskinsdage om året


Marmaris og Içmeler er et sandt ferieparadis og tilbyder uden sammenligning nogle af landets absolut flotteste strandomgivelser. I Marmaris finder I skønne omgivelser og masser af liv langs havnepromenaden og stranden, mens Içmeler byder på fred, ro og ren ferieidyl. Og så ligger det tæt på et utal af spændende oplevelser!

To fantastiske feriebyer
Marmaris og Içmeler er to fantastiske byer, men de hænger også uløseligt sammen. Strandpromenaden strækker sig helt fra charmerende Içmeler til ferieglade Marmaris. Içmeler er skøn, og byens små, snoede gader og stille liv tiltrækker hvert år rigtig mange gengangere. Samtidig er det ganske let at tage ind til Marmaris. På bare ti minutter i en lokal dolmus – minibus, der kører langs hovedgaden – står man midt i centrum. Her er der et væld af restauranter, caféer, butikker og både i lystbådehavnen. Den perfekte kombination til ferien.

Skønne strande
Vil I nyde ferie på stranden, er både Marmaris og Içmeler det perfekte valg. Bugten snor sig ind og ud og byder på en masse skønne strande, og I finder let et sted, hvor I kan være næsten for jer selv. Stranden løber fra Marmaris til Içmeler, og flere steder ligger der mange restauranter, hvor I kan nyde en god frokost og en pause fra solen.

På oplevelse fra Marmaris
Start jeres oplevelser i Marmaris. Byen har en smuk basar, der har fundet inspiration i farverige Nyhavn fra Danmark. Tag endelig handelstalentet med og få en god aftale i hus, hvad end I kigger efter smykker, keramik eller håndlavede tæpper. Har I lyst til flere spændende oplevelser, kan I også besøge naboøen Rhodos. Efter en kort sejlads ankommer I til den græske ø, der har rigtig meget at byde på. Sejladsen i området er i det hele taget fantastisk med smukke skærgårdsøer, lækre lyseblå laguner, små private strande og det klareste vand. Masser af lystsejlere sejler rundt i området og kaster anker ud for de skønne strande. 

Efesos – et af verdens syv vidundere
Tag også med til byen Efesos, hvor oldtidens Artemistempel lå. Templet blev bygget i 350 f.Kr. og fik lov til at stå med sine 20 meter høje søjler i 500 år, før goterne smadrede det ved en invasion. Tempelresterne er i dag kåret som et af verdens syv vidundere og giver et unikt indblik i historien. Byen var kulturelt centrum, da Tyrkiet var under græsk herredømme, og I vil komme helt tæt på nogle af verdens mest betagende arkæologiske udgravninger.

Pamukkale – det hvide bomuldsslot
Fra Marmaris og Içmeler kan I også køre til Pamukkale og få en kæmpe oplevelse. Gennem årtusinder har kalkholdige varme kilder strømmet fra bjergsidens indre og har dannet den smukkeste hvide kæmpe kalkformation. Overalt strømmer vandet ned i små og store vandfald og danner små naturlige varme bassiner. Når man kommer kørende til bjerget, som i folkemunde kaldes ”bomuldsslottet”, ligner det da også mest af alt et fantasieventyr, og er retfærdigvis også med på Unescos liste over verdensarv. Gennem årtusinder er mennesker valfartet til området af nysgerrighed og for at afprøve myten om det helbredende varme kildevand.

Restauranter og byliv
God mad og vin finder I masser af i Marmaris og Içmeler. Langs vandet finder I de første restauranter, og de fortsætter langs den hyggelige havn. Her kan I nyde de tyrkiske specialiteter, der regnes for at være blandt de bedste i verden. Og udsigten over de vuggende både skaber den perfekte stemning. Vores hoteller ligger langs stranden og ånder fred og ro, men har I lyst til en fest, skal I blot søge mod centrum, hvor god musik og dans fylder bargaderne med masser af natteliv.

Om Marmaris og Içmeler
Marmaris ligger ved Ægæerhavet i Mugla i det sydvestlige Tyrkiet. I det 6. århundrede f.Kr. kendte man byen som Physkos. I dag bor der ca. 30.000 indbyggere, og om sommeren mere end 300.000 indbyggere. Byens største indtægtskilde er turisme.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Transfer
Når du flyver med Bravo Tours fra København og Billund, lander du i Milas-Bodrum Lufthavn. Det tager ca. 2,5 time at komme fra lufthavnen til første hotelstop i Marmaris og Içmeler. 

Et sandt ferieparadis

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Marmaris & Icmeler

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7