Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Marmaris

Om Marmaris & Içmeler

Marmaris og Içmeler – strandparadis med mere end 300 solskinsdage om året


Marmaris og Içmeler er et sandt ferieparadis og tilbyder uden sammenligning nogle af landets absolut flotteste strandomgivelser. I Marmaris finder I skønne omgivelser og masser af liv langs havnepromenaden og stranden, mens Içmeler byder på fred, ro og ren ferieidyl. Og så ligger det tæt på et utal af spændende oplevelser!

To fantastiske feriebyer
Marmaris og Içmeler er to fantastiske byer, men de hænger også uløseligt sammen. Strandpromenaden strækker sig helt fra charmerende Içmeler til ferieglade Marmaris. Içmeler er skøn, og byens små, snoede gader og stille liv tiltrækker hvert år rigtig mange gengangere. Samtidig er det ganske let at tage ind til Marmaris. På bare ti minutter i en lokal dolmus – minibus, der kører langs hovedgaden – står man midt i centrum. Her er der et væld af restauranter, caféer, butikker og både i lystbådehavnen. Den perfekte kombination til ferien.

Skønne strande
Vil I nyde ferie på stranden, er både Marmaris og Içmeler det perfekte valg. Bugten snor sig ind og ud og byder på en masse skønne strande, og I finder let et sted, hvor I kan være næsten for jer selv. Stranden løber fra Marmaris til Içmeler, og flere steder ligger der mange restauranter, hvor I kan nyde en god frokost og en pause fra solen.

På oplevelse fra Marmaris
Start jeres oplevelser i Marmaris. Byen har en smuk basar, der har fundet inspiration i farverige Nyhavn fra Danmark. Tag endelig handelstalentet med og få en god aftale i hus, hvad end I kigger efter smykker, keramik eller håndlavede tæpper. Har I lyst til flere spændende oplevelser, kan I også besøge naboøen Rhodos. Efter en kort sejlads ankommer I til den græske ø, der har rigtig meget at byde på. Sejladsen i området er i det hele taget fantastisk med smukke skærgårdsøer, lækre lyseblå laguner, små private strande og det klareste vand. Masser af lystsejlere sejler rundt i området og kaster anker ud for de skønne strande. Bravo Tours arrangerer også udflugter til havs, så tag endelig med.

Efesos – et af verdens syv vidundere
Tag også med til byen Efesos, hvor oldtidens Artemistempel lå. Templet blev bygget i 350 f.Kr. og fik lov til at stå med sine 20 meter høje søjler i 500 år, før goterne smadrede det ved en invasion. Tempelresterne er i dag kåret som et af verdens syv vidundere og giver et unikt indblik i historien. Byen var kulturelt centrum, da Tyrkiet var under græsk herredømme, og I vil komme helt tæt på nogle af verdens mest betagende arkæologiske udgravninger.

Pamukkale – det hvide bomuldsslot
Fra Marmaris og Içmeler kan I også køre til Pamukkale og få en kæmpe oplevelse. Gennem årtusinder har kalkholdige varme kilder strømmet fra bjergsidens indre og har dannet den smukkeste hvide kæmpe kalkformation. Overalt strømmer vandet ned i små og store vandfald og danner små naturlige varme bassiner. Når man kommer kørende til bjerget, som i folkemunde kaldes ”bomuldsslottet”, ligner det da også mest af alt et fantasieventyr, og er retfærdigvis også med på Unescos liste over verdensarv. Gennem årtusinder er mennesker valfartet til området af nysgerrighed og for at afprøve myten om det helbredende varme kildevand.

Restauranter og byliv
God mad og vin finder I masser af i Marmaris og Içmeler. Langs vandet finder I de første restauranter, og de fortsætter langs den hyggelige havn. Her kan I nyde de tyrkiske specialiteter, der regnes for at være blandt de bedste i verden. Og udsigten over de vuggende både skaber den perfekte stemning. Vores hoteller ligger langs stranden og ånder fred og ro, men har I lyst til en fest, skal I blot søge mod centrum, hvor god musik og dans fylder bargaderne med masser af natteliv.

Om Marmaris og Içmeler
Marmaris ligger ved Ægæerhavet i Mugla i det sydvestlige Tyrkiet. I det 6. århundrede f.Kr. kendte man byen som Physkos. I dag bor der ca. 30.000 indbyggere, og om sommeren mere end 300.000 indbyggere. Byens største indtægtskilde er turisme.

Transfer
Det tager cirka to timer at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Marmaris og Içmeler.

Find din rejse til Marmaris & Icmeler

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Byrundtur/shoppingtur – mandag – halvdagstur

Kunne du tænke dig at få overblikket over din ferieby fra starten af? Vi tager direkte efter velkomstmødet ud for at se lokalområdet. Her vil jeres rejseleder vise jer Marmaris og give jer gode ferietips om byen. Vi vil bla. vise jer de mange muligheder der er, for at gøre en god handel og vise hvor I kan shoppe sikkert og trygt. Turen går også ind forbi centrum, basaren og den vidunderlige Marina hvor I kan se de mange flotte både og gode restauranter.

Vejledende pris:
Voksne: gratis / Børn: gratis

Dalyan – onsdag – heldagstur

Denne dag vil byde på oplevelser for enhver – både historiske og de mere nydelsesprægede. Vi starter dagen med at sejle fra Marmaris havn mod Dalyan. Når vi er ankommet, komme vi over i små flodbåde, som skal sejle os over til den meget berømte skildpaddestrand. Denne strand er en af de få strande ved middelhavet, hvor den truede Caretta Caretta skildpadde som vejer omkring 120 kg, kan lægge sine æg. Vi vil tilbringe lidt tid her, med mulighed for at bade, slappe af og nyde de smukke omgivelser. Flodbåden vil nu sejle os ind af Dalyan floden, hvor vi sejler forbi de lykiske kongegrave, der er hugget ind i lodrette klipper. Turens sidste oplevelse er et berømt mudder- og svovlbad. Efter mudderet har fået lov til at virke en stund, skal det skylles af og derefter kan I bade i svovlbadet med en naturlig temp. på 40 grader.

Inklusive frokost.

Vejledende pris:
Voksne: 130 TL - 35 Euro pr. person
Børn: 75 TL – 20 Euro pr. barn

Mugla Marked/ Akyakatur – torsdag – heldagstur

På vejen til provinshovedstaden Mugla kommer vi igennem det frodige bjerglandskab, hvor vi ser noget af Tyrkiets smukkeste natur. Efter ca. 5 kvarters kørsel, ankommer vi til det kende marked som byder på alt lige fra tøj, tasker, sko til frugt, grønt og nødder. Her vil I kunne nyde at shoppe og prutte med priserne inden turen går videre til den lille tyrkiske by, Akyaka. I Akyaka vil vi besøge landsbyens moske og gravplads, og hører nærmere om religionens betydning, og de muslimske traditioner.

Herefter vil vi sammen nyde en lækker frokost, ved den flotte flod, der løber igennem byen.

Inden turen går tilbage til Marmaris er der tid til at nyde stranden i Akyaka. Stranden er en dejlig sandstrand og meget kendt i Tyrkiet, så her vil man støde på Tyrkiske turister.

Inklusive frokost.

Vejledende pris:
Voksne: 150 TL – 40 Euro pr. person
Børn: 75 TL - 20 Euro pr. barn

Pamukkale – fredag – heldagstur

Pamukkale er et overvældende syn, og en af Tyrkiets største turistattraktioner. De hvide kalkterrasser er skabt af kalkholdigt vand, som gennem årtusinder er strømmet op fra undergrunden og løbet ned ad bjergsiden. På terrasserne er der dannet mængder af små og store bassiner med det mineralrige vand, som siges at være godt for bl.a. muskler og hudsygdomme. Romerne opdagede allerede for over 2000 år siden vandets helseeffekter og grundlagde i 190 f.Kr. kurbyen Hierapolis på toppen af ”borgen”. Det er muligt at få en svømmetur i det varme, helbredende vand i kunstige bassiner som er anlagt i nærheden. Storbyen Denizli ligger et par kilometer fra Pamukkale. Denne by er kendt for vinproduktion. Så derfor besøges der på turen også en vinplantage, hvor man kan se og opleve hvordan vinen i Tyrkiet bliver fremstillet. Selvfølgelig er der også sørget for nydelige smagsprøver.

Inklusive morgenmad og frokost.

Vejledende pris:
Voksne: 225 TL – 60 Euro pr. person
Børn: 115 TL – 30 Euro pr. barn

Kort