Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Alanya vejr

    Vejret i Alanya

    Se hvordan vejret i Alanya er igennem hele året og sæsonen. Skal du ned til skøn varme og lækker varmt vand, kan Du få besked her.

Se hvordan vejret i Alanya er igennem hele året og sæsonen. Skal du ned til skøn varme og lækker varmt vand, kan Du få besked her.

Sommervejr I kan stole på

Sommervejr I kan stole på

Gennemsnitstemperatur i Alanya

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

10 11 16 20 23 27  30  30  28  22 17 12
3 3 5 8 12 16  19  18  15  11 7 4
17 16 17 18 21  24 27  28  27  24 21 18

 DAG     NAT     HAV

Vejret i Alanya

Vejret i Alanya

Vejret i Alanya er solrigt og dejligt. Her er temperaturerne varme hele sommeren, himlen blå og badevandet på behagelige 27-28 grader.

Når solen står højt og varmer huden, er badevandet derfor både forfriskende og behageligt at hoppe i – og med den lette brise fra Middelhavet der smyger sig om arme og ben, er I også hurtigt tørre igen, når I lander i liggestolen eller på strandtæppet. Vejret i Alanya er med andre ord skabt til en ferie ved sol og strand.

Kan I godt lide at kombinere jeres ferie med oplevelser og aktiviteter kan især maj, juni og september anbefales. Her får I nemlig lækkert badevejr, samtidig med at dagene ikke er alt for hede. I juli og august er dagene derimod meget varme.


Vejret i Alanya er sommerligt fra maj til oktober

Allerede i maj begynder vejret i Alanya at vise sig fra sin bedste side med sommerlig varme omkring de 23 grader. Badevandet er stadig til den lidt kølige side i starten af sæsonen, men allerede fra juni kravler temperaturerne støt opad, både hvad angår vand og luft.

Temperaturen på begge dele topper i juli og august, hvor luftens temperatur nemt kommer op på 35 grader på de varmeste dage. Det betyder også, at der venter jer skønne, lune aftener i højsæsonen, som gør jeres feriedage endnu længere – på den gode måde!

Først og sidst på sæsonen kan aftenerne dog være en smule kølige, når solen er gået ned. Det kan derfor være en god idé at huske en ekstra trøje, hvis I skal ud og opleve Alanya i mørket.


Sommervejr I kan stole på

Alanya er en relativt sikker destination, når I gerne vil væk fra regn og blæst og ned til sol og varme. Sommeren er nemlig meget regnfattig og især juli, august og september er særligt tørre. Og selvom vejret altid er ret forudsigeligt, uanset hvor man rejser hen i verden, er vejret i Tyrkiet alligevel nogenlunde til at stole på.

Del denne side via E-mail