Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksuriøst voksenhotel
 • All Inclusive
 • Masser af træningsfaciliteter og spa
 • Smuk havudsigt
 • Fire pools
 • Lækre, moderne værelser

Hotel Esencia de La Palma

4
Her får du
 • Luksuriøst voksenhotel
 • All Inclusive
 • Masser af træningsfaciliteter og spa
 • Smuk havudsigt
 • Fire pools
 • Lækre, moderne værelser
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Esencia de La Palma

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant

Luksuriøst voksenhotel med All Inclusive og adgang til super træningsfaciliteter

I Fuencaliente på La Palmas solkyssede kyst byder det luksuriøse Bravo Duo-hotel* Esencia de La Palma dig velkommen til en ferie uden mage! Her venter både eksklusive rammer, lækre poolområder, sublime træningsfaciliteter og afslappede, rolige omgivelser – kun for voksne. Hotellet har nemlig en aldersgrænse på mindst 16 år.

Hotellet er en del af det populære og familievenlige luksusresort La Palma Princess, og det betyder, at du i løbet af hele din ferie har fri adgang til La Palma Princess' lækre faciliteter, der bl.a. byder på syv pools og forrygende træningsmuligheder med både fitnesscenter, tennisbaner, holdtræning med instruktører og meget mere.

Bor du på Esencia de La Palma kan du se frem til en ferie, hvor du helt selv kan vælge til og fra. Måske drømmer du om at nyde roen ved et af poolområderne – mageligt placeret på en solseng med en bog under parasollens svalende skygge fordybet i en god bog, helt uden plask og støj. Hotellet råder nemlig over hele fire poolområder, hvoraf en pool er opvarmet (november-april) Vil du i stedet nyde sandet mellem tæerne på din dukkert, er det muligt på søsterhotellet La Palma Princess, hvor der er anlagt en kunstig sandstrand ved en af de mange pools!

Vil du hellere forkæles til den helt store guldmedalje, kan du besøge spaafdelingen "Aqua Princess" på La Palma Princess, hvor der er blandt andet er sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og mulighed for at nyde massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Bemærk, at aldersgrænsen i spaafdelingen er mindst 18 år. Indgang til spa-området er mod gebyr. 

Og er det en ferie fuld af sport, træning og motion, der står øverst på ønskelisten? Ja, så er det blot at tage for sig af mulighederne på søsterhotellet Palma Princess. Her kan du dyrke cardio- og styrketræning, spinning, vandgymnastik og meget mere i det mere end 1.000 kvm store fitnesscenter. Du kan også udfordre din rejsepartner i tennis på en af de fem baner, snøre løbeskoene og udforske området fra de mange gode løberuter omkring hotellet. Er du morgenfrisk, kan du skyde dine feriedage i gang sammen med vores rejseledere, der ofte starter dagen med en frisk gå- eller løbetur i den smukke, omgivende natur. Og vil du hellere finde træningsgejsten frem til holdtræning, så snup en omgang yoga, spinning, zumba eller måske bodypump med en af resortets dygtige instruktører.

Uanset om du drømmer om ro, træning, smuk natur eller selvforkælelse finder du det kort sagt på Esencia de La Palma. Velkommen til en ferie med masser af voksentid i absolut særklasse.

Sådan bor du
På Esencia de La Palma bor du i splinternye, pæne og moderne dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne er ca. 22 kvm store og indrettet med fjernsyn, telefon, WiFi, aircondition, kaffe- og tefaciliteter, minibar (mod betaling), hårtørrer og bad/toilet. Der kan bo maks. op til tre personer på dobbeltværelset. Dobbeltværelset kan vælges med eller uden havudsigt samt skrå havudsigt.

Pension
Dit ophold på Esencia de La Palma er med All Inclusive.

Mere om Esencia de La Palma 
Esencia de La Palma er et voksenhotel, hvorfor du skal være mindst 16 år for at kunne nyde din ferie her. Søsterhotellets spaafdeling har dog en aldersgrænse på mindst 18 år. 

Gratis WiFi er tilgængeligt i både reception, på hotellets fællesområder og på værelserne. Det er muligt at låne gratis poolhåndklæder. Hotellets reception er døgnåben. Tjek ind er muligt fra kl. 14.00, og tjek ud skal ske senest kl. 11.00.

Du kan læse mere om alle de mange faciliteter og træningsmuligheder på La Palma Princess her, som du har fri adgang til på din ferie. Bemærk dog, at søsterhotellet La Palma Princess ikke er et voksenhotel, men i stedet er populært blandt bl.a. børnefamilier. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 100
Afstand til lokalt centrum 10 km
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 2 km
Aircondition Ja
Antal værelser 183
Bar Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, gratis
Sauna Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned Efter behov
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Adresse

Carretera de la Gosta, Gerca Vieja 10

E-38740 , Fuencaliente

Spanien


All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: kl. 08.00-10.30
Frokost: kl. 12.30-14.30
Aftensmad: Kl. 18.00-21.00

Alle måltider kan du enten nyde på La Palma Princess eller en mindre restaurant forbeholdt for Hotel Esencia de La Palma.
Hovedrestauranten på La Palma Princess kan benyttes af hele hotellet og alle aldre. Her serveres måltiderne fra buffet.
Ønsker du at spise på restauranten forbeholdt for Hotel Escencia de La Palma er bordreservation til aften nødvendig.

Mellemmåltider
Snacks i Coco Loco-baren: kl. 11.00-18.00
Snacks, sandwich og is i øvrige barer/restauranter: kl. 12.30-18.00

Drikkevarer
Lokale drikkevarer med og uden alkohol er inkluderet i All Inclusive. Der serveres drikkevarer til dine måltider samt i hotellets barer fra kl. 10.00 til 24.00. Efter klokken 18.00 lukker barerne på Hotel Esencia de la Palma, og du skal derfor over på søsterhotellet La Palma Princess, hvis du vil have drikkevarer fra en bar.

Alle drikkevarer i All Inclusive er lokale mærker. 

Bemærk, at All Inclusive gælder helt indtil afrejse fra hotellet på feriens sidste dag.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Esencia de La Palma - En del af Bravo Duo

Esencia de La Palma - En del af Bravo Duo

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail