Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Nafplio

Om Nafplio

Nafplio – charmerende og autentisk

Bo i Grækenlands gamle hovedstad, Nafplio. En by, man ikke kan undgå at forelske sig i. Gå en tur i de charmerende gader, nyd synet af de flotte balkoner, tag en kaffepause på en af byens store pladser eller langs havnen. De store bygningsværker vidner om byens storhedstid. 

En helt særlig stemning
Lige fra første sekund fornemmer man den helt særlige stemning, som Nafplio har at byde på. Det er let at se, at byen engang var hovedstad, og livet på de mange pladser i byen vidner stadig om den storslåede historie. Bygningerne er høje og store, gaderne smalle og hyggelige og havnepromenaden fuld af gode restauranter og caféer. Gå på opdagelse i Nafplio, men pas på – det er let at forelske sig. 

Afslappende omgivelser
Men Nafplio er også perfekt til ren afslapning! Vi har udvalgt nogle gode hoteller til jer, hvor I kan nyde et fantastisk poolområde. Snup en forfriskende dukkert, slap af på solstolene og nyd en skøn udsigt over havet. Ikke langt fra centrum ligger også nogle af områdets bedste strande. Her er der liv og glade dage, restaurant og krystalklart vand. 

På eventyr på Peloponnes
Efter nogle afslappende dage og byrundtur i Nafplio venter Peloponnes-halvøen med store oplevelser. Oplev Olympen, hvor de første olympiske lege blev holdt eller kør en tur til Epidavrous’ antikke teater. Peloponnes byder på et utal af oplevelser, og mange af vores gæster kan slet ikke få nok. 

Athen – en spændende hovedstad
Fra Nafplio kan I også tage på en dagstur til Athen. Den græske hovedstad er absolut en af Europas mest spændende storbyer. Tager I med Bravo Tours på udflugt, vil I både opleve Athens triologi, byens spændende templer og naturligvis Akropolis. Der bliver også tid til at besøge Plaka, et af byens mest attraktive områder. 

Om Nafplio
Nafplio er Det Moderne Grækenlands første hovedstad fra 1823-1834. Byen er flere gange kåret til en af Grækenlands mest romantiske byer. Ifølge den græske mytologi blev byen grundlagt af den græske gud Poseidons søn og datteren af Danaida. 

Transfer
Det tager cirka 1 time og 45 min.  at køre fra Kalamata Lufthavn til det første hotel i Nafplio. 

 

Om Nafplio

Om destinationen

Nafplio.

Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.

Se billeder og video her >

Vejret

Se temperatur og vejrudsigter.

Se vejret her >

Hoteller

Vores hoteller i Nafplio.

Se vores hoteller her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail