• Afbudsrejser til Rhodos

Afbudsrejser til Rhodos

Afbudsrejser til Rhodos

Rhodos er indbegrebet af dejlige strande, mange solskinstimer og hyggelige landsbyer. Det er derfor heller ikke uden grund, at mange danskere vælger at flyve hertil, når de skal holde en afslappende ferie. Når du vælger en af vores billige afbudsrejser, så kan du tilmeld spare mange penge på din ferie. Se alle rejsemål for Rhodos her, og bestil din næste afbudsrejse hos Bravo Tours - vi er med dig hele vejen.

Læs mere om afbudsrejser til Rhodos her

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Afbudsrejser til Rhodos

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

Hvordan booker jeg en afbudsrejse til Rhodos?

Det er nemt at vælge en afbudsrejse til Rhodos. I sorteringsfunktionen til venstre kan du vælge de kriterier, du har til jeres afbudsrejse: Hvor mange I rejser, hvor I vil flyve fra og hvilke faciliteter på hotellet, resortet  eller lejlighedskomplekset I har brug for. Opdatér herefter, og bestil en af vores afbudsrejser. 

Rhodos: En skøn og elsket feriedestination

Med mange seværdigheder, skønne strande med krystalklart vand og en venlig befolkning er Rhodos en af de mest foretrukne destinationer, når rejsen går til Grækenland. Når du rejser hertil får du mulighed for at kombinere oplevelsen af nyt, moderne byliv med antikke ruiner og smukke hoteller med indbydende faciliteter. Det er derfor helt forståeligt, at vores afbudsrejser til Rhodos er så populære.

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer med lange, smukke strande og lidt flere solskinsdage end de andre græske øer. Sammen med Bravo Tours kan du rejse til Rhodos og opleve den charmerende by. I den gamle bydel finder du historiske seværdigheder, smukke middelalderborge og dybe voldgrave. En bydel, som ikke uden grund charmerer mange turister med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære.

Vores afbudsrejser til Rhodos er koncentrerede omkring selve Rhodos by og områderne omkring, som Ixia mod vest og Faliraki mod syd. Hele området er præget af skønne, børnevenlige strande, der lægger op til en ægte badeferie og et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

I Faliraki finder I en lang række børnevenlige hoteller og Rhodos’ største vandland, som lægger op til en endagstur med masser af sjov for hele familien. I Rhodos by kan I være kulturelle og høre myten om Kolossen på Rhodos og en halv times gang fra centrum se resterne af det antikke tempel Akropolis.
I den lidt mindre ferieby Ixia kan I opleve Rhodos’ smukkeste solnedgang, når dagen går på hæld, inden I udforsker aftenstemningen på de mange spændende restauranter med mad fra det klassiske, græske køkken.

Spar mange penge på din afbudsrejse til Rhodos

Er du i tvivl om, hvad en afbudsrejse helt præcist er? Afbudsrejser dækker over flere typer af billige rejser. Ofte er det rejser, der er blevet afbestilt af en kunde og derfor sat til salg igen af os. Begrebet dækker derfor også over mange andre ‘last minute’-rejser. Fælles for afbudsrejse-restpladser er dog, at de altid er meget billige, og at der er relativ kort tid til til din afrejse.

Afbudsrejser har i lang tid været en eftertragtet og populær rejseform blandt ferieglade danskere. Og det forstår vi sådan set godt. For når du vælger en afbudsrejse fra Bravo Tours, så er der ofte rigtig mange penge at spare. Vores afbudsrejser sælges altid en del billigere end vores andre populære rejsemål, som charterferier og ferier med All Inclusive. En tommelfingerregel er, at prisen på de aktuelle afbudsrejser er lavere, jo kortere tid, der er til afgang.

At vælge afbudsrejser som ferieform er derfor også en oplagt måde at spare penge i feriebudgettet på. Og da Rhodos i forvejen er en populær feriedestination, så er udvalget af afbudsrejser også ofte i den brede ende. Det gør det nemmere at finde en rejse, der præcis matcher jeres forventninger til en ferie.

Betingelser for afbudsrejser med Bravo Tours

Inden du booker din billige afbudsrejse til Rhodos, er der et par enkelte betingelser, du skal være opmærksom på. Følgende betingelser har vi listet nedenfor:

Vores afbudsrejser skal betales med det samme.

Priserne for afbudsrejser er eksklusive afgifter og lufthavnstillæg. Og dertil skal du være opmærksom på, at priser som udgangspunkt oplyses pr. person ved samtidigt køb af rejse for 2 personer.

Når du bestiller en afbuds-pakkerejse hos Bravo Tours, så er du altid dækket af Rejsegarantifonden, fuldstændig ligesom når du køber en standard pakkerejse.

Når du bestiller en afbudsrejse hos Bravo Tours, så er der ofte mulighed for at foretage forskellige tilvalg og tilkøb. Det gælder for eksempel:

● Rejseforsikring
● Ekstra bagage
● Transfer til og fra lufthavnen til dit hotel, resort eller din lejlighed
● Mad ombord på flyet

Disse tilvalg er typisk ikke inkluderet i den viste pris. Alle rejsende skal have et gyldigt pas, og navnet på bestillingen skal stemme overens med navnet i passet. Vær desuden opmærksom på, at nogle lande kræver, at passet er gyldigt mindst 6 måneder frem i tiden fra ankomstdagen.

Er du i tvivl om hvilke regler der gælder for Grækenland og Rhodos? Så skriv gerne til os på chatten eller kontakt os på telefon eller mail. Du finder vores kontaktinformationer her.

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail