Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Rhodos By

Om Rhodos By

Om Rhodos By

Rhodos by – hyggeligt byliv og badestrande

Kombinér jeres næste solferie med smukke strande, spændende seværdigheder og pulserende byliv. Rhodos by er både hyggelig, livlig og smuk på én og samme tid.

Utal af seværdigheder
Rhodos by er en stor seværdighed i sig selv og en farverig blanding af moderne restauranter, pulserende natteliv, autentiske tavernaer og en hyggelig, gammel bydel. Havnen med de antikke vindmøller og den imponerende, velbevarede gamle bydel er for de fleste turister øens største attraktioner. Her ligger både en trafikeret hovedgade med mange butikker og små stræder med flotte palmetræer og græsk feriestemning. Gå en tur i den gamle bydel, hvor middelalderstemningen og seværdighederne står i kø.

Afslapning på stranden
Rhodos by er – udover spændende seværdigheder – også dejlige strande. Her kan I slappe helt af og nyde solens stråler, og de fleste af Bravo Tours’ hoteller ligger helt ned til stranden. Her finder I både fred og ro, men også vandsportsaktiviteter for en hver. Havnen skiller områdets to strande ad – Elli og Veststranden.

Den gamle bydel
Rhodos’ gamle bydel er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Den antikke del står næsten uberørt og har historiske monumenter overalt - bl.a. Amboiseporten, Frihedsporten, Mariakirken Süleiman-moskéen og Stormesterens Palads. Desuden er der smukke moskéer fra den tyrkiske periode. Bydelen er omkranset af en fire kilometer lang og imponerende bymur. I Sokrates-gaden handles der lystigt med lædervarer, guld og sølv, tæpper, håndværk og modetøj, og på Fontænepladsen er det hyggeligt at sidde med en forfriskning.

Græsk gastronomi
Lækre oliven, solmodne tomater, feta, grillet kød og lækker fisk – jo, grækerne kan lave mad på enkel og smagfuld vis. I en smøge i den gamle bydel af Rhodos by ligger restaurant Romeo. Det er alle tiders sted at gå hen efter en aftengåtur i den flotte gamle by, og på Romeo venter en fantastisk smagsoplevelse med det allerbedste fra det græske køkken.

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Rhodos by.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail