Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Den bedste beliggenhed i Hua Hin
 • Skrå havudsigt fra alle værelser
 • Stamkundefavorit
 • Dansktalende rejselederservice
Her får du
 • Den bedste beliggenhed i Hua Hin
 • Skrå havudsigt fra alle værelser
 • Stamkundefavorit
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage til oversigt
Vi beklager, denne kombination er ikke en mulighed. Venligst klik på tilbage-knappen for at se dine søgeresultater Tilbage
Total pris for alle rejsende
Vælg ophold for næste periode
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 15.999 kr

Med sin 3.450 km lange kystlinje er Vietnam et af Asiens smukkeste og mest spændende rejselande. Det er svært at finde et andet land, hvor man kan nå at opleve en så mangfoldig natur og kultur på blot otte dage – og efterfølgende fordøje alle indtryk på en fabelagtig badeferie!

Oplevelserne står i kø i dette fascinerende land. Bliv betaget af de smukke bjerge, flotte strande og uendelige rismarker. Vi starter i Vietnams hovedstad og fortsætter vores rejse ned gennem Vietnams eventyrlige vandveje. Disse vandveje er ganske unikke – lige fra den verdensberømte Halong-bugt til den ukendte perle Ninh Binh, der betegnes som Halong på land. Det er ganske enkelt smukt og unikt! Vi tager selvfølgelig også forbi det sydlige Vietnams højdepunkter ved Saigon, hvor Cu Chi-tunnellerne og Mekong-deltaet byder på fantastiske oplevelser!

Rejsen sluttes af i Thailand ved den kongelige badeferieby, Hua Hin. Her venter både tid og ro til ren afslapning på de lækre hoteller, men selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser i dette fantastiske rejseland.

Men husk, bestil din rundrejse til Vietnam i god tid. Vi flyver nemlig til Bangkok med et af verdens bedste flyselskaber Thai Airways på denne rejse. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at du bestiller din rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Østen senest 2,5 måned inden afrejse, men kontakt os gerne for mere information.

Rejsens højdepunkter
 • Sejltur og overnatning på Halong-bugten
 • Byrundtur i Vietnams hovedstad, Hanoi
 • Cykeltur i Hanois handelsgader
 • Nattog til Danang
 • Udflugt til Ninh Bihn
 • Udflugt til Cu Chi-tunnelerne
 • Oplev Mekong-deltaget
 • Badeferie i Hua Hin
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1-2
På vej til Vietnam og velkommen til Hanoi
På vej til Vietnam og velkommen til Hanoi

Vi rejser fra Danmark med Thai Airways, og efter et hurtigt flyskifte i Bangkok fortsætter vi til Hanoi, hvor der venter masser af spændende oplevelser. I flyet er der gode muligheder for både at slappe af eller lade sig underholde af sin personlige skærm. Det er nemlig en udsøgt fornøjelse at flyve med Thai Airways.

I lufthavnen møder vi Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, som tager os med til hotellet. Hurtigt opdager vi, at trafikken i Hanoi er en historie i sig selv, for scootere og biler kører forbi i en turbulent strøm, det ser aldeles uoverskueligt ud.

Vores eventyr starter med den traditionelle vietnamesiske ret ”Pho”, og dagens oplevelser begynder ved Ho Chi Minh Mausoleet, hvor den gamle, vietnamesiske leder og landsfader, Ho Chi Minh, er kremeret. Mausoleet er bygget i kommunistisk stil og bevogtes af soldater. Vi ser Mausoleet udefra, ligesom vi også kommer forbi det smukke, franske præsidentpalads og ”one pillar pagoda” – pagoden på en søjle – der har form som en lotusblomst.

En rejse til Hanoi er ikke fuldendt uden en cyclo – eller cykeltaxa-tur. Vi tager med en trehjulet cykel, og chaufføren sørger for, at vi kommer rundt i det gamle kvarter, også kaldet de 36 gader. Her handler de, stadig den dag i dag, med specifikke ting i bestemte gader såsom silke-, sølv-, træ- og papirgaderne.

Om aftenen nyder vi en herlig velkomstmiddag med nogle af Hanois mest berømte retter, inden vi går til ro efter en dag fyldt med spændende oplevelser i Vietnams hovedstad.

Vi overnatter på Larosa Hanoi Hotel eller tilsvarende hotel i Hanoi.

Dag 3
Kontrasternes Hanoi og den verdensberømte Halong-bugt
Kontrasternes Hanoi og den verdensberømte Halong-bugt

I går oplevede vi det hektiske og imponerende liv i hovedstaden, men Hanoi har også en helt anden side! Nyd stilheden og den hyggelige stemning, når vi står op og begynder dagen med en gåtur ved Hanois åndehul, Hoan Kiem-søen. Her vågner vietnameserne, mens de dyrker Thai Chi– og vi må gerne være med!

”Ingen har besøgt Vietnam, hvis ikke man har besøgt Halong-bugten”. Sådan siger et gammel mundhæld, og når først man har besøgt Halong-bugten, ved man, at det taler sandt. Vi kører fra Hanoi langs den smukke natur, der er både inspirerende og magisk. Efter ca. 3 timer er vi fremme ved Halong-bugten, et naturligt vidunder, og absolut et af landets smukkeste vartegn. Vi sejler ud på det smaragdgrønne vand, oplever gemte grotter undervejs, nyder den friske seafood og ser de berømte kalkstenssøer. Landskabet er intet mindre end indbegrebet af smukt, og derfor også en del af UNESCOs verdensarvsliste. Vi indkvarteres i fine, private kahytter, og overnatter på Halong-bugten om bord på båden Bai Tho Junk.

Du kan læse mere om sejlturen med junken her.

Dag 4
Smukkere end smukt – og videre til Danang
Smukkere end smukt – og videre til Danang

I dag vågner vi til bådens vuggende rytmer, og vi kan endda nå en dukkert før morgenmaden. Båden sejler stille videre, og naturen viser sig igen fra sin magiske side, når solens stråler rammer vandet, og tågen stille letter. Naturen skifter konstant form, og finurlighederne står i kø. Undervejs ser vi nogle af de flydende sigøjnerlandsbyer og smukke grotter.

Tilbage på land fortsætter vi nu til Ninh Bihn – en helt overset destination i det sydlige Red River Delta, hvor vi finder ”Halong på land”. I Tam Coc bliver vi sejlet ud på floden i små både, hvor de lokale ror med fødderne. Vi nyder sejlturen med de fantastiske udsigter til rismarker og høje kalkstenbjerge - det er næsten som i et maleri og kort sagt en virkelig smuk oplevelse.

Vi nyder en god middag i natursmukke Ninh Binh, inden vi tager med nattoget videre mod Danang. På togturen sover vi i firepersoners kupéer, men det er muligt at opgradere til en topersoners kupé, hvis du ønsker det (tilkøb). Kontakt din rejsekonsulent for mere information og bestilling.

Dag 5
Hoi Ans uforglemmelige oplevelser
Hoi Ans uforglemmelige oplevelser

I dag vågner vi op ombord på toget, hvor vi nyder en let morgenmad. Undervejs kan vi nyde den spektakulære udsigt, for toget tager os bl.a. med forbi den smukke strand Lang Co og den nordlige grænse ved det tidligere kongedømme Champa. Vi ankommer til Danang omkring middag, hvorfra vi fortsætter videre til Hoi An. Rejsen dertil er smuk, og når vi ankommer til Hoi An, er det let at forstå, at byen er en del af UNESCOs verdensarv. Her finder vi en skøn kombination af traditionel arkitektur, caféer, små kunstbutikker og skræddere.

Engang var Hoi An en af verdens største handelshavne. Alle verdens stormagter har gennem tiden lastet og afleveret varer i byen – det betyder også, at mange nationer gennem tiden har sat sit præg på byen. Vi tjekker ind på vores hotel i Hoi An, hvorfra vi tager på en herlig byrundtur til den smukke, gamle bydel. Vi oplever den gamle japanske bro, som deler Hoi An i to dele, lokale og farverige markeder og de gamle huse med kinesisk, japansk og fransk arkitektur.

Vi overnatter på Phu Thinh Resort & Spa eller tilsvarende hotel i Hoi An.

Dag 6
Dagen i Hoi An er til fri disposition
Dagen i Hoi An er til fri disposition

Hoi An er bestemt en hyggelig og stemningsfyldt by og opleves bedst til fods eller på en cykel. Bravo Tours’ rejseleder arrangerer en cykeltur til rismarkerne, hvor vi kommer tæt på det lokale liv på landet. Vi besøger bl.a. små landsbyer, hvor livet går sin daglige gang. Du bestemmer dog helt selv, om du har lyst til at deltage eller hellere vil bruge dagen på egen hånd.

Vi nyder vores sidste aften i Hoi An, som er helt unik om aftenen. Her lyser hele byen nemlig op med lanterner i mange forskellige farver. Det giver en helt særlig stemning!

Vi overnatter på Phu Thinh Resort & Spa eller tilsvarende hotel i Hoi An.

Dag 7
Saigon og Cu Chi-tunnellerne
Saigon og Cu Chi-tunnellerne

Efter en kort flyvetur fra Hoi An ankommer vi til Ho Chi Minh City eller Saigon, som mange stadig kalder byen. Populært siges det, at hele det sydlige Vietnam er samlet i denne by – og det gør den blot endnu mere betagende og fantastisk. I gaderne bliver vi igen forbløffet af millioner af motorcykler, der snor sig omkring.

Om eftermiddagen går vi på opdagelse i den spændende historie. Vi tager ud til Cu Chi-tunnellerne, der er et flere hundrede kilometer langt tunnelsystem under jorden. Det blev bygget af vietnameserne for at bekæmpe først franskmændene og senere amerikanerne. Tunnelerne blev så lange og store, at de mest af alt minder om små byer i sig selv – en utrolig oplevelse, hvor vi får mulighed for selv at gå på opdagelse i tunnellerne.

På vej tilbage til vores hotel kører vi forbi den ikoniske Notre Dame-katedral og det gamle hovedpostkontor fra 1889.

Om aftenen tager vi på en hyggelig gåtur i de gamle, franske boulevarder, der er bygget i en helt anden stil end resten af byen. Området stikker derfor noget ud fra bybilledet. Har du lyst, tager Bravo Tours’ dansktalende rejseleder dig gerne med til Ben Thanh-markedet, som er det ældste marked i Ho Chi Minh-byen. Her kan du gøre en god handel.

Vi overnatter på Victory Saigon Hotel eller tilsvarende hotel i Saigon.

Dag 8
Tid på egen hånd eller oplev Mekong-deltaet
Tid på egen hånd eller oplev Mekong-deltaet

Dagen i Saigon er til fri disposition.

Bravo Tours arrangerer en udflugt (tilkøb) til Vietnams frodige spisekammer – Mekong-deltaet. Her kommer vi helt tæt på naturen og en frodighed uden lige! Vi kører gennem Saigons morgenmyldertrafik og sætter kursen mod syd. Trafikken skiftes dog hurtig ud med små, mudrede stier og det stille liv på landet, hvor børn er på vej i skole. I gamle dage blev Mekong-floden og deltaet brugt til at fragte varer fra område til område, og i dag er der stadig flydende markeder, hvor de handler på floden. Vi nyder en god frokost, inden vi kører tilbage til Saigon, hvor vi nyder eftermiddagen.

Om aftenen er nyder vi en herlig afskedsmiddag.

Vi overnatter på Victory Saigon Hotel eller tilsvarende hotel i Saigon.

Dag 9
Farvel til Vietnam og videre til Hua Hin
Farvel til Vietnam og videre til Hua Hin

I dag slutter vores eventyrlige rejse rundt i Vietnam, som har budt på et væld af oplevelser! Vi flyver fra Saigon til Bangkok, hvorfra rejsen fortsætter med syv dejlige nætter i den kongelige badeferieby i Thailand, Hua Hin.
Det er også muligt at vælge 14 nætters badeferie i Hua Hin efter rundrejsen (mod ekstra betaling).

Dag 10-16
Ren afslapning i Hua Hin
Ren afslapning i Hua Hin

Nyd en fantastisk badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin. Strandene eller hotellets swimmingpool lokker nu efter mange spændende oplevelser rundt i Vietnam. Besøg den kongelige togstation, oplev haven ved Centara-hotellet med de mange buske, som er klippet ud som dyr i naturlig størrelse, tag til tempelbyen syd for Hua Hin, hvor man kan slentre rundt i den charmerende, gamle bydel, eller oplev de hyggelige natmarkeder. Der arrangeres flere udflugter under opholdet, bl.a. også til den legendariske River Kwai, som du kan tilkøbe på ferien.

Sidst på eftermiddagen - dag 16 - kører vi til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn.

Dag 17
Hjemme i Danmark igen
Hjemme i Danmark igen

I dag er vi igen hjemme og har dansk jord under fødderne. Vi er rige på oplevelser og har oplevet to fortryllende rejselande, der konstant har overrasket os med masser af ferieminder.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur med Thai Airways
 • Flere måltider om bord på flyet
 • Gratis drikkevarer ombord på flyet
 • 7 nætters rundrejse i Vietnam med indkvartering på gode mellemklasse-hoteller
 • 7 nætters badeferie i Hua Hin på valgfrit hotel
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Dansk rejselederservice i Hua Hin
 • Alle udflugter og entreer ifølge programmet
 • Alle fly- og bustransporter mellem destinationerne
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen og badeferien
 • 2 frokoster på rundrejsen
 • 4 middage på rundrejsen
 • Byrundtur i Hanoi
 • Cykeltaxitur i Hanoi
 • Besøg til de 36 handelsgader
 • Ho Chi Minh Mausoleum
 • Præsidentpaladset
 • Hoan Kiem-søen
 • Sejltur og overnatning på Halong-bugten
 • Robådtur i Ninh Bing
 • Nattog til Danang
 • Byrundtur i Hoi An
 • Udflugt til Cu Chi-tunnelerne
 • Notre Dame-katedralen
 • Det gamle posthus i Saigon
 • Genforeningspaladser
 • Byrundtur i Saigon til de franske boulevarder
 • Besøg til Benh Thanh-markedet
 • Fly fra Danang til Saigon
 • Fly fra Saigon til Bangkok
 • Transfer med Bravo Tours’ egen bus fra Bangkok lufthavn til Hua Hin t/r
 • 7 nætter i Hua Hin på valgte hotel

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge – beregn ca. 300 kr. pr. person
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Eventuelle indenrigsflyvninger i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Tilkøb privat to-personers kupé på nattoget til Danang - ca. 700 kr. pr. person
Vi beklager, denne kombination er ikke en mulighed. Venligst klik på tilbage-knappen for at se dine søgeresultater Tilbage
Total pris for alle rejsende
Vælg ophold for næste periode

Hilton Hua Hin Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Centrum
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Den bedste beliggenhed i Hua Hin!
Lige i centrum og direkte ved stranden ligger Hilton Hua Hin Resort & Spa. Kort sagt en helt perfekte beliggenhed, hvis I gerne vil opleve Hua Hin. Hotellet er kendt for sin internationale standard med mange aktivitetsmuligheder, stort poolområde, havudsigt og ikke mindst store værelser! Det perfekte udgangspunkt for både store og små. 

På Hilton Hua Hin har I alt, hvad I brug for tæt på. Her er flere restauranter, stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar. Den store swimmingpool med swim-up bar, liggestole, parasoller og håndklædeservice er samlingspunktet på hotellet, hvor der også er børnepool og spapool. Der er er direkte adgang til stranden.

Hotellets beliggenhed gør det let at opleve livet i Hua Hin. I kan selvfølgelig også blive på hotellet, hvor der er en hyggelige restauranter, live-musik om aftenen og en flot skybar med en endnu flottere udsigt! I må endelig ikke snyde jer selv for en drink i disse omgivelser!

Er I til mange aktiviteter, er Hilton Hua Hin lige noget for jer. Der er et stort fitnesscenter, bordtennis, billard, tennis, squashbaner og børneklub. Skal I først I lufthavnen efter tjek-ud fra værelset, har I mulighed for at bruge badene i fitnesscenteret inden afrejse.

Der er ingen tvivl om, at mange gæster gang på gang vælger Hilton Hua Hin. Det er ganske enkelt kendt for alle sine fantastiske faciliteter, gode beliggenhed og høje serviceniveau. I kan godt begynde at glæde jer til ferien!

Hilton Hua Hin Resort & Spa er uden tvivl et af vores bedste luksushoteller og derfor et Bravo Deluxe-hotel. Det er jeres garanti for en ferie i højeste klasse – og så er der altid loungeadgang i afrejselufthavnen, så ferien starter på bedste vis.

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Om hotellet
Afstand til centrum 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Hårtørrer Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du

Classic Ocean View (tidl. Hilton Ocean View)
42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. Mulighed for at bo to voksne og to børn (2-11 år). 

Deluxe Ocean View (tidl. Deluxe Room)
42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. 

Mulighed for at bo to voksne og to børn under 12 år.

Premium Ocean View (tidl. Deluxe Room / Deluxe Ocean View Plus)
42 m2 stort, nyrenoveret værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. 

Mulighed for at bo to voksne og to børn under 12 år.

Executive Ocean View (tidl. Executive Bay Room) 
Her får man virkelig meget for pengene på et nyrenoveret 42 m2 stort værelse, smukt dekoreret med trægulv, aircondition, stort faldskærms-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. 

Nyd morgenmaden i Club Loungen på Mezzanine Floor (2. sal). Her er dagen igennem også gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagste, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og  canapeer.  I har også gratis internetadgang i loungen.

Ocean Junior Suite (tidl. Premier Ocean View)
60 m2 stort og rummeligt værelse, som er indrettet i thailandsk stil. Værelset har kingsize-senge, TV og DVD, gratis aircondition, stort badeværelse og balkon, hvor den fantastiske udsigt over bugten kan nydes. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år. 

Executive  Junior Suite (tidl. Premier Ocean View / Ocean Junior Suite Plus)
60 m2 stort, nyrenoveret og rummeligt værelse, som er indrettet i thailandsk stil. Værelset har kingsize-senge, TV og DVD, gratis aircondition, stort badeværelse  og balkon, hvor den fantastiske udsigt over bugten kan nydes. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år. 

Adgang til Club Loungen, hvor der dagen igennem er gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagsteen, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og canapéer. Der er også gratis internetadgang i loungen.

Ocean Suite (tidl. Pacific Suite med havudsigt / Ocean Executive Suite)
80 m2 store pragtfulde suiter med separat opholdsrum med spisebord og sofagruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng, TV og DVD, gratis aircondition, trådløst internet mod betaling, medbring egen laptop. Meget stort badeværelse. Suiterne ligger i den forreste del af bygningen og har store balkoner med havudsigt. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor der dagen igennem er gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagsteen, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og canapéer. Der er også gratis internetadgang i loungen.

Executive Ocean Suite (tidl. Pacific Suite med havudsigt / Ocean Executive Plus)
80 m2 store, pragtfulde og nyrenoverede suiter med separat opholdsrum med spisebord og sofagruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng, TV og DVD, gratis aircondition, trådløst internet mod betaling, medbring egen laptop. Meget stort badeværelse. Suiterne ligger i den forreste del af bygningen og har store balkoner med havudsigt. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor der dagen igennem er gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagsteen, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og canapéer. Der er også gratis internetadgang i loungen.

Alle Executive og Premium-værelser er renoverede.

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension.

Mere om Hilton Hua Hin Resort & Spa
Børn 2-12 år spiser til halv pris - gælder i følge med en fuldtbetalende voksen. Maden bestilles og betales direkte til hotellet.
Hotellet bliver løbende renoveret fra maj - november 2020.

Adresse
33 Naersdamri Road • Hua Hin 77110 • Thailand
Tlf. 0066 32 512 888.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed
København (CPH) - Hanoi (HAN)  19 feb - 05 mar  (14 nætter) 2  Rejsende  
 • 2x billetter (CPH) (HAN) | billetter (HAN) (CPH) | 
 • Rabat
 • fra dag 1-7 Vietnams eventyrlige vandveje Se mere
 • fra dag 8-14 Hilton Hua Hin Resort & Spa Se mere
 • 2x billetter (CPH) (HAN) | billetter (HAN) (CPH) | 
 • Rabat
 • fra dag 1-7 Vietnams eventyrlige vandveje Se mere
 • fra dag 8-14 Hilton Hua Hin Resort & Spa Se mere
Total pris  
Bestil

Del denne side via E-mail