Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Lanzarote

Om Lanzarote

Lanzarote - hyggelig, smuk og smagfuld

Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. Hvert år tiltrækker Lanzarotes unikke natur og skønne atmosfære rigtig mange besøgende, der hurtigt forelsker sig i øen.

Lanzarotes særlige arkitektur
Populært sagt er der to ”arkitekter”, der har sat sit helt særlige præg på Lanzarote: Moder Jord og César Manrique.

Moder Jord sørgede for imponerende landskaber, der på nogle tidspunkter mest af alt får øen til at minde om månen. Kunstneren César Manrique sørgede siden hen for, at arkitekturen passer lige til øen - de hvide huse og grønne vinduer gør øen endnu smukkere og skaber en skøn atmosfære. Det er ikke uden grund, at rigtig mange synes, at Lanzarote er den hyggeligste og mest smagfulde af De Kanariske Øer.

De smukkeste badebyer
Bravo Tours har udvalgt en skøn blanding af gode hoteller og lejligheder på Lanzarote. I finder hotellerne og lejlighederne i tre skønne badebyer ved østkystens skønne sandstrande:

Costa Teguise - en mindre og hyggelig by med tre bugter, skøn strandpromenade og tæt på øens golfbane.

Puerto del Carmen - byen med øens længste sandstrand, shopping og rigtig gode restauranter.

Playa Blanca - en ferieby i rolige omgivelser – men stadig fine shoppingsmuligheder, lækre restauranter og en formidabel udsigt.

Puerto Calero - Lanzarotes eksklusive ferieområde med hyggelige gader og skønt havnemiljø.

Solskin og skønne strande
Med 300 solskinsdage om året og mindst regn blandt De Kanariske Øer, er Lanzarote perfekt, når I savner sol og sommer. Langs kysten og Bravo Tours’ udvalgte feriebyer ligger de bedste strande. Strandpromenaden indbyder til hyggelige gåture og det fine sandstrand til ren afslapning. Costa Teguise er windsurfernes paradis, men man behøver ikke være aktiv – for strandene er også gode, hvis I blot vil nyde solens stråler.

Mange aktiviteter og oplevelser
Vil I ikke kun slappe af, har Lanzarote rigtig meget at byde på! Tag med på en fantastisk ø-rundtur, vandretur eller bådtur på havet. Naturen er fortryllende – og I vil blive overrasket over, hvor meget, I kan opleve på Den Kanariske Ø. Oplev øen sammen med Bravo Tours’ dansktalende rejseledere eller lej en bil og se øen i dit eget tempo.

Golf på Lanzarote
Vil I kombinere ferien med golf, er Lanzarote et rigtig godt valg. Klimaet indbyder til gode dage og spil på øens to skønne baner, Costa Teguise og Lanzarote Golf. Begge baner ligger smukt placeret mellem øens fortryllende landskab, og uanset om I er nybegynder eller garvede golfspiller, så udfordrer Lanzarotes baner.

Vejret på Lanzarote
På Lanzarote er det næsten altid solskin! Med næsten 300 solskinsdage om året og med mindst nedbør blandt alle De Kanariske Øer, kan I godt begynde at glæde dig til en dejlig solferie. Gennemsnitstemperaturen ligger over 20 grader året rundt – og ofte mellem 25-27 grader om dagen.

 

FAKTA OM LANZAROTE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Lanzarote fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Puerto del Carmen: 15 minutter
- Costa Teguise: 20 minutter
- Puerto Calero: 25 minutter
- Playa Blanca: 45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro. En euro svarer cirka til 7,50 danske kroner (forår 2016). De fleste steder kan I også benytte kreditkort.

Strande
Lanzarotes sydkyst har mange dejlige og lange strande. Strandene er Puerto del Carmen, Costa Teguise og Puerto Calero er fine og af sand. Der er en fin strandpromenade langs sydkysten, og der er også mulighed for at dyrke vandsportsaktiviteter flere steder.

Mad og drikke
På Lanzarote finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas og fisk på jeres ferie – det smager fantastisk!

Der er også et stort udbud af barer i Puerto del Carmen.

Transport
Det er let at komme rundt på Lanzarote både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Lanzarote, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours rejseledere. Læs mere på: 

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Lanzarote. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, squash, dykning, minigolf, ridning, vandring og meget mere.

Shopping
På Lanzarote kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Arrecife er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes to baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

 

Områder på Lanzarote

Find din rejse på Lanzarote

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

lanzarote
Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efterfølgende kører vi gennem vinbyen La Geria, og vi gør holdt ved en af vingårdene, hvor der er arrangeret både vinsmagning og frokost for os. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Río og Jameos del Aqua.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:

• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Entre til Mirador del Río
• Moderne bus med aircondition


Rute:
 El Golfo, Los Hervideros, Salinas de Janubio, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador de Río, Guatiza, Mala, Arrieta, Malpaís de Monte Corona, Jameos del Agua, Ye, Haría, Peña del Chache.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 507 - børn kr. 310.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lunar Vandretur
Lunar vandretur

Har du lyst til at komme på en vandretur til Los Volcanes Nature Park, hvor vi kommer til at vandre ved Lanzarotes vulkaner og kommer til at gå rundt i områder hvor udbruddene var i 1824. På turen kommer vi til at vandre rundt med den golde vulkanudsigt med gamle størknede lavafloder. Vi kommer endda til at gå nede i et gammelt lava spor sammen med vi kan se den begrænsede vegetation. Ruten I alt kommer til at være ca. 6 km lang og vi kommer til at forcere i alt ca. 150 højdemeter i løbet af den smukke tur i Lanzarotes landskab.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 328 - børn kr. 240

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Bådtur Lanzarote
Catlanza - på egen hånd

Tag med på en bådtur ud for kanariøernes mest solbeskinnede ø Lanzarote. Vi går ombord på katamaranen Catlanza, hvor vi sejler mod strandene ved Papagayo. Hvis vi er heldige kan man opleve delfiner eller hvaler på vejen. Når vi lægger anker og begynder dagen også med en masse sjov for vanhunde. Man kan hoppe i det azurblå hav både med en lille vandrutsjebane eller med stigerne. Man kan også tage en snorkletur og se på de mange forskellige fisk undervejs! Sidst men ikke mindst for vandhundene kan man prøve jetski af med en professionel instruktør. Man kan selvfølgelig også bare slappe af på båden og nyde solen og dagen på vandet. 
Der vil blive serveret frokost undervejs sammen med et udvalg af vand, sodavand og alkoholiske drikke. 

Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 460 - børn kr. 225

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Graciosa Lanzarote
Udflugt til La Graciosa – På egen hånd

Tag med på en tur til den lille ø La Graciosa med skandinavisk rejseleder. PÅ turen kommer man til at sejle til Graciosa i en båd, hvor man går i land på den største by på øen Caleta de Sebo som er én af to byer på hele øen. Her kommer der til at være en guidet rundtur rundt i byen hvorefter man har fritid til at gå rundt og kigge i byen. Ombord på båden kan man nyde den fantastiske udsigt over Lanzarote og vulkanerne på øen.  

Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 435 - børn kr. 275

Oplev det ægte Lanzarote

Dagen står i det historiske og kulturelle tegn, hvor der gives en bedre forståelse af, hvad der kulturelt og historiske har gjort øen til det den er i dag. Vi skal opleve Kanarieøernes største marked i den hyggelige gamle hovedstad Tequise. På markedet vil der være mulighed for at komme med på en lille byrundtur, samt en demostation af Aloe Vera planten, derefter gives tid på egen hånd. Der er rig mulighed for at nyde frokosten på en af de utallige hyggelige cafeer, som ligger i de smalle stemningsfulde gader.
Derefter besøger vi Jardin de Cactus, der er en af verdens største kaktushave og endda designet som et stort amfiteater. Her gives en lille rundvisning, og hvor der er tid til at gå rundt og nyde denne smukke have.
Vi fortsætter med at komme helt ind under huden på Lanzarote, når vi besøger det spektakulære Fundation Manrique. Det er multikunstneren Cesar Manriques tidligere hjem der er designet på/i en lava flod, hvor han har udnyttet bl.a. lava bobler til små stuer. I dag er det et kunstgalleri og museum med kunst af Cesar Manrique selv, samt andre berømte kunstnere som bl.a. Picasso og Joan Miro. Fundation Manrique er en stor oplevelse. Det er rejseledernes yndlingssted, fordi man får en forståelse af tankerne bag visionen om at naturen og Lanzarote skulle blomstre i et, med turisme, arkitektur og kultur. Det er i den grad lykkedes pga. Cesar Manrique.

Prisen er 293 kr. pr. pers.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Billeje Lanzarote
Billeje på Lanzarote

Vil I opleve Lanzarote, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje på Lanzarote her

Kort