Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • All Inclusive
 • Masser af faciliteter
 • Flere dejlige poolområder
 • Meget familievenligt

Maspalomas Princess

4
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • All Inclusive
 • Masser af faciliteter
 • Flere dejlige poolområder
 • Meget familievenligt
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Maspalomas Princess

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Vandrutsjebane

Stort 4-stjernet hotel med masser af faciliteter

I den sydlige ende af den maleriske ø Gran Canaria ligger Maspalomas Princess. Hotellet er placeret midt i det stille område af feriebyen Maspalomas, kun et stenkast fra Maspalomas Golfbane. På Maspalomas Princess kommer du bestemt ikke til at kede dig, hotellet er en nemlig spækket med faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne.

Hotellets mange poolområder er omringet af store, svajende palmetræer, og her kan du slænge dig i en af de mange liggestole og bare nyde tilværelsen. Skulle du få brug for en pause fra solens varme stråler, kan du slå parasollen op og slappe af med en god bog i skyggen. Når du skal køles ned, kan du tage et dyp i den indbydende pool. Til hotellets yngste gæster er der flere separate børnepools og en lille Splash Park med vandrutsjebaner, hvor de kan få mange timer til at gå med leg og vandplask. Og til de voksne (+18 år) er der også et eksklusivt poolområde, hvor der er mere roligt.

Du skal ikke være bekymret for, at du kommer til at gå sulten i seng, når du opholder dig på Maspalomas Princess. Hotellet har nemlig et væld af forskellige muligheder. I hovedrestauranten bliver der serveret en lækker og alsidig buffet både morgen, middag og aften, og i løbet af ugen vil restauranten have flere forskellige temaer. Har du lyst til at spise italiensk eller asiatisk en aften, er det også muligt (bordreservation nødvendig), mens du i hotellets snack-restaurant, kan få små retter i løbet af dagen til at få stillet den lette sult. Når tørsten skal slukkes, kan du vælge imellem hele 8 forskellige barer, som ligger spredt ud over hotellets område.

Faciliteter er der også masser af på Maspalomas Princess. Du kan b.la. benytte dig af det spritnye fitnesscenter, hvor der er plads til både at styrketræne eller dyrke yoga eller pilates. Hotellet har også en international børneklub, hvor der er masser af sjove aktiviteter for børnene i løbet af dagtimerne, og et stort animationsteam, som står for underholdningen både dag og aften. Derudover er der også en spillehal med flere arkademaskiner. Har du lyst til at mærke sandet mellem tæerne, så ligger Maspalomas dejlige sandstrand en halv times gåtur væk.

Sådan bor du
På Maspalomas Princess kan du vælge imellem flere forskellige værelsestyper. Alle værelser er indrettet med separat toilet/bad samt aircondition, TV, safebox og hårtørrer. 

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse: Dette værelse er på 30m2. Der er er plads til op til tre voksne i dette værelse. Opredning til den tredje person.

Dobbeltværelse familie med balkon eller terrasse: Dette værelse er på 30m2 med plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn. Opredning på sovesofaen.

Familieværelse på 2. sal med balkon eller terrasse: Dette værelse er 37m2 med plads til op to voksne og to børn.

Familieværelse med balkon/terrasse - 2 vær. med døre imellem Denne værelsestype består af to værelser på tilsammen 60m2, hvor en dør i midten forbinder dem. Begge værelser har eget toilet/bad og egen altan og er ellers indrettet og udstyret på samme måde som overstående. Her er plads til op til fire voksne og to børn. Opredning på sovesofaen.

Junior Suite med balkon eller terrasse: Dette værelse er på 40m2, så altså for dig, der gerne vil have lidt mere plads. Værelset har en skydedør, så der kan lukkes af til soveafdeling. Her er plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn.

Junior Suite med terrasse og have: Dette værelse er på 45m2, og har en lille have, der er møbleret. Værelset har en skydedør, så der kan lukkes af til soveafdeling. Her er plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn. Værelset har udsigt over vandlandet.

Suite med balkon/terrasse: Dette værelse er på 60m2. Denne værelsestype består af et separat soveværelse, et opholdsrum og to badeværelser. Her er er plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn.

Suite Prestige med balkon/terrasse: Dette værelse er på 65m2. Denne værelsestype består af et separat soveværelse, et opholdsrum og to badeværelser. Her er badekåbe og tøfler. Til værelset er der to teraser/balkoner. Her er er plads til op til tre voksne og et barn.

Pension
Dit ophold på Maspalomas Princess er med All Inclusive. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive - her er lokale mærker med).

Mere om Maspalomas Princess 
Maspalomas Princess deler faciliteter med Tabaiba Princess. 

Bemærk at mænd skal bære lange bukser i hotellets restaurant til middagen. 

Der er gratis parkering på hotellet, såfremt der er ledige pladser.

Man skal være 18 år for at bruge hotellets fitnessfaciliteter.

Om hotellet
Afstand til centrum 3km
Afstand til minimarked 0m
Afstand til strand 1.5km
Aircondition Ja
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Golfbane Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Minibar Nej
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, gratis
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af sengelinned 2
Telefon på værelset Ja
Vandrutsjebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis

Adresse
Avda. Tour Operador TUI, s/n, (Campo internacional)

E-35100 Maspalomas, Gran Canaria, Spain
Tlf.: (34) 928 14 00 30 - FAX: (34) 928 14 24 27
Web: www.princess-hotels.com
Email: reservas.maspalomas-tabaiba@princess-hotels.com

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: Kl. 07.30-10.30
Sen Morgenmad: Kl. 10.30-12.00
Frokost: Kl. 13.00-15.00.
Aftensmad: Kl. 18.30-21.30.

Drikkevarer:
Kl. 10.00-24.00. Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus).

Alle drikkevarer i All Inclusive er lokale mærker. Tilkøber du All Inclusive Plus kan du også få internationale mærker.

Mellemmåltider:
Diverse kolde og varme snacks i løbet af dagen. Udvalget kan variere, se programmet ved ankomst til hotellet.

Kaffe og kage:
Kl. 15.00-17.00
Is: Kl. 10.30-17.00

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Spiller du golf?

Spiller du golf?

Del denne side via E-mail