Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Mellieha

Om Mellieha

Om Mellieha

Nyd en ferie i Mellieha ved Maltas smukkeste og længste strande! Her nyder hele familien en skøn ferie ved dejlige strande og krystalklart vand. Det er de perfekte ferieomgivelser, der endda let kombineres med gode resorts – nogle endda med All Inclusive. Mellieha er kendt for sin behagelige atmosfære og hyggelige omgivelser – perfekt til både familier og par, der ønsker en afslappende ferie på Malta.

Strand, shopping og byliv
Mellieha er et dejligt og familievenligt feriested på det nordlige Malta, der er berømt for sine smukke og lange strande. I byen finder I både markeder, butikker og restauranter, og fra byens ”top” har I den smukkest udsigt over området. I centrum finder I også Maltas længste strand og en bred vifte af kaffe- og isbarer – perfekt til en dejlig dag på stranden.

Sol- og strandferie
Det er i Mellieha Bay, en af Maltas bedste strande ligger. Stranden er perfekt til både børn og voksne, og vandet er krystalklart. Mellieha Bay byder på intet mindre end tre strande, der blot er adskilt af små stenafsnit. Det mindste strandeområde, er også det mest kendte og besøgte – og byder ud over afslapning også på masser af vandsportsaktiviteter. Østsiden byder på en mere rolig atmosfære.

Flere oplevelser
Fra Mellieha kan I let tage rundt på hele øen. Bussen kører til flere seværdigheder, mens det er også er muligt at tage på sejltur til de kendte øer, Gozo og Comino. Har I lyst, kan I selvfølgelig også leje bil og se øen i jeres eget tempo. Besøg fx hovedstaden Valletta, der byder på masser af oplevelser!

Fakta om Mellieha

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Mellieha, Malta fra:
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer og 15 min.

Transfer
Transfer foregår på egen hånd.

Tidsforskel
Ingen.

Valuta
Den lokale valuta er Euro.

Strande
Strandene på Malta varierer meget – se mere info under områdebeskrivelserne. Det er Mellieha, der er berømt for at have de bedste strande.

Mad og drikke
Der findes mange restauranter i området, og det lokale køkken er absolut værd at prøve. Det minder mest om et miks af køkkenet på Sicilien og fra Mellemøsten.

Transport
Det er let at komme rundt. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. Fra ferieområderne kører der også bus til bl.a. hovedstaden, Valletta.

Elektricitet
220 volt.

Shopping
Der findes flere gode og spændende butikker i ferieområderne, men de fleste mærkevarebutikker ligger i hovedstaden.

Turistskat på hotellet
På Malta skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet på 0,5 pr. person (over 18 år) pr. nat – dog maks. 5 euro. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet
Nogle hoteller ved Mellieha tager en kopi af kreditkortet som depositum, når I checker ind.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail