Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Kroatien

Om Kroatien

Om Kroatien

Et af verdens smukkeste rejsemål

Kroatien er uden tvivl et af verdens smukkeste lande. Her venter krystalklart land, flot natur og smukke, gamle byer. Det hele kombineres med et behageligt middelhavsklima, og bliver dermed et af Europas mest populære rejsemål.

Meget mere end kør-selv-ferie
Kroatien har været kendt som rejsemål i Danmark i mange år, hvor danskerne primært har kørt til landet for at holde ferie. Nu er det også muligt at flyve og under tre timer senere lande i det dejlige ferieland. Med Bravo Tours kan I både holde ferie i den berømte by Dubrovnik, der ligger i den sydlige del af landet og Isterien, der ligger i den nordlige del af landet tæt på Italien.

Gastronomi og det lokale køkken
Kroatien er også kendt for sin gastronomi, hvor de mange landbrugsområder dyrker alt fra oliven til grøntsager og vin. I hele landet er det kroatiske køkken meget inspireret af det italienske, som de fleste jo kender som værende i en liga for sig. Prøv også landets mest berømte ret; Ćevapčići - en slags krydret kødrulle.

Mange spændende oplevelser
Kroatien er perfekt til afslapning ved de skønne strande, men der venter også et væld af oplevelser. Tag med på en sejltur til det kroatiske ø-hav eller besøg lokale landsbyer på landet. Fra Dubrovnik kan I også let besøge nabolandene Montenegro og Bosnien-Hercegovina, der bl.a. byder på den smukke by Mostar med en interessant historie. Holder I ferie i Istrien, kan I let sejle en tur til Venedig og opleve den interessante, italienske by.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Rejser til Kroatien

Dubrovnik

Romantiske stemning, hyggelige gader og utrolig klart vand. Dubrovnik er et rejsemål, man ganske enkelt bare må opleve

Find din rejse her >

Istrien

Et af de smukkeste steder i landet!

Find din rejse her >

Split

Her finder du seværdigheder på stribe, der alle er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Find din rejse her >

Del denne side via E-mail