Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Korfu

Om Korfu

Korfu – betagende natur og smukke sandstrande
Tag med til Korfu, en af Grækenlands smukkeste og grønneste øer. Den lille grønne plet i det Ioniske hav byder på masser af solskinstimer og lækre strande, og selvom Korfu er en lille ø, så kommer du ikke til at kede dig. Den græske ferieø gemmer på masser af oplevelser, kultur og historie. I Korfu By finder du blandt andet et særligt mix af forskellige kulturer, som vidner om de besættelser, øen har været under igennem tiden.

Strandene på Korfu
Korfu er velsignet med de blødeste og lækreste sandstrande, og de er helt sikkert et trækplaster for de mange turister, der hvert år besøger øen. På Korfu finder du et væld af strande, som hver især har noget forskelligt at byde på. Der er strande til dig, der bare gerne vil helt ned i gear og mærke solens stråler. Skal adrenalinen gerne pumpe løs i kroppen, findes der også strande med et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter.

På opdagelse i Korfu by 
Har du brug for en lille pause fra saltvand og sand mellem tæerne, så er Korfu by helt sikkert et besøg værd. Byen ligner ikke en hvilken som helst anden græsk by, men bærer i stedet præg af både engelsk, italiensk og fransk kultur i en middelhavsarkitektur med masser af charme. Her kan du slentre rundt i de brostensbelagte stræder, der er omgivet af billedskønne klipper, spise på en af byens mange små restauranter eller snuse rundt i byens små butikker.

Den gamle fæstning
Hvis du gerne vil dykke længere ned i Korfus historie, bør du lægge vejen forbi Den gamle fæstning. Den gamle fæstning ligger på en klippetop i den østlige del af Korfu og er ruiner af en gammel fæstning, som havde til formål at beskytte Korfu mod angreb.

Smuk natur
Korfu er spækket med frodig natur, store citrustræer og bakkede olivenlunde. Hvis du pakker de gode vandrestøvler eller lejer en bil eller cykel, kan du tage turen op på Korfus højeste bjerg, Pantokrator. Uanset hvilket transportmiddel du vælger, vil du på din vej op støde ind i flere små, traditionelle græske landsbyer. På toppen af bjerget kan du nyde den enestående panoramaudsigt over Korfus smukke landskab og kyster.

Leje af bil, scooter eller cykel
Hvis du ønsker at se lidt mere, end de steder du kan nå på gåben eller i bus, er det en rigtig god idé at leje en bil, scooter eller cykel. På den måde får du frihed til selv at bestemme, hvornår og hvor turen går hen.

Vejret på Korfu
I sommermånederne er vejret stort set altid godt på Korfu, og temperaturen kan let snige sig op på 27 grader.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Korfu, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være på Korfu. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af din rejse.

Find din rejse til Korfu

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Korfu.
Se billeder og video her >

Vejret på Korfu

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller på Korfu

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed