Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret i Dubai

Vejret i Dubai indbyder til en dukkert

Gennemsnitstemperatur i Dubai

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

24 25 28 33  37  39  41  41  39 36 31 26
14 14 17 20  23  26  29  29  26 23 18 15
23 23 23 25  29  31  32  33  32 31 28 25

 DAG  NAT   HAV

Dubai ligger på den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø, omgivet af hede ørkenområder og ud til Den Persiske Bugt. Det skaber nogle af de bedste forudsætninger for et tørt og hedt klima. Dubai er derfor også et af de varmeste steder, I kan holde ferie.

Temperaturerne er i øvrigt høje hele året rundt og vi sender derfor forventningsfulde feriegæster til Dubai uanset rejsemåned. Dermed kan I opleve præcis de facetter af vejret i Dubai, I foretrækker.

Hede somre og varme vintre

Vejret i Dubai er varmt, uanset hvilken måned du besøger De Forenede Arabiske Emirater i. Selv december og januar byder på gennemsnitstemperaturer omkring 25 grader. Mange vælger netop også at rejse til Dubai i vinterhalvåret, fordi disse måneder er mest oplagte til sightseeing og andre oplevelser i området. Noget som Dubai i øvrigt er spækket med.

I sommermånederne er temperaturerne meget høje i både dag- og nattetimerne. Gennemsnitstemperaturen i juli og august er over 40 grader og dermed kan I også opleve dage, hvor termometeret viser endnu mere. Er I ikke til de meget høje temperaturer, kan I derfor med fordel lægge jeres rejse til Dubai på et andet tidspunkt i stedet.

De omkringliggende måneder er eksempelvis knapt så varme, men allerede i slutningen af marts rammer gennemsnitstemperatuen om dagen alligevel 30 grader. Dette varer i øvrigt ved helt frem til slutningen af november.

Nætterne er også varme og fra april til oktober kommer temperaturen sjældent under 20 grader. Højest er de i juli og august med næsten 30 grader i gennemsnit.

Vejret i Dubai indbyder til en dukkert


Det er ikke kun lufttemperaturen, der gør vejret i Dubai oplagt til en badeferie. Dubai ligger, som allerede nævnt, ud til Den Persiske Bugt. Denne bugt ligger afskærmet fra de større farvandes havstrømme og vandet holder derfor en god, stabil temperatur hele året.

Det betyder, at havtemperaturen sjældent kommer under 23 grader og i højsæsonen ligger den endda et lille stykke over 30 grader. I kan derfor roligt springe i bølgen blå – noget I med garanti også får lyst til midt i ørkenheden.

Del denne side via E-mail