Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Protaras

Om Protaras

Om Protaras

Protaras – skønne strande og rolige omgivelser

Den hyggelige ferieby Protaras, som også bliver kaldt for Fig Tree Bay, er perfekt for børnefamilier og par, som ønsker en afslappet ferie i rolige omgivelser, men samtidig ønsker være tæt på by- og forlystelseslivet i Ayia Napa. Portaras består hovedsageligt af en perlerække af dejlige sandstrande, som alle er meget børnevenlige og et hyggeligt byliv.

Stranden i Protaras
Badebugterne i Protaras er meget lavvandet, og stranden er både hvid og finkornet. Stranden i feriebyen siges at være en af de bedste sandstrande, du overhovedet kan finde på hele Cypern, og det siger ikke så lidt, for øen er spækket med gode strande. Mange steder på stranden kan du leje både solsenge og parasoller, mens der nogle steder også vil være mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Når sulten melder sig, findes der også flere strandbarer, hvor du både kan få lidt godt til maven og lidt koldt til ganen.

Oplevelser i Protaras
Byens allerstørste attraktion, udover den fantastisk strand, er Ocean Aquarium, hvor der findes et væld af spændende dyr. Her kan du både se masser af fisk, men også skildpadder, krokodiller pingviner og mange, mange flere. Her er der garanti for masser af underholdning for hele familien.

Protaras ligger heller ikke langt fra øens største vandpark i Ayia Napa. WaterWorld er den største temavandpark i hele Europa, og her er der et hav af forskellige vandrutsjebaner til både store og små. Skulle du være mest til afslapning og solbadning, så er der også god mulighed for det. Her er nemlig et Lazy River-område, hvor du rigtig kan få slappet af og nydt solens varme stråler.

Rundt i Protaras
Du kan storset nå det hele til fods i Protaras, men skulle du alligevel få brug for offentlig transport, så kører der både busser og taxaer rundt i byen. Det kan helt bestemt anbefales, at du lejer en bil, hvis du har lyst til at opleve endnu mere af Cypern. På den måde bestemmer du selv, hvor du skal hen og i hvilket tempo. Cypern gemmer på et hav af seværdigheder og oplevelser, som alle er værd at se.

Restauranter og natteliv i Protaras
På trods af, at Protaras er en lidt mindre og mere rolig ferieby - sammenlignet med Ayia Napa - så er der rigeligt med restauranter. Her kan du både finde restauranter, som tilbyder lokale retter men også steder med internationale menukort. Skal det gå hurtigt, så huser byen også en McDonalds.

Nattelivet i Protaras er lidt mere afdæmpet. Du kan sagtens finde barer og enkle diskoteker, men ikke nær så mange, som du kan finde i nabobyen Ayia Napa. Trænger du til en aften ude, kan det anbefales at tage en bus eller taxa til Ayia Napa, her ligger diskotekerne og barerne nemlig i stribevis.
Shopping i Protaras

Du kan sagtens finde gode shoppingsteder i Protaras, men de bærer dog præg af at ligge i et af øens mest turistede områder. Her er et hav af hyggelige souvenirbutikker og flere tøj- og taskebutikker. I nabobyen Ayia Napa finder du et endnu større udvalg af shoppingmuligheder.

Vores service 
Når du rejser med Bravo Tours til Protaras, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail