Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Ayia Napa

Om Ayia Napa

Om Ayia Napa

Ayia Napa – fantastiske strande og masser af liv

Den populære ferieby Aiya Napa på Cypern giver plads til både et roligt familieliv og lange nætter på byens barer og diskoteker. Denne farverige by har alt, hvad du overhovedet skal bruge til en god ferie under sydens sol, uanset om du er til afslapning på stranden, fantastiske spisesteder eller gode shoppingmuligheder.

Strandene i Ayia Napa
Fint sand og lave vandstande gør strandene i Ayia Napa til nogle af Cyperns allerbedste strande – og mest børnevenlige strande. Byens mest populære strand er Nissi Beach, og her kan du både slappe af på en af de mange solsenge eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Her finder du også flere gode strandbarer, hvor du kan tage en pause fra solens varme stråler med en kold forfriskning og en bid mad.

Hvad skal du opleve i Ayia Napa?
Byen rummer ikke oceaner af historiske seværdigheder, men her er stadig masser at give sig til. Hvis du er til fart over feltet og vand i håret, kan du besøge byens vandland, WaterWorld, som er den største temavandpark i hele Europa. Her er masser at rutsjebaner for både store og små, og er du mest til afslapning i solen, så er der også rig mulighed for dette. Når sulten melder sig, findes der også flere spisesteder, hvor du kan få lidt godt til ganen.

Restauranter og nattelivet i Ayia Napa
Det er meget populært at spise ude i Ayia Napa, og det skyldtes i særdeleshed, at udvalget blandt restauranter er meget stort. Her er masser af græske restauranter at vælge imellem, men er du til mexicansk, tyrkisk, kinesisk eller noget helt fjerde, så kan du også sagtens finde det i den populære ferieby. Da konkurrencen blandt de mange restauranter i byen er meget stor, er priserne også sat derefter – nemlig meget overkommelige.

Nattelivet i Ayia Napa kan du heller ikke sætte en finger på, og faktisk er det den mest festlige ferieby på hele Cypern. Klostertorvet i Ayia Napa er byens absolutte centrum, hvor barerne og diskotekerne ligger på stribe. Her er der fest og glade dage i samtlige nattetimer, hvilket er en stor kontrast til dagtimerne, hvor området er stille og roligt.

Shopping i Ayia Napa
Hvis du har lyst til at lufte kreditkortet, så er Ayia Napa det helt rigtige sted, når du er på ferie på Cypern. I den eftertragtede ferieby kan du både finde designerbutikker, små lokale forretninger samt souvenirbutikker og supermarkeder, hvor der er masser af lokalproducerede varer. Specielt gaden tæt på Nissi Beach er spækket med indkøbsmuligheder for alle aldre.

Rundt i Ayia Napa
Du kan nå de fleste ting til fods Ayia Napa, men her er også både busser og taxaer, hvis du alligevel skulle få brug for længere transport. Ayia Napa har masser af gode cykelstier, så det kan helt sikkert anbefales, at du lejer en cykel i en af de mange cykeludlejningsbutikker.

Leje af bil
Har du lyst til at opleve endnu mere af Cypern, kan du leje en bil. På den måde kan du selv bestemme, hvor du gerne vil hen, og hvornår du gerne vil afsted. Cypern gemmer nemlig på et hav af spændende seværdigheder – b.la. de mange imponerende arkæologiske udgravninger, som findes rundt omkring på øen.

Du kan også sagtens pakke vandrestøvlerne i kufferten, når du rejser til Cypern, her er nemlig masser af naturoplevelser, som f.eks. flere smukke vandfald og imponerende bjergkæder.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Ayia Napa, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Del denne side via E-mail