Matchtur – Globales Gardenia Park

3

Matchtur – Globales Gardenia Park

  • 4 x Golf
  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Pool
  • Restaurant

Tag på matchtur med Bravo Tours til altid skønne Fuengirola
Du bor på dejlige Globales Gardenia Park, som ligger i hjertet af Fuengirola. Byen er kendt for lange sandstrande, gode restauranter og er især populær ved vores mange golfgæster. Opholdet er med All Inclusive og skræddersyet til dig, der ønsker en golfferie, hvor alt er planlagt, med gode starttider.

På Golfkysten prøver du kræfter med 4 forskellige baner
Mijas Golf, som består af to forskellige og udfordrende 18-hullers baner, er designet af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr. Den første bane Los Lagos – ”søerne” – har brede fairways og er kendetegnet ved de kæmpestore greens og de strategisk placerede søer, deraf banens navn. Den anden bane, Los Olivos, er berømt for sine mange oliventræer, men har smalle fairways og mindre greens sammenlignet med søsterbanen.

El Chaparral-banen, som med stor fantasi er udformet i et kuperet skovterræn, er et unikt anlæg. Fra næsten samtlige huller har du udsigt til Middelhavet. Golfbanen kræver, at du angriber banen strategisk grundet de gamle paraply-fyrretræer, som garnerer fairways samt de mange forskellige raviner. Ikke så meget som to huller ligner hinanden på denne herlige golfbane. Lauro Golf ligger smukt og velplejet i et med naturen. Med oliventræer, søer og en fantastisk udsigt til Mijas bjergene kan du glæde dig til en skøn oplevelse på en forholdsvis flade bane.

Santana Golf er en vidunderlig bane beliggende i den smukke Mijas-dal nedenfor La Cala bjergene. En let kuperet bane som danskere besøger igen og igen og ikke uden grund – glæd dig.

På matchturen i april spilles der 1 x Mijas Olivos, 1 x Mijas Lagos, 1 x El Chapparal, 1 x Santana Golf

Her bor du
Globales Gardenia Park er et skønt hotel beliggende i et roligt område med en central beliggenhed i hjertet af byen.

Læs mere om hotellet her – Globales Gardenia Park

OBS. Alle med gyldigt DGU-nummer kan tilmelde sig Bravo Golf matchture – man spiller på matchturene fra max. Hcp. 36. Dvs. man får tildelt slag efter hvad den pågældende banes konverteringstabel tildeler en spiller i hcp. 36. 

Inkluderet:

• Fly t/r fra Billund
• Indchecket kuffert og golfbag (maks. 15 kg)
• Transfer til og fra lufthavn
• Ophold på Globales Gardenia Park i dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt
• All Inclusive
• 4 x golf med trolley (buggy på El Chaparral)
• Transport til og fra banerne
• Dansk matchleder
• Aftergolf på hotellet
• Gode præmier
• Fælles afslutningsmiddag

Tilkøb:
• Mad ombord på flyet
• Afbestillingsforsikring
• Rejseforsikring
• Prisgaranti
• Eneværelsestillæg i marts + kr. 700 (begrænset antal)
• Eneværelsestillæg i april + kr. 600 (begrænset antal)

 

Vi tager forbehold for ændringer. 

Ønsker du at deltage i begge uger i marts er prisen 15.998 Ring til os på 96 27 38 80 for tilmelding.

Dato & program

Dato & program

       

 

      Ugens program - 7. april 2024:
07.04.24 - Ankomst til Spanien.
08.04.24 - 1. golfdag, Mijas Olivos (afventer tid)
09.04.24 - 2. golfdag, El Chaparral (afventer tid)
10.04.24 - Fridag
11.04.24 - 3. golfdag, Santana Golf (afventer tid)
12.04.24 - 4. golfdag, Mijas Lagos (afventer tid)
13.04.24 - Fridag
14.04.24 - Hjemrejse til Danmark
       

Golfbaner

Mijas golf
Mijas Golf

Det er to forskellige 18 hullers-baner, man møder i Mijas Golf i Mijas-dalen umiddelbart nord for Fuengirola - men begge baner har rigeligt med taktiske og tekniske udfordringer, for de er skabt af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr.

Los Lagos (søerne) fra 1976 har brede fairways, kun enkelte trægrupper, kæmpestore greens og ni strategisk placerede søer - deraf banens navn.

Banen er 400 meter længere end Los Olivos, så driveren skal flittigt i brug.

Signaturhullet er dog et par 3-hul, 11., hvor bolden skal flyves langt over én af søerne. I modvind skal man slå mindst et jern mere, end man ville gøre uden vind. Slå efter venstre side af green - væk fra vandet i højre side.

Los Olivos kendetegnes af mange oliventræer - apropos navnet - men har også smalle fairways og mindre greens end Los Lagos. Her ligger den største udfordring på 7. hul, par 4, hvor drivet skal passere to søer.
Hold hovedet stille/nede - og sving langsomt! Flere korte par 4-huller kræver kun et mellemjern eller en 5-kølle fra teestedet.

www.mijasgolf.org

El Chaparral Golf
El Chaparral Golf

En af Spaniens bedste banearkitekter, Pepe Gancedo, har slået stregerne til El Chaparral-banen, som han med stor fantasi har udformet i et kuperet skovterræn ca. 20 minutters kørsel sydvest for Malaga.
Anlægget er unikt derved, at man fra næsten samtlige huller og klubhuset har udsigt over Middelhavet. Bemærkelsesværdigt er det også, at to huller ikke ligner hinanden, og at banen består af seks par 3-huller, seks par 4-huller og seks par 5-huller.

Gamle paraply-fyrretræer garnerer fairways, og deres fyldige kroner generer rimeligt meget, hvis man ikke holder sin bold midt på fairway! Det er i det hele taget nødvendigt at spille strategisk på denne bane, fordi bolden også kan forsvinde ned i forskellige raviner ved et skævt drive eller ved et for langt indspil. Man møder mange maleriske huller undervejs. Blandt disse husker man i hvert fald 11., hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter under teestedet.

Højdeforskellen gør, at man skal slå ét jern kortere end normalt.
www.golfelchaparral.com

Lauro Golf

Lauro Golf er en skøn bane i smukke naturomgivelser med udsigt til bjergene ved Mijas i pagt med den andalusiske natur. Netop naturen er et vigtigt element i udformningen af de 27 huller, hvor du både finder masser af oliventræer, søer og selvfølgelig en særdeles velplejet bane.
De 27 huller på Lauro Golf består af den oprindelige bane på 18 huller fra 1992 og 9 nye huller. Sløjferne er forholdsvis flade og kan betegnes som en parkbane.

På bag-ni er det især de to lange par 5-huller, og det afsluttende hul 18 er krævende. Den første par 5 møder man på hul 13. De 549 meter fra gul spilles op ad en smal fairway og med out langs højresiden. Det næste par 5 er på hul 17 og måler lidt over 500 meter. Igen er fairway smal, så både længden og præcision er i centrum. Aflslutningvis kommer Lauros smukkeste hul. Et 329 meter langt par 4-hul med tre søer, som krydser fairway. Det er helt sikkert værd at overveje, om man skal lade driveren blive i bag´en her.

De seneste 9 huller byder på et par spændende par 3-huller og et afsluttende par 5-hul, som både giver et fantastisk view ud over Lauro Golf og en udemærket mulighed for at slutte dagen i par.

Santana Golf

En vidunderlig bane beliggende bagerst i den smukke Mijas-dal lige nedenfor La Cala-banerne. Santana ligger kun få kilometer fra såvel Fuengirola og La Cala de Mijas. 6.207 meter par 72. Blandt de mange danske golfspillere, der ofte besøger Costa del Sol, er Santana én af de baner, man bare skal spille, og man gør det igen og igen. Det er en smuk, let kuperet bane i meget høj standard, som altid står knivskarpt med lækre fairways og velplejede greens. Det er en bane, man sagtens kan gå rundt. Banen ligger i en tidligere avocadoplantage, og man er derfor omringet af skøn natur med appelsintræer, citrontræer og eukalyptus. Banen er meget varieret, og arkitekten har virkelig brugt naturen til at gøre det til en meget spændende bane at spille.

Signaturhullet må være hul 4, par 5, hvor man starter lidt højt, og slår ud med kork-egetræerne i venstre side, og hvor man skal passere den til tider drilske slugt for at komme på green. Efter en god runde er det skønt at slutte af på terrassen i det lille hyggelige klubhus, hvor man kan få dejlig tapas, en kold øl eller et skønt glas vin samtidig med, at man føler sig godt serviceret af stedets personale.

https://santanagolf.com/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tilmelding til matchturen

Matchtur på Globales Gardenia Park
 
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail