Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Matchtur – Globales Gardenia Park

3

Matchtur – Globales Gardenia Park

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Pool
 • Restaurant

Tag på matchtur med Bravo Tours til altid skønne Fuengirola
I bor på dejlige Globales Gardenia Park, som ligger i hjertet af Fuengirola. Byen er kendt for lange sandstrande, gode restauranter og er især populær ved vores mange golfgæster. Opholdet er med All Inclusive, og skræddersyet til dig, der ønsker en golfferie, hvor alt er planlagt, med gode starttider.

Til højre kan du se, hvilke baner vi skal spille på de enkelte datoer.
Prøv fx Mijas, som består af to forskellige og udfordrende 18-hullers baner, designet af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr. Den første bane Los Lagos – ”søerne” – har brede fairways og er kendetegnet ved de kæmpestore greens og de strategisk placerede søer, deraf banens navn. Den anden bane, Los Olivos, er berømt for sine mange oliventræer, men har smalle fairways og mindre greens sammenlignet med søsterbanen.

Eller Chaparral-banen, som med stor fantasi er udformet i et kuperet skovterræn er et unikt anlæg. Fra næsten samtlige huller har i udsigt til Middelhavet. Golfbanen kræver, at I angriber banen strategisk grundet de gamle paraply-fyrretræer, som garnerer fairways samt de mange forskellige raviner. Ikke så meget som to huller ligner hinanden på denne herlige golfbane.

Eller Torrequebrada – en klassisker på Costa del Sol med en unik udsigt til Middelhavet og Andalusiens bjerge. 

På disse matchtur spilles der 2 x mijas, 1 x Chapparal, 1 x Torrequebrada

Her bor du
Globales Gardenia Park er et skønt hotel beliggende i et roligt område med en central beliggenhed i hjertet af byen

Læs mere om hotellet her – Globales Gardenia Park

Inkluderet

 • Fly t/r Billund
 • Dobbeltværelse med balkon
 • 4 x golf med trolley (på Chaparral er delt buggy inkluderet)
 • Transfer til og fra golfbanerne
 • All Inclusive
 • Transport til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • 1 stk. bagage og 1 stk. håndbagage, vægt afhængig af flyselskab
 • Velkomstbriefing med velkomstdrink
 • Aftergolf på hotellet
 • Gode præmier
 • Erfaren matchleder
 • Fælles afslutningsmiddag på hotellet
 • Gratis parkering i lufthavnen ved bestilling senest 60 dage før afrejse


Tilkøb

 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Evt. tillæg for værelse til enebrug, kr. 700

Vi tager forbehold for ændringer.


Ønsker du i stedet at rejse fra København, undersøger vi gerne mulighederne. Prisen vil afhænge af flybilletterne. Ring til os på 96 27 38 80 og hør mere.

Dato & program

Dato & program

 
Ugens program kommer...   Ugens program kommer...
 

 

 
Ugens program - 1. oktober 2023
01.10.23 - Ankomst til Spanien.
02.10.23 - 1. golfdag: Mijas Los Olivos kl. 09.10
03.10.23 - 2. golfdag: Lauro Golf kl. 09.12
04.10.23 – 3. golfdag: El Chaparral inkl. buggy kl. 08.30
05.10.23 - Fridag
06.10.23 – Fridag
07.10.23 – 4. golfdag: Mijas Los Lagos kl. 09.00
08.10.23 - Hjemrejse til Danmark
  Ugens program - 8. oktober 2023
08.10.23 - Ankomst til Spanien.
09.10.23 - 1. golfdag: Mijas Los Lagos kl. 10.00
10.10.23 - 2. golfdag: Lauro Golf kl. 09.12
11.10.23 – 3. golfdag: El Chaparral inkl. buggy kl. 08.30
12.10.23 - Fridag
13.10.23 – 4. golfdag: Mijas Los Olivos kl. 09.50
14.10.23 – Fridag
15.10.23 - Hjemrejse til Danmark
 

Golfbaner

Mijas golf
Mijas Golf

Det er to forskellige 18 hullers-baner, man møder i Mijas Golf i Mijas-dalen umiddelbart nord for Fuengirola - men begge baner har rigeligt med taktiske og tekniske udfordringer, for de er skabt af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr.

Los Lagos (søerne) fra 1976 har brede fairways, kun enkelte trægrupper, kæmpestore greens og ni strategisk placerede søer - deraf banens navn.

Banen er 400 meter længere end Los Olivos, så driveren skal flittigt i brug.

Signaturhullet er dog et par 3-hul, 11., hvor bolden skal flyves langt over én af søerne. I modvind skal man slå mindst et jern mere, end man ville gøre uden vind. Slå efter venstre side af green - væk fra vandet i højre side.

Los Olivos kendetegnes af mange oliventræer - apropos navnet - men har også smalle fairways og mindre greens end Los Lagos. Her ligger den største udfordring på 7. hul, par 4, hvor drivet skal passere to søer.
Hold hovedet stille/nede - og sving langsomt! Flere korte par 4-huller kræver kun et mellemjern eller en 5-kølle fra teestedet.

www.mijasgolf.org

El Chaparral Golf
El Chaparral Golf

En af Spaniens bedste banearkitekter, Pepe Gancedo, har slået stregerne til El Chaparral-banen, som han med stor fantasi har udformet i et kuperet skovterræn ca. 20 minutters kørsel sydvest for Malaga.
Anlægget er unikt derved, at man fra næsten samtlige huller og klubhuset har udsigt over Middelhavet. Bemærkelsesværdigt er det også, at to huller ikke ligner hinanden, og at banen består af seks par 3-huller, seks par 4-huller og seks par 5-huller.

Gamle paraply-fyrretræer garnerer fairways, og deres fyldige kroner generer rimeligt meget, hvis man ikke holder sin bold midt på fairway! Det er i det hele taget nødvendigt at spille strategisk på denne bane, fordi bolden også kan forsvinde ned i forskellige raviner ved et skævt drive eller ved et for langt indspil. Man møder mange maleriske huller undervejs. Blandt disse husker man i hvert fald 11., hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter under teestedet.

Højdeforskellen gør, at man skal slå ét jern kortere end normalt.
www.golfelchaparral.com

Golf Torrequebrada

Golf Torrequebrada er en af klassikerne på Costa del Sol! Golfbanen ligger centralt ift mange af vores hoteller - og med sin høje standard - er den en oplagt mulighed for en fantastisk runde golf!
Desuden har banen en unik udsigt til både Middelhavet og de andalusiske bjerge.

Torrequebrada åbnede i 1976 med design af den navnkundige Pepe Gancedo, som har en del golfbaner i Spanien på CV’et. Banen kan bedst betegnes som en kuperet parkbane med masser af træer og bunkers!
Alle 18 greens på Golf Torrequebrada er nøjsommeligt anlagt med bunkers, hvilket giver lidt ekstra udfordringer i indspillet.

Vandhazarder kommer specielt i spil på de sidste 9 huller, hvor specielt hul 11 og hul 16 imponerer.
Derudover må man heller ikke glemme det smukke hul 7 – et kort par 4 hul som spilles med Middelhavet som betagende baggrund.

Lauro Golf

Lauro Golf er en skøn bane i smukke naturomgivelser med udsigt til bjergene ved Mijas i pagt med den andalusiske natur. Netop naturen er et vigtigt element i udformningen af de 27 huller, hvor du både finder masser af oliventræer, søer og selvfølgelig en særdeles velplejet bane.
De 27 huller på Lauro Golf består af den oprindelige bane på 18 huller fra 1992 og 9 nye huller. Sløjferne er forholdsvis flade og kan betegnes som en parkbane.

På bag-ni er det især de to lange par 5-huller, og det afsluttende hul 18 er krævende. Den første par 5 møder man på hul 13. De 549 meter fra gul spilles op ad en smal fairway og med out langs højresiden. Det næste par 5 er på hul 17 og måler lidt over 500 meter. Igen er fairway smal, så både længden og præcision er i centrum. Aflslutningvis kommer Lauros smukkeste hul. Et 329 meter langt par 4-hul med tre søer, som krydser fairway. Det er helt sikkert værd at overveje, om man skal lade driveren blive i bag´en her.

De seneste 9 huller byder på et par spændende par 3-huller og et afsluttende par 5-hul, som både giver et fantastisk view ud over Lauro Golf og en udemærket mulighed for at slutte dagen i par.

Tilmelding til matchturen

Matchtur på Globales Gardenia Park
 
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail