Matchtur - Agua Beach

4

Matchtur - Agua Beach

  • 4 x Golf
  • Gratis WiFi
  • Halvpension
  • Kun voksne
  • Max. 100 m til strand

Skøn Matchtur til pragtfulde Mallorca – med fire runder golf inkluderet
Palma Nova er på mange måder et perfekt område på Mallorca – tæt på øens hyggelige hovedstad Palma, tæt på skønne strande og ikke mindst i bekvem afstand til nogle af øens bedste golfbaner. Samtidig er det også her, I finder Agua Beach– et rigtigt godt hotel med gode værelser og halvpension.

Glæd jer til fantastiske golfrunder! Mallorca er vores absolutte favorit når det gælder matchture – banerne er i perfekt stand, og uagtet hvilke baner man spiller, er der garanti for skønne oplevelser

På matchturene skal gruppen spille følgende golfbaner:
Son Muntaner, Son Vida, Son Quint og Santa Ponsa.

Tag med på disse hyggelige matchture – det bliver så godt!

Sådan bor du
På matchturen bor vi på Hotel Agua Beach.

Hotel Agua Beach er perfekt til afslapning efter en dag på golfbanen - et voksenhotel direkte ved stranden, hvor service og komfort er helt i top. 

Læs mere om hotellet her – Agua Beach

Program den 8. oktober 2022

08.10.22 - Ankomst til Mallorca
09.10.22 - 1. golfdag, Son Quint kl. 10.40
10.10.22 - 2. golfdag, Son Vida kl. 10.40
11.10.22 - Fridag
12.10.22 - 3. golfdag, Son Muntaner kl. 11.52
13.10.22 - 4. golfdag, Santa Ponsa kl. 10.00
14.10.22 - Fridag
15.10.22 - Hjemrejse til Danmark

Udsolgt



Matchleder på begge datoer
Jørgen Simonsen

Inkluderet
• Dobbeltværelse med balkon
• 4 x golf med trolley
• Halvpension
• Transport af golfbag
• 1 stk. bagage og 1 stk. håndbagage, vægt afhængig af flyselskab
• Transport til og fra hotellet

• Transport til og fra golfbanerne
• Velkomstbriefing med velkomstdrink
• Aftergolf
• Gode præmier
• Erfaren matchleder
• 2 fælles middage på restaurant i Palma Nova
• Parkering i lufthavnen (ved bestilling senest 60 dage før)

Tilkøb
• Mad ombord på flyet

Vi tager forbehold for ændringer.

Her spiller du på matchturene

Forskellige baner afhængig af dato
Son Muntaner
Son Muntaner

Den pengestærke, tyske hotelkæde Arabella Group ejer både Son Muntaner Golf og nabobanen Son Vida Golf i Palmas nordlige udkant, og meget passende ligner de to baner hinanden - omend Son Muntaner Golf stiller længdemæssigt større krav end Son Vida.

En anerkendt tysk banearkirekt, Kurt Rossknecht, har designet Son Muntaner, og dét er han sluppet så fortrinligt fra, at banen, der åbnede i 2000, hører til Mallorcas absolutte golfperler. Den var de første fem år forbeholdt gæsterne på de tre luksushoteller, Arabella Group driver på stedet, men sådan er det heldigvis ikke mere.  Det er en spændende bane, hvor svære huller veksler med lette huller, og hvor terrænet også varierer meget. Man fascineres mest af 7. hul, par 3, ned i en dal med et gammelt slot som baggrundskulisse, og på 14. hul, par 4, hvor man slår andetslaget ind over et springvand i en sø foran green. Gode nerver kræves allerede på 1. hul, par 4, dogleg højre med out of bounds ned langs hele højre side mod træningsbanen. En svær start for slicere!

www.sonmuntanergolf.com 

Son Vida
Son Vida

Mallorcas ældste bane, Son Vida Golf, der blev åbnet i 1964, er klassikeren, man nødvendigvis må spille, hvis man som golfspiller kommer til solskins- og golføen i Middelhavet for første gang. 
Det er først og fremmest en hyggelig bane, hvor det mere gælder om at slå lige end langt, fordi høje træer eller tæt krat omgiver de fleste fairways - med tabte slag eller bolde til følge. På en række korte par-4-huller når man sagtens green i regulation med to jern.

På scorekortet ser banen overkommelig ud rent distancemæssigt, men det er alligevel svært at score på den, fordi en række højdeforskelle gør det svært at bedømme afstandene korrekt. 

Man skal specielt nyde to huller, 6. hul, par 5, med Palma-bugten og den majestætiske katedral i baggrunden, når man står på det højtliggende tee-sted, samt 8. hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter lavere end tee-stedet. Nyd endelig også de mange farverige blomster og de smukke gamle villaer, der garnerer banen - to iøjnefaldende elementer, det kan være svært at abstrahere fra.

www.sonvidagolf.com

Son Quint
Son Quint

Gode, gamle Son Vida Golf og forholdsvis nye Son Muntaner Golf i Palma-forstaden Son Rapinya har fået en tredje søsterbane, Son Quint Golf. Sammen med tre luksushoteller danner de tre baner Arabella Golf & Spa Resort.

Omkranset af fyrretræsskov er Son Quint Golf en letkuperet og forholdsvis åben bane med brede fairways og store greens skabt i fællesskab af en spanier, Ramón Espinosa, og en tysker, Kurt Rossknecht.
De største udfordringer møder man på tre huller i træk, 10., 11. og 12. hul, hvor vand er i spil. Det gælder drivet på både 10. og 11. hul, begge par 4, hvor en sø i højre side omfanger et slicet drive, og ligeledes teeslaget på 12. hul, par 3, hvor bolden skal flyves over en sø til green - et forholdsvist langt slag, fordi hullet måler 178 meter fra gul og 149 meter fra rød tee. Fra hvid tee bliver det rigtigt svært, 196 meter. En aflang green med to bunkers i venstre side øger også sværhedsgraden og gør 12. til signaturhullet. Banen blev åbnet i 2007 - med eget klubhus.

www.sonquintgolf.com

Santa Ponsa
Santa Ponsa I

Club de Golf Santa Ponsa I blev taget i brug i 1977, men er fortsat en alvorlig test for selv de bedste golfspillere. Det var ikke tilfældigt, at den udfordrende, lange bane seks gange i 1990’erne var vært for The Balearic Islands Open på herrernes European Tour - i øvrigt to gange med legenden Severiano Ballesteros som vinder. Det er primært på grund af sin længde, at Santa Ponsa I hører til de sværeste baner på Mallorca.

Kendte navne har altid fundet vej til både banen og til det store, men hyggelige klubhus med 12 hotelværelser på 1. salen. Sveriges Prinsesse Birgitta, der bor på Mallorca, har siden 1991 holdt sin egen årlige turnering, International Trophy, på Santa Ponsa I - med 250 deltagere.
Der findes også baner med navnene Santa Ponsa II og III, men de er desværre kun åbne for aktionærer. ”Almindelige” greenfeespillere får ikke lov til at spille den spændende bane, der slutter med en ø-green med form som Mallorca. I spiller Santa Ponsa I. 

www.golf-santaponsa.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tilmelding til matchturene

Matchtur på Agua Beach
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 

Del denne side via E-mail