Her får du
 • Luksuriøs matchtur med dansktalende matchleder
 • 5 x golf på 5 forskellige baner
 • 6 middage på udvalgte restauranter
 • Hua Hins bedste hotelplacering
 • Godt område til udflugter
 • Gratis WiFi
Matchtur

Matchtur - Hilton Hua Hin Resort & Spa

5
Her får du
 • Luksuriøs matchtur med dansktalende matchleder
 • 5 x golf på 5 forskellige baner
 • 6 middage på udvalgte restauranter
 • Hua Hins bedste hotelplacering
 • Godt område til udflugter
 • Gratis WiFi

Matchtur - Hilton Hua Hin Resort & Spa

 • 5 x Golf
 • Aircondition
 • Centrum
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Rejs med Bravo Golf og matchleder Christian Spangsberg på vores fantastiske matchtur til Hua Hin i Thailand

Glæd dig til spændende golfoplevelser og skønne feriedage på favorithotellet Hilton Hua Hin Resort & Spa. Det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer!

På denne luksuriøse matchtur rejser vi til et af danskernes foretrukne rejsemål i Thailand, Hua Hin. Hua Hin ligger ca. tre timer fra millionbyen Bangkok, og foruden dejlige strande og lokalt byliv kan du forvente et charmerende og enormt hyggeligt område.

Vi bor desuden på et af vores mest populære hoteller i hele Thailand, Hilton Hua Hin Resort & Spa. Hotellet har Hua Hins absolut bedste beliggenhed, og der er havudsigt fra alle værelser.

De fem golfrunder foregår på fem forskellige baner, der alle er af høj klasse. Fra flere af banernes huller kommer du helt tæt på den eksotiske, thailandske natur og den thailandske golf, som omgiver Hua Hin bugten.

Program:
Dag 1:
Afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst til Thailand, check in på Hilton Hua Hin Resort & Spa med velkomstmiddag på hotellet
Dag 3: Fridag
Dag 4: Golf på Palm Hills og middag på Brasserie de Paris
Dag 5: Fridag
Dag 6: Golf på Springfield og middag på Bird Chilli
Dag 7: Golf på Sea Pine og middag på restaurant, der vil blive offentliggjort senere
Dag 8: Fridag
Dag 9: Fridag
Dag 10: Golf på Banyan og middag på Prime
Dag 11: Fridag
Dag 12: Fridag
Dag 13: Black Mountain og middag på Sara Jane’s Gardeneftermiddagen
Dag 14: Formiddagen er fri og hjemrejse om 
Dag 15: Ankomst til Danmark

Vi tager forbehold for ændringer af dagsprogrammet. 

Restauranter
Brasserie de Paris: Vi besøger den charmerende restaurant med en fantastisk havudsigt. Her venter en klassisk menu med traditionelle lækkerier og et stort udvalg af fiske- og skaldyrsretter.

Prime: Dejligt spisested med internationale såvel som thai-retter – her finder du et stort og meget righoldigt spisekort. Stedet er meget velbesøgt dels på grund af den høje standard og dels på grund af førsteklasses beliggenhed lige overfor Hotel Hilton.

Sara Jane’s Garden: Uanset om du er til thailandske, italienske eller internationale retter, så kan du få det på Sara Jane’s Garden. Nyd maden i hyggelige omgivelser og lyt til charmerende musik. Et rigtig hyggeligt sted med mulighed for dans.

Hilton hotellets egen restaurant: Vi nyder en god middag på hotellet den første efter checkin.

Bird Chilli: På ægte thailandsk vis skal vi spise på det lokale natmarked, og vi har selvfølgelig valgt den bedste restaurant. Her kan du nyde et utal af lokale retter og alverdens skaldyr. Restauranten har en spændende menu klar til os. Hvis du prøver stedet på egen hånd, skal du helt sikkert smage deres saltindbagte Seabass. Det vil du ikke fortryde.

Sådan bor du
På matchturen bor vi på det femstjernede hotel, Hilton Hua Hin Resort & Spa. Foruden Hua Hins bedste placering, kan du forvente en afslappet atmosfære i luksuriøse omgivelser. Der er et højt serviceniveau, og det er ikke så underligt, at hotellet har mange tilbagevendende gæster hvert år.

Læs mere om hotellet her – Hilton Hua Hin Resort & Spa

Afrejse 1. februar 2023
Hjemrejse 15. februar 2023

Pris 23.999 pr. person


Inkluderet i prisen

 • Direkte fly fra København til Thai Airways tur/retur
 • Dobbeltværelse på Hilton Hua Hin Resort & Spa m/morgenmad – 12 overnatninger i Classic Ocean View værelse med balkon
 • Håndbagage maks. 8 kg
 • Indchecket bagage inkl. golfbag maks. 30 kg
 • Mad og drikkevarer på flyrejsen
 • Transport til/fra hotellet
 • 5 x golf – se dagsprogram
 • Transport til/fra golfbanerne
 • Buggy på golfbanen Banyan
 • Aftergolf – øl, vand eller thaiwhisky på alle spilledage
 • 6 x middage på nøje udvalgte restauranter
 • Gode præmier
 • Matchleder Christian Spangsberg

Mulige tilkøb

 • Udflugter
 • Diverse forsikringer
 • Enkeltværelsestillæg, kr. 4.200
 • Caddy – det forventes desuden, at der gives caddien ”tipping” (drikkepenge)

Ønsker du at flyve fra Aalborg Lufthavn, vil vi gerne undersøge mulighederne for et forbindelsesfly med check-in hele vejen fra Aalborg til Bangkok. Ring til os og hør mere. 

Golfbaner

Banyan Golf Course
Banyan Golf Course

Banyan er den nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at det også er en særdeles ambitiøs golfbane. GolfEAST, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bl.a. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og rangerer højt. GolfEAST mener endda, at Banyan har muligheden for at blive én af de allerbedste baner i Sydøstasien.

Det er et smukt syn, der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Der er mange udfordringer – bl.a. er der søer i spil på fem huller og et vandløb, der krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

Med Bravo Tours kan man desuden vælge at bo i én af de 5-stjernede villaer på golfbanen. Nogle med privat pool og mange med god plads til fire voksne. Banyan er dermed en skøn helhedsoplevelse, når man skal holde ferie og spille golf samtidig. Som på de øvrige baner i området, er der skønt klubhus og restaurantfaciliteter.

www.banyangolfresort.com

Black mountain golf
Black Mountain

Topklasse golf, fantastiske omgivelser og en dejlig venlig atmosfære gør Black Mountain til en skøn oplevelse. Ca. 15 minutter fra centrum i Hua Hin finder man denne fantastiske golfbane. 6500 meter par 72 og beliggende i et let kuperet område med masser af udfordringer.

Der er søer og vandløb, niveauforskelle og utroligt mange interessante huller, der dels er et flot syn, men også en golfmæssig stor oplevelse. På de fleste huller er der relativt god plads til at lande bolden, men der er også huller, hvor man ryster lidt på teestedet ,som fx hul 7, hvor der er vand på begge sider af fairway. Også det lange hul 6 kan være en udfordring. Godt nok går det ned af bakke meget af vejen, hvor man får foræret nogle meter, men greenen bliver så pludselig en opgave, da der er meget vand omkring.

Generelt må man sige, at for golfspilleren med et almindeligt drive, er banen ganske venlig, mens dem, der slår rigtig langt, skal tænke sig lidt mere om. Greens er store, man har mange muligheder for pin placeringer. Black Mountain er i øvrigt svensk-ledet. Der er et stort flot klubhus med en dejlig restaurant.

www.bmghuahin.com

Palm Hills

Kun to år efter sin åbning i 1991 blev de 18 smukke huller i Palm Hills Resort & Country Club uden for Hua Hin brugt til Thailand World Pro-Am Tournament. En stor cadeau til banearkitekten Max Wexlers spændende og afvekslende layout, der ved den lejlighed blev rost til skyerne af arrangøren, PGA of Great Britain. Det er både en naturmæssig og en spillemæssig oplevelse, man får på Palm Hills-banen, fordi den ligger 80 meter over havets overflade med panorama-udsigter over både Siam Bugten og til Petchaburis-bjergene. Et blændende farveorgie af bougainvilla-blomster pryder også billedet.

Bløde, ondulerede fairways betyder, at bolden ikke løber ret langt efter nedslaget. Til gengæld sprinter den af sted på de lynhurtige greens, hvor man skal være lidt af en kunstner for at undgå tre-putts. Der er vand i spil på 12 huller - med 2., 8., 11. og 14. som de, der skal spilles med størst omtanke og præcision - hvis man ikke skal miste bolde og indkassere straffeslag. Også det delvist blinde 10. hul kræver stor taktisk og teknisk kunnen.

www.palmhills-golf.com

Seapine golf
Seapine Golf Club

Seapine Golf Club Hua Hin har høstet meget anerkendelse! Først og fremmest på grund af den gode beliggenhed syd for byen direkte ned til Hua Hins bedste strand. Vinden fra havet kommer i spil, og de sidste 3 huller byder på en fantastisk finish med et par 5, et par 3 og et par 4 hul hul helt ned til den fantastiske strand.

Som kuriøsitet kan nævnes, at banen faktisk er ejet af det Thailandske militær – derfor kaldes banen også ”The Army Course”

Et ny klubhus, med udsigt over 18. hul, blev åbnet i december 2010.
Banen er flad – men alene på grund af beliggenheden er den absolut et besøg værd.

Springfield Royal

Ca. 20 kilometer nord for Hua Hin ligger Springfield Royal Country Club, hvor selveste Jack Nicklaus har skabt 27 spændende huller i resortet Springfield Village Golf & Spa. I et let bølgende, frodigt landskab i skyggen af bjergene venter både en æstetisk og golfmæssig oplevelse, man husker for livet.
I bedste Jack Nicklaus-stil er Springfield nærmest ”oversvømmet” med vandhazarder, idet ikke færre end 18 af hullerne har vand i spil. Specielt hullerne 19-27 kræver nogle voldsomme satsninger - eller forsigtigt/fornuftigt spil - i forbindelse med vandhazarderne. På fem huller i træk - fra 22. til og med 26. hul - er der så mange søer, at man mere fokuserer på vand end på land! Et paladsagtigt klubhus fuldender indtrykket af en eventyrbane.

Springfield har siden sin åbning i 1993 rangeret blandt Thailands Top 10-baner, dels på grund af sit fascinerende layout og dels på grund sin høje pasningsmæssige standard. Også driving-range hører til landets bedste, og derfor træner mange af de bedste asiatiske tourspillere her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tilmelding

Matchtur på Hilton Hua Hin Resort & Spa
 
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 
 

Del denne side via E-mail