Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Klubture

Drømmer din tennisklub også om at tyvstarte eller forlænge tennissæsonen, nyde en fantastisk ferie sammen og rejse hjem med ny energi og et bedre spil? Det kan I med Bravo Tours – og vi står gerne for alt det praktiske før, under og efter rejsen!
En tennisrejse for klubben giver sammenhold og bedre tennis! Gennem mange år har vi sendt mange tennisklubber på ferie og træningsrejser under sydens sol. Her finder I nemlig de bedste forhold, når vinteren banker på herhjemme, eller det bare er tid til en oplevelse, som tennisklubbens medlemmer vil grine og snakke om i mange år.

Lad os stå for det praktiske

Hos Bravo Tours kender vi hotellerne og tennisbanerne på vores rejsemål. Vi ved derfor, hvor vi opfylder klubbens ønsker allerbedst. Det er din garanti for, at årets klubtur bliver en succes. I skal altså hverken jonglere med reservationer, booking af baner eller navnerapportering – den klarer vi, så I har tid til at koncentrere jer på banen. I har en tennisekspert tilknyttet fra vores hovedkontor fra start til slut, og opstår der spørgsmål undervejs, står vores dansktalende rejseledere altid klar til at hjælpe jer!

Skræddersyede løsninger

Selv om vi kender vores hoteller og rejsemål, er det jeres rejse og ønsker, der er det vigtigste for os. Fortæl os, hvad I gerne vil og lad os skræddersy et tilbud. På den måde ved både I og vi, at I får den bedst mulige tur, og det er da det allervigtigste!

Mange års erfaring

I Bravo Tours har vi arrangeret tennisrejser i mere end 10 år. Derfor ved vi, hvor I skal bo og træne – og vi ved også, hvor I ikke skal. Vores mange hoteller på de mange rejsemål, giver os muligheden for at vælge til og fra – så I kun får de hoteller, der er gode til netop tennis og den rejse, som I ønsker. På rejsemålet møder I vores dansktalende rejseledere, og opstår der udfordringer på ferien, kan de altid hjælpe jer. Det gælder også, hvis I mangler et tip til fx oplevelser på en eventuel hviledag.

Vi anbefaler

Hotel La Palma Princess

FUENCALIENTE, LA PALMA
• 6 gode baner på hotellet
• Rigtig godt hotel med gode faciliteter
• 10 poolområder
Se hotellet her >

Sol Marbella Estepona

ESTEPONA, COSTA DEL SOL
• Mange gode tennisbaner
• Nyrenoveret favorithotel
• Rigtig mange faciliteter
Se hotellet her >

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en klubtur
 

Del denne side via E-mail