Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Vidunderlig beliggenhed med udsigt over havet
 • Et hav af fantastiske faciliteter
 • Opholdet er inklusiv morgenmad

Sylvan Koh Chang

5
Her får du
 • Vidunderlig beliggenhed med udsigt over havet
 • Et hav af fantastiske faciliteter
 • Opholdet er inklusiv morgenmad
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Sylvan Koh Chang

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Vandrutsjebane
 • Wellness

Fantastisk beliggenhed på uspoleret ø

Midt i en bjergskråning på den ikoniske Kai Bae Beach i Koh Chang ligger det fantastiske hotel Sylvan Koh Chang. Koh Chang er en uspoleret og tropisk ø, som byder på smukke omgivelser, flotte vandfald, fascinerende templer, frodig natur og vidunderlige strande.

Den fantastiske beliggenhed gør at du fra begge hotellets poolområder har en vidunderlig udsigt over havet og de smukke omgivelser. Nyd det idylliske poolområde som ligger ned til stranden med udsigt over havet, mens du lytter til bølgernes brusen og nyder en kold drink fra poolbaren. Du kan også plaske rundt i poolområdet med den sjove vandrutsjebane og nyde den flotte udsigt over den frodige regnskov og havet.

Er du mere til saltvand, så har hotellet også sit eget private strandområde, hvor du kan nyde lette snacks og cocktails. Her kan du også prøve en af de sjove vandaktiviteter som fx kajak eller snorkling.

Fra hotellets lighthouse får du en enestående panoramaudsigt over Kai Bae Beach - et syn du sent vil glemme.

Et væld af lækre faciliteter og aktiviteter
På Sylvan Koh Chang er der aktiviteter og faciliteter for hele familien – det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Hotellet har sit eget fitnesscenter med alt det nødvendige til at holde dig aktiv på ferien. Er du i stedet mere til afslappende selvforkælelse, så kan du tage en tur i hotellets prisvindende spa, hvor du kan nyde forskellige behandlinger mod et gebyr.

For de yngste er der en international børneklub, hvor børnene kan lege sammen med andre børn og deltage i forskellige aktiviteter.

Hvis sulten melder sig har du mulighed for at lave din egen pizza på hotellets pizza workshop. Du kan selvfølgelig også bare nyde et lækkert måltid i en af hotellets restauranter – det er jo ferie ik? Nyd fx et måltid på restaurant Sea View 1989, som serverer thailandske og internationale retter, eller forkæl smagssanserne på Sunset Restaurant som serverer alt fra thailandske specialiteter til pizza.

På hotellet kan du også opleve en mere intim middag nede på stranden, hvor du kan høre lyden af bølgernes brusen, mens du spiser.

Sådan bor du på Sylvan Koh Chang
På Sylvan Koh Chang bor du i fine værelser som alle er indrettet med Wi-Fi, telefon, minibar (mod betaling), kaffe & te faciliteter, flaskevand, TV, hårtørrer, aircondition, safeboks (mod betaling) og slippers.

Deluxe Beachfront: Fine og store værelser på ca. 50 m2 med beliggenhed tæt på stranden og med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge eller en dobbeltseng. Der kan bo op til to voksne og to børn eller tre voksne på værelset. 

2 x Deluxe Beachfront (SBS): Består af 2 x Deluxe Beachfront, som ligger side by side (SBS), altså som ligger ved siden af hinanden.

Reserve Beachfront: Ca. 40 m2 store værelser beliggende i haven i centrum af resortet, der er udsigt til havet og på terrassen er der to solsenge. Der kan bo op til to voksne og to børn eller tre voksne på værelset. 

Pension
Du bor med morgenmad med mulighed for at tilkøbe fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad)

Mere om Sylvan Koh Chang
Det smukke og populære Klong Phlu vandfald ligger ca. 6,2 km væk fra hotellet. Klong Phlu er et besøg værd, hvis man ønsker at se noget af den smukke Thailandske natur og flotte vandfald.

Hvis du er til spændende aktiviteter, hvor der er fart over feltet, så ligger Tree Top Adventure Park ca. 5,1 km fra hotellet. Her kan du finde din indre tarzan frem og prøve de forskellige og udfordrende baner eller zipline hen over den overdådige natur.

De nærliggende områder omkring Koh Chang er populære blandt dykkere. Der findes nemlig rigtig mange flotte og spændende dykkespots tæt ved øen.

Du får med i opholdet mulighed for at tage tre gratis shuttlebusser om dagen, så du nemt kan komme rundt i byen fra hotellet.

Flyver du med SAS, er det ikke muligt at komme til Koh Chang på ankomstdagen. Første nat overnatter du derfor i Bangkok på hotel Amaranth og rejser videre til øen den efterfølgende dag.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Aircondition Ja
Antal værelser 159
Babyseng Ja
Bar Ja
Billardbord Ja
Byggeår 1989
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Game room Ja
Gratis bus Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

63 Moo 4, Koh Chang, Trat Province, Thailand

23170, Koh Chang


Tlf.: 66 (0) 39 552 888

E-mail: rsvn@sylvankohchang.com

Web: www.sylvankohchang.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Få et tilbud

 
 
 
 

Del denne side via E-mail