Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Bo lige ved stranden
 • Moderne hotel
 • 5 pools
 • Mulighed for swim-up værelser

La Flora Khao Lak

5
Her får du
 • Bo lige ved stranden
 • Moderne hotel
 • 5 pools
 • Mulighed for swim-up værelser
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

La Flora Khao Lak

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Moderne resort lige ved stranden i smukke Khao Lak

Lige ved det glitrende sand på Bang Niang-stranden i Khao Lak ligger La Flora Khao Lak. Fra mange steder på hotellet har du udsigt til Andamanhavet, og du har direkte adgang til stranden fra hotellet, så du hurtigt kan tage en dukkert i havet. På hotellet finder du fem pools, som snor sig rundt mellem grønne områder og palmer.

Hotellet kan inddeles i tre afdelinger – Seaside wing, poolside wing og flora wing. Uanset hvilken afdeling du bor i, kan du bruge alle hotellets faciliteter. I hver afdeling er der et poolområde. Tættest på havet ligger seaside wing, hvor du finder receptionen. I denne afdeling ligger hotellets restaurant også. Restauranten serverer både morgen-, middags- og aftensmad, alt sammen kan du nyde med en smuk havudsigt. Du kan både få traditionel thaimad og internationale retter i restauranten. Skal du have en unik oplevelse, så tilbyder hotellet også aftensmad på stranden, mens du nyder solnedgangen. På stranden ligger hotellets ”Breeze Bar”, hvor du kan nyde en kold drink eller en let snack. Hotellets ”hovedpool” finder du også i denne afdeling, og den er omgivet af palmer og grønne områder, hvor du kan lægge dig i en solstol under en parasol og nyde ferien. Ved poolen er der også en poolbar, som serverer drikkevarer og snacks. Som det sidste i seaside wing er der også en legeplads til børnene og en børnepool. Børnene kan også blive underholdt i hotellets børneklub, hvor der er et legerum for de mindste.

I den midterste afdeling, poolside wing, finder du to pools, hvor der er en swim-up poolbar i en af dem, så du kan nyde noget koldt, mens du er i vandet. Du finder også en skøn spaafdeling her, hvor du kan få forskellige behandlinger. Er du mere til at være aktiv, så er der også et fitnessrum her. Du kan også handle lidt ting i hotellets minimarked.

I den sidste afdeling, flora wing, finder du endnu et poolområde, som er omgivet af tropiske palmer. Her er også en swim-up poolbar, du kan gøre brug af.

Alt i alt er der altså masser at tage sig til, når du bor på La Flora Khao Lak.

Sådan bor du
Værelserne på La Flora Khao Lok er designet i en blanding af moderne interiør og lokale elementer, som gør værelserne til en unik oplevelse. Alle værelserne er udstyret med følgende faciliteter: Badeværelse med badekåbe, bruser og hårtørrer. Køleskab, minibar, kaffe- og te faciliteter, TV, WiFi, aircondition, safebox. Vælg mellem disse værelsestyper:

Flora værelse
Flora værelset er placeret på de øverste etager og er ca. 38 m2. Der hører en balkon til værelset, hvorfra der er udsigt til poolen, blomster og det grønne i flora wing. Der er plads til op til tre personer.

Flora værelse med pooladgang
Disse værelser er placeret i stueetagen, så du har direkte adgang til din private terrasse, som fører lige ned i den skønne pool. Der er et badeværelse med badekar, og værelset er ca. 38 m2, og der er plads til op til tre personer.

Deluxe værelse
Deluxe værelserne er placeret i små lave bygninger, som er spredt ud i poolside wing-afdelingen. Værelserne er alle indrettet i moderne asiatisk stil med rummelige badeværelser med badekar, som kan åbnes op til resten af rummet, hvor du har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. En komfortabel daybed og en privat terrasse eller balkon fuldender værelset. Deluxe værelset er ca. 45 m2, og der er plads til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med pooladgang
Disse værelser ligger også i poolside wing-afdelingen og er ca. 45 m2. Værelserne ligger på nederste etage og har en terrasse med direkte adgang til den nye friformede pool. Udover afslapning i den tilstødende pool, tilbyder de rummelige værelser en hyggelig atmosfære med moderne interiør, kingsize seng, komfortabel daybed og elegante badeværelser med separat brusekabine og badekar. Der er plads til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Deluxe seaside
Deluxe seaside værelserne er placeret i seaside wing-afdelingen, som er tættest på stranden. Værelserne er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt en daybed. Derudover er der et stort badeværelse med badekar og en stor balkon, hvorfra der er udsigt til den hyggelige have, som ligger ved sandstranden. Værelset er 42 m2, og der er plads til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Seaside med pooladgang
Disse værelser er beliggende i seaside wing-afdelingen kun få skridt fra stranden. Værelserne ligger på nederste etage og har en større træveranda med direkte adgang til poolen. Værelset er moderne indrettet og har et elegant badeværelse med et jacuzzibadekar. Der er plads til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Pension
Dit ophold er med morgenmad.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 2 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 254
Bar Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail