Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Hyggeligt hotel
 • Suveræn beliggenhed
 • Mange faciliteter for alle aldre
 • Halvpension
 • Tilkøb All Inclusive

HSM President Golf & Spa

4
Her får du
 • Hyggeligt hotel
 • Suveræn beliggenhed
 • Mange faciliteter for alle aldre
 • Halvpension
 • Tilkøb All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

HSM President Golf & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Hyggeligt hotel med suveræn beliggenhed

Hotel President har en helt fantastisk placering lige overfor en lille bugt i det rolige område Aucanada i Alcudia. Hotellet er bygget ind i klipperne, så der er forskellige niveauer på hotellet og i området, hvilket gør det helt unikt og ideelt til aktive feriegæster. Lige overfor hotellet ligger der en lille sandstrand, hvor du gratis kan benytte hotellets opstillede solstole. Hotel President er perfekt til par, der vil slappe af eller være aktive, da der er utallige muligheder for både vandring, cykling, golf og vandsport.

Hotel President ligger i en lille landsby, der huser en række charmerende huse samt et par restauranter. Du kan også med fordel leje en bil for dit ophold og udforske områdets skønne landskab. 

Hotellet tilbyder rigtig mange gode faciliteter som fitness, spa, sauna, tyrkisk bad, tennis, volleyball, mindre fodboldbane, bordtennis og billard (mod betaling). Der er desuden underholdning for både børn og voksne hver dag og aften., og der er gratis WiFi over hele hotellet.

Der findes konferencerum og cykelrum på hotellet, og der er gode faciliteter for cyklister samt ruteforslag til de bedste cykelruter i området. Ligeledes er området ideelt til vandreture for både grupper og individuelle. Flere gange om dagen går der en shuttlebus til Puerto Alcudia, hvis du vil udforske mere af området. 

Hotellet byder på et lækkert poolområde med ikke mindre end tre pools til voksne og en børnepool samt liggestole, som er gratis for hotellets gæster. Du kan desuden også gratis låne poolhåndklæder. Lige overfor hotellet ligger den dejlige sandstrand, hvor hotellet har liggestole, som også kan benyttes gratis.  

Sådan bor du
Dobbeltværelserne er enkle, men pænt indrettede. Havudsigt mod gebyr. Fra nogle værelser er der udsigt mod have/klippevæg. Eneværelser er noget mindre og har ikke havudsigt.

Der findes nyrenoverede juniorsuiter, som er større end dobbeltværelserne. Der er balkon, TV, aircondition, gratis WiFi, telefon, safebox mod gebyr samt bad/toilet med hårtørrer i alle værelser.

Pension

Opholdet er med halvpension. Du kan tilkøbe All Inclusive. 

Mere om HSM President 

Hotellets beliggenhed i klipperne gør, at det ikke er egnet for gangbesværede. Spa og wellness-området er kun for gæster over 16 år. Badehætte er obligatorisk i spa / indendørs pool. I middagsrestauranten skal mænd have lange bukser på. Generelt pænere påklædning kræves i restauranten. 

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 100 m
Afstand til strand 15 m
Aircondition Ja
Antal værelser 242
Bar Ja
Byggeår 1987
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Nej
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2007
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 6
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Camí d´Aucanada, 65, 07410 Aucanada, Alcudia.
Tel.:0034 971 54 53 05, www.saintmichel.net 

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider:
Morgenmad kl. 07.30-11.00.
Frokost kl. 13.00-15.00.
Aftensmad kl. 18.30-21.30.

Bar kl. 10.30-24.00
Drikkevarer Stort udvalg af drikkevarer. Drikkevarer med alkohol er nationale mærker, men der findes også visse udenlandske mærker, som indgår i All Inclusive-programmet. Nogle mærker er mod betaling.

Ikke inkluderet Strandbaren er ikke med i All Inclusive-programmet.

Mellemmåltider Stort udvalg af forskellige snacks på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Udbudet varierer alt efter sæsonen.Se det aktuelle udvalg ved ankomst til hotellet. 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail