Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Billeder af Barcelona

Den farvestrålende og imponerende Park Guell er tegnet af den verdensberømte arkitekt Antonio Gaudi.

Barcelona forener på forunderlig vis storbyferie med strand og badeferie.


La Rambla strækker sig 1,2 kilometer fra Port Vell (billedet) i syd til Placa Catalunya i nord. Langs La Rambla - som i øvrigt byder på masser af shopping - står træer, skulpturer og anden kunst.


Blandt de største og mest promenente pladser i Barcelona finder man Plaça d'Espanya, der byder på en række seværdigheder. Heriblandt er Venetian Towers, springvandet Font Monumental (midt på pladsen), Font Plaza de toros de las Arenas (tyrefægtningsarena fra 1900-tallet der i dag er bygget om til shoppingcenter) og gaden Avinguda de la Reina Maria Cristina, som leder dig op til Museu Nacional d'Art de Catalunya i Palau Nacional (ses i baggrunden). Foran Palau Nacional finder du det imponerende springvand Font màgica de Montjuïc.


Arc de Triomf blev bygget i 1888 i forbindelse med at Barcelona var vært for verdensudstillingen og blev brugt som adgangsvej ind til udstillingsområdet omkring Parc de la Ciutadella.

Den catalonske hovedstad har mere end 40 markeder at byde på. Det mest kendte er La Boqueria, der kan findes på La Rambla. Her finder du alt indenfor frugt, grønt, fisk og kød.

Den mest berømte seværdighed i Barcelona er La Sagrada Familia - og faktisk er det Spaniens mest populære turistattraktion. Byggeriet af katedralen blev påbegyndt helt tilbage i 1800-tallet, og når den forventelig står færdig i 2026 har den en højde på 170 meter.

Det er den verdensberømte catalanske arkitekt Antonio Gaudi, der står bag den helt særlige arkitektur på La Sagrada Familia.

 Nou Camp har plads til mere end 100.000 tilskuere og huser til dagligt fodboldholdet FC Barcelona.


Strandene i Barcelona er brede og med lyst fint sand. Den mest populære strand i Barcelona er Barceloneta Beach. Den brede sandstrand ligger kun få minutter fra centrum. 

Langs havnefronten i Barcelona finder du mange hyggelige marinaer.


Gå på opdagelse i Barcelonas mange hyggelige gader.

Selv bagsiden af Barcelona har sin helt egen forunderlige charme.

Del denne side via E-mail