Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Lissabon-by

Lissabon-by

Lissabon-by
Nyd en storbyferie i Lissabon og bo lige i centrum, hvor der er mange spændende seværdigheder.

De største seværdigheder
Et væld af oplevelser venter jer i Lissabon. Her kan I shoppe i de mange butikker, besøge spændende muséer, nyde en kop kaffe på en udendørs café og blot nyde den hyggelige atmosfære. For Lissabon er indbegrebet af god feriestemning og attraktioner – I vil med garanti rejse beriget hjem fra en ferie i Lissabon. En af de største attraktioner er også Lissabons ældste bygning, bygningen São Jorge. Gå en tur på bymurene og nyd udsigten!

Bo midt i centrum
I Lissabon har vi udvalgt en række storbyhoteller, der ligger lige i hjertet af Lissabon. Herfra har I let adgang til alle byens mange seværdigheder og hyggelige ferieliv. Vil I rundt i byen, går der både bus og tog, men I kan selvfølgelige også tage de gode gåsko med og nyde Lissabons til fods. I vil virkelig nyde de mange pladser og hyggelige bydele, I kommer igennem på jeres vej.

Mange forskellige bydele
Lissabon er på en og samme tid moderne og historisk. Der er flere spændende bydele at gå på opdagelse i. Alfama er stemningsfuld, Baixa er fuld af smukke pladser, Bairro er eksklusiv, mens Belém er en af de ældste bydele. Og så er vi slet ikke færdige – for der er stadig masser af bydele at gå på opdagelse i.

Kombinér storby og strand
Kun 30 minutter fra Lissabon ligger forstæderne Cascais og Estoril. Her kan I nyde et rolig, afslappende ferieliv med gode strande og en langs strandpromenade. I kan tage toget her ud eller vælge at kombinere ferie, så I bor 3 dage i Lissabon og 4 eller 11 dage i Cascais og Estoril.

Transfer
Det tager cirka 20 minutter at køre fra lufthavnen i Lissabon til det første hotelstop i Lissabon-by.

Hoteller i Lissabon-by

Del denne side via E-mail