Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Lissabon

Lissabon

Få storbyer tryllebinder som Lissabon gør! Glæd jer til smukke monumenter, store pladser og en levende historiefortælling. Lissabon skal ganske enkelt bare nydes!

Storbyferie i Lissabon
Der er ingen tvivl om, at Lissabon har et væld af spændende seværdigheder. Byen har flere bydele, der hver byder på sine unikke attraktioner. Gå en tur i den gamle bydel, besøg nogle af de spændende muséer eller tag sporvognen rundt. Fra toppen af byens triumfbue kan I nyde en smuk udsigt over havet og byens shoppinggade. Fra byens gamle borg, São Jorge er der også en fabelagtig udsigt, og samtidig rummer bygningerne en unik historie.

Imponerende og charmerende oplevelser
Men Lissabon er meget mere end seværdigheder. Det er også en af de hyggeliste storbyer i Europa. Byen ligger helt ud til havet, og på Praca do Comércio bliver I budt velkommen som sømændene gjorde engang. Den store byport tager imod, og går I igennem denne, kommer I hurtigt til mange butikker, restauranter og ikke mindst store pladser.

Strandferie i de eksklusive forstæder, Cascais og Estoril
Det er også muligt at kombinere storbyen Lissabon med de eksklusive forstæder, Cascais og Estoril. Start fx ferien med tre dage i Lissabon og slut ferien af i Cascais eller Estoril. Her finder I skønne sandstrande, dejlige hoteller og et mere roligt ferieliv. En perfekt og unik kombination. I kan selvfølgelig også nyde hele ferien i Cascais eller Estoril, og blot tage toget til Lissabon, når I ønsker flere oplevelser. I kan tage toget direkte til centrum, og det koster kun ca. 5 euro pr. person tur/retur.

Om Lissabon
Lissabon er Portugals hovedstad og byder både på storbyferie og afslapning. Hele vejen langs kysten ligger de skønne forstæder, hvor I kan nyde ferie- og strandlivet, mens Lissabon har puls og mange spændende attraktioner.  Der bor næsten 3 millioner indbyggere i Lissabon.

FAKTA OM LISSABON

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Lissabon fra:
- Billund

Flyet lander i Lissabon Lufthavn.

Flyvetid
Ca. 3,5 time.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Lissabon-by: 20 minutter
- Cascais/Estoril: 25 minutter

Er trafikken tæt, kan transfer’en tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
De første strande ligger ca. 20 minutter udenfor Lissabon. I finder rigtig gode strande i forstæderne Cascais og Estoril. I kan kombinere ferien og både bo i Lissabon-by og i Cascais/Estoril. De ligger ca. 30 minutter fra Lissabon-by med tog.

Mad og drikke
Der ligger mange gode restauranter i både Lissabon-by og Cascais/Estoril. Områderne er særlig berømte for deres seafood, da alle områderne ligger lige ud til havet. Nyd også en god middag ved en af Portugals store pladser til udsigten til monumenter eller i en af de hyggelige små sidegader. I Cascais/Estoril finder I primært de mange restauranter i byernes centrum eller langs strandpromenaden.

Transport
Det er let at komme rundt både med taxa og offentlig transport. Der kører tog fra Cascais/Estoril til centrum af Lissabon – det tager ca. 30 minutter og koster ca. 5 euro.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil opleve mere af Portugal. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv i Portugal. I kan også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping
Særligt Lissabon-by byder på mange butikker. Her finder I en lang shoppinggade ”R de Aurea” med både internationale butikker og eksklusive forretninger. I kan også shoppe i Cascais og Estoril, hvor der en mindre shoppinggade, men også et shoppingcenter. 

Golf
Der er gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. I Cascais/Estoril har I rigtig mange golfbaner indenfor en lille radius fra hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder i Lissabon

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

Vigtig info


Det betyder:
·  Du vælger selv, hvor længe du vil være afsted
·  Rejsen er på egen hånd - der er ingen rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte os
·  Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling
·  Du betaler rejsens pris, når rejsen bookes
·  Du kan i udgangspunktet ikke ændre, ombooke eller få rejsen refunderet
·  Et stk. bagage indgår i prisen.
·  Transfer til hotellet er på egen hånd
·  Se alle betingelser og uddybning af overstående i de gældende rejsevilkår for denne rejse

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 3
  • 7
  • 10
  • 14
  • 17
  • 21

Oplevelser

Lissabon by
Lissabons højdepunkter

I dag tager vi på byrundtur blandt Lissabons største oplevelser.

Dagens første stop gør vi lige uden for ved Jerónimos-klosteret. Klosteret er en del af UNESCO’s verdensarvsliste og virkelig et smukt syn med mange detaljer og dekorationer. Tæt på klosteret ligger også andre af Beléms højdepunkter, som vi selvfølgelig besøger. Det gælder både Belem-tårnet og ”De opdagelsesrejsendes monument”.

Vi fortsætter selvfølgelig turen i Lissabon centrum, hvor vi går en tur til fods i de hyggelige gader. Det er nemlig sådan, man oplever den charmerende storby allerbedst. Efter den guidede rundvisning bliver der tid til at nyde en god frokost på egen hånd – måske du spotter en særlig café eller restaurant på turen rundt i byen.

Udflugten kan købes ved ankomst til destinationen.

Sintra
Sintra – det smukkeste sted i Portugal

H.C. Andersen beskrev Sintra som det smukkeste sted i Portugal, og det er absolut ikke uden grund, at det netop var i Sintra, at kongefamilien engang holdt til i– for udsigten og livet i Sintra er absolut en konge værdig! Glæd dig til et fortryllende besøg i Sintra.

Vi starter i byen, nyder udsigten og omgivelserne. Byen emmer af romantik, og de gamle slotte skaber den helt rette stemning. Undervejs smager vi også den lokale kage, Pastéis de Belém. Det er også tæt på Sintra, vi finder Europas vestligste punkt, Cabo da Roca. Fyrtårnet markerer punktet 140 meter over havet.

Der er garanti for en smuk dag blandt Portugals smukke perler.

Udflugten er en heldagstur og kan købes ved ankomst til destinationen.

Kort