Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Costa da Caparica

Om Costa da Caparica

Costa da Caparica – autentisk ferieområde syd for Lissabon


Blot 20 minutter syd for Lissabon ligger Costa da Caparica – et fantastisk ferieområde, der mest er kendt af de lokale, men det gør kun området endnu bedre.

Fantastisk kyst og dejlige strande
Costa da Caparica – navnet og området er måske ikke kendt af mange, men det er der en god grund til. Længe har portugiserne nemlig holdt området for sig selv, men nu får også Bravo Tours’ gæster mulighed for at opleve det elskede feriested. Glæd jer til en fantastisk kyst med gode strande, der om dagen har en familievenlig atmosfære, mens strækningen om aftenen indbyder til en god middag eller skøn drink.

Den perfekte kombination
Området er den perfekte kombination på flere måder. Her finder I både det moderne og traditionsrige Portugal, hvor fiskerne hver dag kommer i havn og sælger deres fangst på det lokale marked, mens moderne faciliteter og aktiviteter også tiltrækker mange.

Og så er det også den perfekte kombination af oplevelses- og strandferie. For i Costa da Caparica er der rig mulighed for at nyde dagene på langs på de gode strande, mens der stadig kun er ca. 20 minutters kørsel til Lissabon-centrum. Det giver masser af muligheder på ferien – og der går direkte bus fra den nordlige del af området.

Meget for pengene
I byen Costa da Caparica finder I masser af restauranter, butikker og caféer. Da området er mest besøgt af portugisere, er prisniveauet yderst rimelig – særligt hvis I nyder dagens friskfangede fisk eller andre nationale specialiteter.

Nord og syd – to forskellige områder
Området er kendt for sin 24 kilometer lange sandstrækning. I nord finder I masser af hoteller og restauranter, mens den sydlige del er mere naturlig og rolig. Kør til den sydlige del, hvis I vil opleve det rolige strandliv – eller tag det lille tog, der kører på stranden, i sommerperioden.

Masser af golf
Er I til golf på ferien, så er Costa da Caparica et rigtig godt udgangspunkt. Indenfor 40 kilometer finder I intet mindre end 11 golfbaner – og ni af dem har 18 huller. Der er altså rig mulighed for at prøve mange forskellige baner, hvis I bor i Costa da Caparica.

Transfer
Det tager cirka 25 minutter at køre fra lufthavnen i Lissabon til det første hotelstop i Costa da Caparica.

Vores service
I Costa da Caparica kan I altid kontakte vores dansktalende rejseleder på servicetelefonen 24 timer i døgnet. 

Del denne side via E-mail