Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Prisvindende luksusresort
 • Smuk beliggenhed
 • 7 pools
 • Et væld af aktivitetsmuligheder

Pine Cliffs Resort

5
Her får du
 • Prisvindende luksusresort
 • Smuk beliggenhed
 • 7 pools
 • Et væld af aktivitetsmuligheder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Pine Cliffs Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Golfhotel
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension
 • Tilkøb morgenmad
 • Wellness

Eksklusivt resort ved Algarves smukkeste strand
Forvent en oplevelse ud over det sædvanlige på 5-stjernede Pine Cliff Resort. Som hotelnavnet antyder ligger resortet ud til Algarvekystens skrænt, der er dækket af de smukke nåletræer. Nedenfor skrænten findes Portugals længste og bedste badestrand, Falésia Beach, hvor et afsnit af stranden er forbeholdt Pine Cliffs gæster. Turen dertil fra hotellet er en naturoplevelse i sig selv: Efter en tur i panorama-elevator har du ca. 5 minutters gang på den hævede sti, der snor sig mellem de imponerende, orange sandstensklipper, før du rammer den 7 km. lange sandstrand.

Selve resortet er bygget op som en idyllisk landsby med et væld af parker, pools, restauranter og et utal af aktivitetsmuligheder. Er du til en aktiv ferieform, kan du slå dig løs i det professionelle tennisakademi, i det veludstyrede fitnesscenter, i vandsportscenteret på stranden, på padelbanen eller på den prisbelønnede 9-hullers golfbane. Er du mere til afslapning kan du slænge dig ved et af de 6 poolområder eller besøge resortets prisvindende spa- og wellnessafdeling.

På Pine Cliffs Resort kan du mod betaling nyde god mad og drikke fra alle verdenshjørner uden at skulle forlade hotellets matrikel. Der er en buffetrestaurant med temaaftner og flere a la carte restauranter med fokus på hver deres verdenskøkken. Der er også flere vandhuller at gå ombord i – lige fra strandbaren til champagnebaren. 

Alt i alt et prisvindende hotel i absolut særklasse, der kan realisere selv din vildeste feriedrøm. 

Sådan bor du
Pine Cliffs Resort tilbyder indkvartering i forskellige bygninger, og du kan vælge mellem forskellige værelsestyper på hhv. Pine Cliffs hotel og Pine Cliffs Ocean Suites. På Pine Cliff hotel er værelserne nyrenoverede og indrettet med lokale detaljer. På Pine Cliff Ocean Suites er værelserne indrettet mere moderne og minimalistisk. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Pine Cliffs hotel:

Dobbeltværelse Deluxe med balkon og udsigt over resortet
Værelset er indrettet med queensize seng, møbleret balkon, air-condition, safe-box, WiFi, satellit-tv og minibar mod betaling. Badeværelset er indrettet med hårtørrer, badekar og separat bruseniche. Med plads til 2 personer.

Enkeltværelse Deluxe med balkon og udsigt over resortet
Værelset er indrettet med seng, air-condition, møbleret balkon, safe-box, WiFi, satellit-tv og minibar mod betaling. Badeværelset er indrettet med hårtørrer, badekar og separat bruseniche. Med plads til 1 person.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon og havudsigt
Værelset er indrettet med queensize seng, møbleret balkon, air-condition, safe-box, WiFi, satellit-tv og minibar mod betaling. Badeværelset er indrettet med hårtørrer, badekar og separat bruseniche. Med plads til 2 personer.

Enkeltværelse Deluxe med balkon og havudsigt
Værelset er indrettet med seng, møbleret balkon, air-condition, safe-box, WiFi, satellit-tv og minibar mod betaling. Badeværelset er indrettet med hårtørrer, badekar og separat bruseniche. Med plads til 1 person.

Pine Cliffs Ocean Suites:

Junior Ocean Suite med balkon og udsigt over resortet
Værelset er indrettet med queensize seng, møbleret balkon, sofa-arrangement, aircondition, safe-box, WiFi, satellit-tv og minibar mod betaling. Badeværelset er indrettet med hårtørrer, badekar og separat bruseniche. Med plads til 2 personer.

Junior Ocean Suite med balkon og pool-udsigt
Værelset er indrettet med queensize seng, møbleret balkon, sofa-arrangement, aircondition, safe-box, WiFi, satellit-tv og minibar mod betaling. Badeværelset er indrettet med hårtørrer, badekar og separat bruseniche. Med plads til 2 personer.

2-værelses lejlighed Ocean Suite med balkon og udsigt over resortet
Lejligheden er indrettet med queensize seng, møbleret balkon, sofa-arrangement, spisebord til fire personer, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine og tørretumbler, aircondition, safe-box, WiFi, to satellit-tv og minibar mod betaling. Badeværelset er indrettet med hårtørrer, badekar og separat bruseniche. Med plads til 2 personer. Med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Pension
Bor du på Pine Cliff hotel er dit ophold med morgenmad. Bor du på Pine Cliff Ocean Suites er dit ophold uden pension, her kan du tilkøbe morgenmad. I begge afdelinger kan du tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Måltider
Er morgenmad inkluderet i dit ophold, serveres den fra buffet i hotellets ene restaurant i nedenstående tidspunkt:  

Morgenmad kl. 7.30 – 10.30.

Hotellet har desuden en lang række forskellige restauranter, som deres gæster kan gå ombord i mod betaling.

Transfer:
Pine Cliff Resort ligger ca. 40 min. kørsel fra Faro Lufthavn.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 600 m
Afstand til lokalt centrum 7 km
Afstand til lufthavn 35 km
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Massage Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Opvarmet pool Ja
Padel tennis Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja
Yoga Ja

Adresse

Praia Da Falésia

8200-593 , Albufeira

Portugal


Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail