Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Pula

Om Pula

Pula – en lille bid af Italien

Rejs med til Pula, der er den perfekte kombination af roligt ferieliv, gode oplevelser og ren afslapning ved det krystalklare vand.

Tæt på Italien
Det er kun havet, der adskiller Pula fra Italien, og det mærker man let. Nyd de gode italienske retter på byens restauranter – bedre bliver det næsten ikke. Og når I går en tur i området, så forstår man pludselig, hvorfor byen har fået tilnavnet ”mini-Rom”. Et er byens højdepunkter er nemlig det flotte Amfiteater, der virkelig er en smuk oplevelse. Derudover byder Pula på et af verdens bedst bevarede romerske templer.

Solferie ved Pula
Pula-regionens mest kendte turistmål er Medulin, som ligger 10 kilometer syd for Pula. Området er særlig kendt for sine gode strande, der indbyder til ren afslapning. I kan også besøge halvøen Verudela, der foruden gode strande også byder på flot natur og gode restauranter.

Smuk natur og mange oplevelser
Et af Pula-områdets smukkeste oplevelser er nationalparken Brijuni, som består af 14 smukke øer. I mange år var øerne lukkede for omverden, men i dag kan man let besøge dem på arrangerede ture. Her finder I foruden mange dyr og smuk natur også gode badesteder og en fin golfbane.

Snyd heller ikke jer selv for en gåtur i Pula-by, hvor der er mange spændende butikker. Det gælder lige fra internationale mærkebutikker til små forretninger, der sælger nogle af landets specialiteter.

Hoteller i Pula

Del denne side via E-mail