Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Porec

Om Porec

Porec – krystalklart vand og hyggelige gader

Rejs med til Kroatiens største ferieby, Porec. Her venter krystalklart vand, hyggelige gader og ikke mindst et fantastisk prisniveau. På mange måder minder byen om en italiensk ferieby – bare med færre turister og et lavere prisniveau.

Porec ligger langs Istriens vestkyst. Her finder I – ud over gode hoteller – gode restauranter, butikker og caféer. I den gamle bydel snor gaderne sig omkring, og på havnen er der altid liv. Det er kort sagt det gode ferieliv!

Smukke omgivelser
Uanset hvor øjet ser, bliver det mødt af smukke omgivelser. Den tidligere romerske koloni byder bl.a. på den smukke Euphrasius-basilika, der er et imponerende syn. Byggestilen og mosaikkerne er virkelig flotte og er i dag en del af UNESCOs verdensarv.

Afslapning eller aktiviteter
Er I til ren afslapning, er der masser af muligheder for det. Nyd livet på hotellet, bad fra terrasserne i den gamle bydel eller sejl til øen Sveti Nikola. Der er også masser af muligheder for at være aktive i området – det gælder både løb, cykling og diverse vandsportsaktiviteter. Gå også en tur på den hyggelige promenade, der følger havet – det er en smuk tur!

Tæt på Italien
Porec minder på mange måder om Italien, og nabolandet ligger ikke langt væk. Faktisk kan man let sejle til Venedig på en endagsudflugt – så længere væk er det ikke. Selve Porec-by forbinder mange også med Italien, for den hyggelige atmosfære, den gode mad og de smukke omgivelser leder let tankerne på vej.

Hoteller i Porec

Del denne side via E-mail