Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Kalamata

Om Kalamata

Kalamata – sol- og storbyferie tæt på den græske hverdag


I det sydlige Peloponnes ligger Kalamata – et lille stykke af det ægte Grækenland, hvor I både kan slappe af og nyde det hyggelige byliv. Byen har en unik kombination af gode strande, charmerende gader, shopping og en utrolig historie.

Strandliv, når det er bedst
Nyd dagene ved de brede strande og det krystalklare vand, hvor man hurtigt falder i staver med at lave ingenting. Solens stråler og den smukke udsigt opfylder for mange lige præcis dét, som en god ferie bare skal have. Melder sulten sig, kan I let blive fristet af de græske specialiteter på en af de mange restauranter eller små tavernaer på den fine strandpromenade. Den indbyder også til hyggelige gåture både om dagen og om aftenen.

Den gamle og den nye bydel
Kalamata er delt i to – en gammel og en moderne del. Besøg byens legendariske borg Isabeau, hvor der er en fantastisk udsigt over hele byen. Gå en tur i de hyggelige gader, se de flotte kirker og byens rådhus. Det flotte kunstmuseum er absolut er også et besøg værd – ligesom den skønne marina. Nyd stemningen fra en af de mange hyggelige caféer og smag de verdensberømte sorte oliven fra Kalamata. De smager himmelsk! I den moderne del kan I shoppe løs. Her finder i butikker hele vejen langs den store gågade, og der er både internationale mærker og lokale butikker i blandt. 

Peloponnes’ mange oplevelser
Kalamata er det perfekte udgangspunkt for mange spændende oplevelser på Peloponnes, der er rig på spændende og unik historie. Området gemmer på en gribende historie, middelalderborge og klostre. Det moderne Grækenlands første hovedstad, Nafplio, ligger også i køreafstanden fra byen – det tager ca. to timer at komme til den flotte og hyggelig by. Her fornemmer man virkelig landets storhedstid på allertætteste hold. 

De olympiske lege
En anden attraktion er Olympia, hvor de olympiske lege efter sigende blev afholdt for første gang i 776 f. kr., men traditionen er langt ældre. Besøg det gamle stadion, fornem den unikke stemning og forestil jer, hvordan legene blev afholdt. Hvert år tændes den olympiske ild lige netop her – en tradition, der symboliserer kontakt med guderne.

Grækenlands hovedstad, Athen
Det er også muligt at køre til Athen, hvor I naturligvis bør tage en tur forbi Akropolis – det 2.500 år gamle bygningsværk. I midtbyen finder I Syntagmapadsen, hvor både den græske præsident og parlament har til huse. Snyd ikke jer selv for Plaka, der vel nok er den smukkeste af Athens mange bydele.

Om Kalamata
Byen Kalamata er hovedstaden i Messina-provinsen og ligger i det sydlige Grækenland på halvøen Peloponnes lige ud til Middelhavet. En ferie på det græske fastland giver jer muligheden for at opleve det ægte Grækenland tæt på den græske hverdag. I Kalamata bor ca. 50.000 indbyggere, der er med til at gøre byen både charmerende og lokal.

Transfer
Det tager cirka 20 minutter at køre fra Kalamata Airport til første hotelstop i Kalamata. 

 

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Kalamata.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Kalamata.
Se vores hoteller her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail