Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Thai Airways

Thai Airways - et af verdens bedste flyselskaber

Verdens bedste flyselskab og dansktalende rejseleder inkluderet!
Rejs med Bravo Tours og Thai Airways til Østen og få en ferie- og flyoplevelse, du sent vil glemme! Det er nemlig ikke uden grund, at Thai Airways har vundet et utal af priser for komforten om bord. Samtidig tilbyder Bravo Tours altid dansktalende rejseledere på rejsemålene.

Vi går aldrig på kompromis
Hos Bravo Tours går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder lige fra første sekund på din ferie. Derfor flyver vi med et af verdens bedste flyselskaber til Thailand og Bali, Thai Airways. Selskabet har vundet et utal af priser for sin høje komfort og kvalitet. Du sidder godt hele vejen, underholdningen er i top og undervejs serveres flere måltider og drikkevarer. Det betyder, at du får den bedste oplevelse undervejs, og ikke mindst er klar til at starte ferien fra første sekund. En helt anden oplevelse, end hvis du tager rejsen i et fly med mindre plads og uden komfort og service på niveau med Thai Airways.

Altid dansktalende rejseleder
Hos Bravo Tours betyder din ferie alt. Vi synes, du får den bedste ferie i Thailand og Bali, når dansktalende rejseledere er inkluderet. Det kan godt betyde, at vi ved første blik er dyre end konkurrenterne, men til gengæld kommer der ingen skjulte tilkøb. Vores dansktalende rejseledere tilbyder et væld af oplevelser og tips til ferien – og man får nu engang mest ud af ferien, når den foregår på dansk.

Flyv med Thai Airways
Hos Bravo Tours flyver vi direkte fra København til både Bangkok og Phuket med Thai Airways. Det højner din ferie oplevelse uanset, om du ønsker en ferie i Hua Hin, Phuket eller Khao Lak. Derudover benytter vi også Thai Airways til din ferie på Bali. Ganske enkelt fordi, vi synes, det er en flyløsning i særklasse.

Bestil i god tid
Vi flyver med et af verdens bedste flyselskaber, men det betyder også, at du skal være ude i god tid. Ofte er pladserne udsolgt over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, I bestiller jeres rejse i god tid.

 

Thai Airways destinationer

Hua Hin

Resorts i verdensklasse, langstrakte strande og masser af oplevelser.
Læs mere her >

Phuket/ Koh Yao Noi

Fantastisk badeferie med dykning og afslapning!
Læs mere her >

Khao Lak

Ferie med ro, autenticitet og lækre strande.
Læs mere her >

Bali

Spektakulære og gæstfrie øer i det Indiske Ocean
Læs mere her >

Del denne side via E-mail