Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse - PortoBay Serra Golf

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - PortoBay Serra Golf

  • 5 x Golf
  • Gratis WiFi
  • Opvarmet pool

Som nabo til golfbanen Santo da Serra Golf ligger det luksuriøse boutique hotel PortoBay Serra Golf. Hotellet er omgivet af smuk natur og tilbyder en rolig og afslappende atmosfære.

Værelserne på PortoBay Serra Golf er rummelige og elegant indrettede med moderne bekvemmeligheder. Der er også suiter til rådighed, der er udstyret med ekstra bekvemmeligheder som spabad og en stue.

Hotellet har en restaurant, hvor gæsterne kan nyde lækre retter fra det portugisiske køkken samt internationale retter. Der er også en bar, hvor gæsterne kan slappe af med en drink.

PortoBay Serra Golf har også en række faciliteter til fritidsaktiviteter, herunder en golfbane, en indendørs swimmingpool, et fitnesscenter og en sauna. Der er også et spa-område, hvor gæsterne kan nyde en række behandlinger og massager.

Hotellet ligger tæt på Madeiras smukke naturlige omgivelser og er et ideelt udgangspunkt for udendørs aktiviteter som vandreture, cykling og fiskeri. Der tilbydes også gratis shuttle-service til Funchal, som er hovedstaden på Madeira.

Om hotellet
Antal værelser 21
Byggeår 1920
Fitness Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Renoveret 1999
Restaurant Ja
Safebox Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Her spiller du på din golfrejse

Santo Da Serra Golf

En unik bane, hvor der er tid til at nyde de skønne omgivelser, grønne fairways og den smukke natur. Banen er designet af Robert Trent Jones og har været vært for flere europæiske konkurrencer. Santo da Serra Golf har tre forskellige sløjfer, hvoraf den ene ved klubhuset er en af Portugals ældste (1926).

Santo da Serra blev oprindeligt anlagt allerede i 1937 af britiske tilflyttere, men er blevet moderniseret mange gange siden, senest i 1991. Banen er højt beliggende – ca. 500 meter over havet, så vinden kan drille, ligeledes tågen, hvis man spiller en tidlig morgen.

Udsigten er til gengæld af en anden verden! Og i visse tilfælde kan det være svært at koncentrere sig om spillet når man bombarderes med sanseindtryk.

Madeira Island Open, som var en del af Europatouren, har flere gange gæstet Santo da Serra.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail