Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Klubture

Står du i spidsen for klubbens årlige triatlonrejse, og er det dig, ansvaret hviler på, om turen bliver en succes? Så lad os tage ansvaret for alt det praktiske – fly, hotel, bustransfer mm. – for det giver dig en base og perfekt udgangspunkt for rejsen. Vi ved, hvor I finder de perfekte faciliteter og områder til træningen.

Lad os styre logistikken
Hos Bravo Tours kender vi hotellerne. Vi ved derfor, hvor vi kan opfylde dine og klubbens ønsker. Det er din garanti for, at alt på rejsemålet er, som det skal være. Samtidig kender vi vores fly. Vi ved, hvor mange cykler, der er plads til, hvis I gerne vil have jeres egne med, eller hvor du kan leje dem på rejsemålet. Du skal altså ikke selv jonglere med reservationer og navnerapportering – den klarer vi, så du har tid til træning og ikke mindst at nyde aftnerne sammen med dine klubkammerater.

Skræddersyede løsning
Selv om vi kender både fly og hoteller, så er jeres ønsker det vigtigste for os. Fortæl os om dem og lad os skræddersy et tilbud – så ved du, at I rejser afsted med den bedste løsning. Det er både vigtig for os og jer.          

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en klubtur
 

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt

Telefon

(+45) 9627 3777

Email

gruppe@bravotours.dk

Åbningstider

Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00Del denne side via E-mail